Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaaaaaaaaaaaaaa1990rrrrrrr

Ej co myslicie o dwudziestolatkach ?????????????Czy osoba w takim wieku powinna.

Polecane posty

czy osoba w takim wieku powinna mieć już poukładane w głowie??? . Czy powinna powoli zaczynać mysleć już poważnie o życiu tzn . zacząć sobie szukać kandydata na męża itd. Bo ja mam tyle lat a moja mama zaczyna już coś mówić że niedługo powinnam pomyśleć o ślubie :O bo chodzę z chłopakiem już 4 rok .. a ja ? ja jestem jeszcze totalnie niedojrzała aż mnie to przeraża , nie wyszalałam się kiedy był na to czas ,jak pomyśle o slubie to aż mnie trzęsie , mam ochotę jeszcze sie pobawić się itd. Co o tym myślicie czy ja naprawdę jestem jakaś nienormalna ??

Gość Anna z Wrocławia
Jesteś jak najbardziej normalna. Nie daj się wkręcić matce w ślub. Co z tego, że jesteś z chłopakiem 4 lat ? Mama się pewnie boi, że chłopak Cię zostawi a Ty zostaniesz "starą panną" w jej mniemaniu :o

Gość barabarabab
ja mam 23 lata i nie mam faceta :-O ale to olewam, majac 20 lat bylam tez jak ty 4 rok z facetem i rozstalismy sie. dalej mieszkam w domu, nie mam chlopa ale tez matka mi gada zebym szukala i wychodzila za maz bo to najwyzsza pora. :-O

No włsnie to chłopak chce tego ślubu tzn nie tyle ślubu co dziecka , on mówi że juz by bardzo chciał , że jest na to gotowy itd (on ma 22 lata ) a mnie normalnie aż zatrzęsło jak to usłyszałam .. Kiedyś myślałam że w wieku 20 lat to się wszystko dopiero zaczyna tzn . imprezy itd . a z tego co widzę to najlepsze lata mam już za sobą :O

no właśnie nie :O sam mi to wczoraj powiedział że by chciał .. i niby w żartach jak zobaczył moją przerażoną minę i odpowiedz że nie jestem jeszcze gotowa i takie tam powiedział że moge nie miec nic do gadania

Ja jestem w twoim wieku i mam dates lubu za rowne 2 lata:) narzeczonego, remontujemy dom, a za 3 miesiace sie wyprowadzamy. Za to moja znjaoma odwrotnie jak ja.. woli wyjechac ze swojego miasta ukonczyc szkole zrezsta ma nie poukladane w glowie ogolnie imprezy, glupota itd.. chlopaka zostawia tutaj :) zreszta i tak to taki wolny zwiazek.. a ona chce wyjsc za maz jak bedzie miala 30 lat. Więc naprawde jest różnie

zacznij brac tabsyt to bedzisz miala duzo do powiedzenia :) mój też chce bardzo dziecko..ale on jest odemnie o 5 lat starszy :) Ja też chce mieć dziecko.. ale obydwoje czekamy do slubu