Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pregrany_męzczyzna26

brak mi poczucia stabilnosci

Polecane posty

emocjonanej oraz finansowej..Jak kazdy zapewne wie zycie nie jestproste i kazdy przezyw swoje pieklo...ja zazwyczaj glowna miare przykladalem na uczucia.Zawiodlem sie nie raz.Po ostatnim zwiazku stracilem pieniazki,prace stabilnosc i prwdziwa milosc z mojej strony.Nie jest to pierwszy raz ,lecz ciezko mi.W Polsce zyje u tatusia na garnku,pracy nie potrafie znalezc....jelsi mam na krotki okres zcasu..kocham swoja ex,,nie ejstem czlowiekiem wyksztalconym a brakuje mi pieniedzy bym mogl skupic sie na nauce i cos z tym zrobic.Pzchodze dep[resje juz rok zcasu...kiedys tez ja mialem 2 lata.Nie wiem co mamzrobic.Brakuje mi checi zycia bo wszystko mi sie wali...nikt mi nie pomoze tak bym cos ze soba zrobil a ja juz we wlasne sily sm na siebie liczyc nie moge.Nie uwazam sie juz za faceta.Nikomu nie dam stabilnosci..sammu tez mi jej brak...Nie wespre bo tez mam problemy....Chce zarzyc i przedawkowac narkotyki a nigdy ih nie bralem..jutro dostane jakies drobne z zeszlej pracy..i cos czuje ze skoncze ze soba.Wierzez w Bogai boje sie go i tego co bezie dalej..ale tal dalej zyc nie moge..nie chce........Dlaczego akurat ja urodzilem sie samobojca?Nie rozumiuem..tle problemow i zraz odejde na tamten swiat i tam pewnie mnie Bog nie zechcve a ja i tak to zrobie?Jetsewm Po je bany..

w dodatku uświadomiłem sobie,ze jestem gejem, i to w dodatku biernym.