Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KurakaoCoSięStało

CZY Z ZAZDROŚCI ZNAJOMI MOGĄ SIĘ ODWRÓCIĆ?

Polecane posty

Gość KurakaoCoSięStało
Wróciłam, jestescie jeszcze? Drogie dziewczyny to przykre, ja tak samo straciłam przyjaciółki, po kolei zaczęły się wykruszać, a jak przyjeżdżały do mnie to po to by opowiedzieć jakąś historyjkę z cyklu "np.skonczyłam magisterkę zrobią mnie panią manager" hmmm zawsze coś ja mam tylko licencjat dopiero ide dalej,zawsze szukały czegoś, czegokolwiek by się popisać, pokazać,że są w czymś lepsze,cokolwiek !!! i to w taki sposób, taki żenujący... taki,że było widać,że nie przyjechały na tą przysłowiową kawę i na ploty tylko żeby sobie porywalizować... chore :(

Gość jine22
To ty jestes dziewczyno chora i po twoich postach juz widze, dlaczego znajomi sie wykruszyli. Ty z gory uznalas, ze tylko dlatego, ze masz dom i wiecej kasy, to jestes lepsza i nawet nie przyjdzie ci do glowy, ze to moze ty sie zmienilas. Naprawde myslisz, ze posiadania domu czyni cie nadczlowiekiem? Masz kompleksy i zamiast wmawiac sobie absurdalna zazdrosc kolezanek, wybierz sie do dobrego teraupeuty🖐️

zazdrosc nic wiecej zrozum ich, i wybacz im, znajdziesz nowych znajomych,my tez tak mielismy, dokad nam szlo normalnie bylo duzo znajomych,ale teraz juz jak jest dom,w kosmos wypierdzielony i auto kosmiczne to , mamy moze na palcach wyliczyc, na co ci znajomi co ci zle zycza, zdala od nich to byli pseldo przyjaciele:-))

Gość KurakaoCoSięStało
ji22 - proszę cię... Tłumaczę,że przypadkiem stało się to bardzo szybko po awansowaniu i przeprowadzce, a ja szanuje wszystkich znajomych, no cóż dziwny byłby to przypadek.

no cóż, tak bywa ze znajomymi, ale przynajmniej wiadomo, jacy są naprawdę, wątpię, żeby to autorka się tak zmieniła.. swoją drogą, co to za kraj, gdzie posiadanie domu, pracy i samochodu to już wielkie bogactwo...nie wszyscy kupują za gotówkę, są kredyty, pomoc rodziców czy kogoś tam itd, i to już szczyt wszystkiego, nic więcej nie trzeba, jest się BOGATYM i już się człowiek ma zmieniać, bo mu woda sodowa uderzyła, bo ma dom itd..

Gość KurakaoCoSięStało
Karin81 zgadzam się z tobą, w pl nie ma ludzi bogatych, szczególnie w moim wieku a posiadanie domu to po prostu godne życie ! i to wszystko ! ja nie czuje się bogata bron boże, po prostu w końcu jest mi dobrze :) chciałabym by mnie było stać na wszystko a w wyobrazni innych chyba już jeżdże co weekend na Karaiby i używam kremów za 10000 jak jennifer :) bo z taka opinią też się spotkałam...to wszystko wyobraznia zazdrosnych kolezanek ha