Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurkawodnaaa

CZY AŻ TAK ŹLE ZROBIŁAM?

Polecane posty

Gość kurkawodnaaa

Jestem panną więc na weselu siostry poszłam łapać welon. W momencie kiedy moja siostra welon rzucała za siebie, stałam ja i jeszcze jedna dziewczyna (jakaś kuzynka szwagra) choć welon leciał bardziej na nią, ja odruchowo się na niego zuciłam. Ona go złapała, a ja chwyciłam tylko jego koniec. Obydwie go trzymałyśmy i ie wiedziałyśmy która ma go puścić. Orkiestra krzyczała, żebyśmy o ten welon walczyły, więc j tylko lekko szarpłam, a owa dziewczyna odpuściła. Jednak sytuacja niby wyglądała tak, że to ja jej ten welon wyrwałam. Dziewczyna w wielkim szoku i złości podobno chciała mnie o to pobić, a moja rodzina (mama i ciotki) uważały, że jestem francą, jędzą i idotą, bo wyrwałam dziewczynie welon. A mój szwagier stwierdził, że odwalłam największą wiochę i przyniosłam wstyd. Teraz nikt się do mnie nie odzywa. Czy na prawdę tak źle zrobiłam??

Gość Noooooo raczej
wstyd przed całą rodziną. przynajmniej będą się mieć z czego śmiać :D:D:D

Gość hgyymmmmmmmmmmmmm
:D:D:D::D:D:D: ladne jaja;D eee przejdzie im wsyztskim;D najwazniejsze ze za rok masz slub xD

Gość ona wygląda jak dupa Myszki
Ale to jest dobre co laski sa gotowe zrobić żeby tylko dostać ten welon :D:D:D:D jakby on tego zależało ich życie hehe

Gość debilka1234567890
ta dziewczyna, której wyrwałaś welon to widocznie zazdrosna suka, poza tym to tylko głupi przesąd

Gość Twoja rodzina to jacyś
sztywniacy.Przecież to była zabawa.Miałam wiele wesel w rodzinie i zawsze przy oczepinach był smiech,zabawa.I zarówno faceci jak i dziewczyny ,,walczyły,,o muchę czy welon.Olej ich jak nie potrafią się bawić.

Gość no nieźle, nieźle
ja na weselu siostry uchyliłam się przed bukietem, chociaż leciał w moją stronę, spadł na podłogę i żadna z dziewczyn go nie chciała podnieść:-D

Gość A K I M A
Eeeeeeeee tam .masz chorą rodzinę.Powinni się z tego śmiać.

Gość kurkawodnaaa
tez mi sie wydaje ze to tylko zabawa i powinni sie z tego smiac. Slub byl miesiac temu a nikt sie do mnie nie odzywa. A mama jak dzwoni to wciaz wypomina mi ze jestem jedza bo wyrwalam ten welon. Moj facet mowi zebym sie nie przejmowala, ale to trudne... Juz nigdy nie bede lapala welonu!! A moj slub nie za rok, tylko za dwa lata :D

Gość ymcykk
eee tam

Gość ice4fun
będzie film z wesela będzie kino!

Gość Jacmyk
bedzie dowod czartno na bialym

Gość kurkawodnaaa
to był taki odruch, byłam blisko więc się rzuciłam, poza tym siostra powiedziała, że jak złapie welon to mi go da na pamiątke, a to naprawde ładny welon :D Ale teraz żałuje ;/

to chyba lepiej,ze "walczylyscie" o ten welon,niz mialby upasc na podloge,i zadna z panien nie chcialaby go podniesc. Bylam swiadkiem kilka razy takiej sytuacji,i to dopiero jest zenada...