Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialy_pawelek@1968

Co to prawda, że jestem pasożytem ?

Polecane posty

Gość niesmialy_pawelek@1968

Mam lat 42 moje zarobki netto około 3000 (stan na sierpień 2010) praca - w dużej instytucji finansowej prawo jazdy - brak żona - brak dziewczyny - nigdy nie miałem, tylko raz koleżanka pierwszy erotyczny pocałunek w usta - nigdy czy ciągnie mnie do facetów - nie czy umiem naprawić pralkę - nie czy się onanizuję - niestety tak co cenię w dziewczynach - dobroć czy jestem osobą publiczną ? - w pewnym stopniu tak boję się kobiet, - taj zauważyłem, że np. moja ciotka często przy innych osobach krzyczała na swego śp. męża, nie chciałbym być tak poniżany. jeszcze jest taka jedna sprawa. Zastanawiam się czy męzczyzna ma jakieś korzyści ze związku z kobietom. tak wiem - seks, ale mogę sobie zorganizować go na własną rękę a życie uczuciowe prowadzę korespondując z kobietami w internecie tak wiec prawie żadne korzyści dla mnie a wiele strat (np. utrata suwerenności w dziedzinie zarządzania swoimi zasobami pieniężnymi oraz np. poczucie, że będęe traktowany gorzej niz dzieci (zauważyłem ze kobieta jako matka w stosunku do dzieci jest wyrozumiała a wobec męża opryskliwa) bo ja dużo obserwuje moje zalety - nie obgaduje innych a poza tym jak nie ma mamy w domu to sam sobie potrafię zrobić jedzenie (nawet jajecznica na boczku) - nie jestem kłótliwy moje wady - jestem niekonsekwentny - jestem leniwy - czasami lubię za bardzo marzyć - nie wiem jak się odbywa stosunek seksualny - zaniedbałem pewne formy opieki nad chrześniaczką - boje się chodzić do lekarzy - jestem bałaganiarski - mówię do siebie na ulicy ---------- co o mnie sądzicie ? proszę o surową ocenę

myślę że na Twojej historii wzorowali się twórcy filmu "40 letni prawiczek"🖐️

dla mnie nie jesteś pasożytem...zarabiasz pieniądze...czyli jesteś samodzielny...i to jest surowa ocena!!!

Gość koloopp
No chłopie ,seks jest fajny z kobietą,duzo juz straciłes,bo z wiekiem coraz gorzej w tej materi.O rodzinie nie wspomne.Dzieci -sama radosc ,potem wnuki.

Gość koloopp
utrata suwerenności w dziedzinie zarządzania swoimi zasobami pieniężnymi - a co to znaczy?Zyjez tylko dla siebie?