Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakunahakata

paleczki kwasu mlekowego

Polecane posty

Gość kakunahakata

leczylam sie na bakterie coli -mialam wzrost skapy , a do tego brak paleczek kwasu mlekowego. bakterie szybko zwalczylam, a po zrobieniu ponownego posiewu okazuje sie ze nadal brak paleczek. nie rozumiem, przez caly czas leczenia zazywalam provag, a potem lactovaginal. i nie pomoglo nic. bez tych paleczek szybko zlapie nastepna infekcje:( czy ktos mial podobny problem ?

Gość hejjjjjjjjj
up

Gość zakuta koza
nie dziwię się, że ich nie ma - od kiedy to kwas mlekowy jest w formie pałeczek?

Gość kakunahakata
do zakuta koza - poczytaj sobie napierw moze, oczywiscie ze jest cos takiego jak paleczki kwasu mlekowego bojabojaboja - dzieki za rade, poszukam na necie czegos na ten temat:)

Gość zakuta koza
jest to najwyraźniej skrót myślowy oznaczający pałeczki różnych bakterii kwasu mlekowego, ale faktycznie nie miałam pojęcia, że stosowany jest tak powszechnie - codziennie się człowiek czegoś uczy

no wlasnie mam podobny problem. ginakolog przepisala mi lactovaginal, najpierw pol opakowania co 2 dzien , a potem 1 na tydzien. nie wiem czy to te tabletki sa takie do bani bo w nastepnym posiewie paleczek kw mlekowego nadal nie ma!:( a drogie sa takie tabletki jak cholera, dlatego chcialabym wydawac kase na cos co mi pomoze kurde no:(