Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 14K

Miłość

Polecane posty

Gość 14K

Zakochalem sie w jednej dziwewczynie, nie wiem czy to napewno ona jest ta jedyna ale raczej tak. Ma na imie Ola (Aleksandra) jest z mojego roku, boje sie ze mnie odzuci, i bedzie wtopa, nie wiem czy powiedziec jej ze ja KOCHAM, czy poczekac az bede szedl do kolejnej szkoly aby potem nie byc posmiewiskiem dla kolegow. Nie wiem tez czy kogos juz nie ma :(

Gość czekam aż powiesz mi wprost
najpierw się z nią umów, zobacz jak wam się rozmawia , jak się czujecie w swoim towarzystwie i takie tam... a na słowa kocham jeszcze przyjdzie czas

Gość 14K
ok ale ja ja widuje codziennie a na nasz wiek i odleglosc w jakiej miszkamy to duzo za duzo. Najtrudniej mi z nia gadac poprostu mnie zatyka ;(

Gość 14K
a konkretnie zatkalo mi kakalo

Gość Kejt13
Zakochany jesteś po prostu... zauroczony na razie, więc to chyba nie jest miłość, skoro nie umiesz się w jej towarzystwie odblokować. Na razie ją idealizujesz. Poznaj ją lepiej, zobacz czy macie wspólne tematy, jak wam się rozmawia, zainteeresowania, może wtedy się zbliżycie, może coś zaiskrzy i wtedy przyjdzie czas na jakeś wyznania.

Gość rudy777777
Łuknij neospazminy i do konwersacji :D

Gość bzykaacz
Na razie lykam takie niebieski tabletki i pozniej ciagle o niej mysle... a konkretnie jakby ja bzyknac