Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KurakaoCoSięStało

Szukam znajomych o mim statusie materialnym !

Polecane posty

Gość KurakaoCoSięStało

jesteśmy młodą parą dobrze zarabiamy, mamy swój dom, dobre samochody itp.itd. Niestety przestało układać nam się ze "starymi" znajomymi, poszukujemy kogoś kto tak jak my jest zadowolony z życia i nie czuje żadnych braków :)

Gość no nieźle, nieźle
co to jest "o mim statusie materialnym"?

Gość KurakaoCoSięStało
bo będą nam ciągle zazdrościć i nie pojada z nami na wspólne wakacje na Karaiby

Gość KurakaoCoSięStało
już ktoś się podszwa co za żenada a na Karaiby nie jeżdżę

chodzi o to, że ja juz nie moge wytrzymac ciągłych podgadywań... braku spotkań.. itd :/ Dołuje nas to tracenie znajomych... a na karaiby nie jade :D wole mielno :)

Gość KurakaoCoSięStało
mielno !!! jedziem !!! ;) no ale boli brak znajomych wiemm, i nie rozumiem.. teraz zostali tylko tacy,którzy sie porównują i popisują, normalnych, prawdziwych już nie ma ... przykład następny: koleżanka wyjechała chyba z 3- 4 lata temu pracować do Anglii ja przez ten czas przeniosłam się z małego m do dużego domu, ona wysyła mi fotkę pod tytułem"super łóżko wodne" i leży wystrojona na nim chwaląc się,że ma w wynajmowanym mieszkaniu takie cudo a ja jej wysłałam zdjęcie pod swoim domem-odchaczyła mnie z nk ze znajomych !!! porażka co robią z ludzi $$$

Gość KurakaoCoSięStało
Po prostu brakuje ludzi, którzy mieli by podobne zainteresowania i problemy do naszych. Nie chcę rozmawiać z kolezanką o tym, że fryzjer za 50 zł jest drogi albo współczuć znajomemu że pasztetówka na promocji z Carrefoura mu zaszkodziła. Nie mam z kim rozmawiać o wakacjach na Alasce, koncercie Stinga, czy nowym komplecie pościeli za 2 tys. bo to jakaś abstrakcja dla ludzi, którzy kiedyś byli mi bliscy

Gość KurakaoCoZaIdiotaZtegoPodszywa
nie wiem po co ktoś pisze takie głupoty a teraz fryzjera zmieniłam z 350zł płace 80zł i jestem zadowolona :P podszyw wpad stąd !!!

Gość KurakaoCoSięStało
Czy Wy nie macie takich problemów?

Gość Mafia postanowiła
Ja mam podobny problem. szukam i szukam i nie znajduję nikogo normalnego do rozmowy. To co piszesz o fryzjerze czy zakupach w carrefurze - jakbym widziała moich znajomych z liceum.

A ja mimo, że pieniędzy mi brakuje, mam przyjaciół o różnym statusie materialnym. I każdego z nich tak samo lubię. Bo lubię ich za to kim są i co mają do powiedzenia, a nie za ich stan konta.