Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydliwa_18

Wstydze sie tego, że rodziców

Polecane posty

Gość wstydliwa_18

nie stać na żaden samochód, wszystkie kumpele w weekend jadą do marketów na zakupy, a ja nie moge bo nie mamy auta, mogli by odłożyć na jakieś auto przecierz teraz są takie tanie, a ja sie czuje jak jakas wieśniara, zawsze tylko autobus i autobus. Chopaka też nie mam bo kto by chciał laskę, której rodzice są takimi wieśniakami ? Przez to nie mam porządnych ciuchów, a zazdroszcze koleżankom bo one mają, a my nie jeździmy do sklepu :( co ja mam robić ?

Gość Lilly Evangeline* from NL
idź do pracy i odłóż kasę na zakup auta:P

Gość wstydliwa_18
nie moge pracować bo ucze sie w szkole !! to niby kiedy mam pracować ? i to nie żądne prowo poprostu źle mi z tym...nie wiecie jak ja sie czuje !!

Gość A ona nie ma wacka
Dziewczyno ile ty masz lat? Napiszę ci tyle, puknij się młotkiem w głowę może to pomoże, chociaż mam wątpliwości. A jak brakuje tobie auta to do roboty i sama zarób na kupno, a później eksploatację (paliwo, ubezpieczenie, przeglądy, naprawy) myślisz że auto jeździ na wodę?

Gość 25+35
nie są takimi wiesniakami skoro podłączyli ci internet:P (na wlasną zgubę najwyrazniej)

Gość Lilly Evangeline* from NL
poza tym teraz propaguje się ekologiczny tryb życia, cytuję z reklamy: "zamień auto na środli lokomocji miejskiej lub rower"

Gość wstydliwa_18
już jest po WAKACJACh !! to nie mam jak zarobic kaski niby skąd mam ją brać jak ledwo na ciuszki mam ? wogule mnie nie rozumiecie moi rodzice nigdy nie mieli samochodu, nie wiecie jakie to upokorzające jest jak nigdzie nie można pojechać...w weekendy musze siedzieć w domu bo autobusu już mam dosyć !

Gość no to piardnij głośno i
donośle, aby Yaro Kaczka usłyszał

najpierw puknij sie w glowe, potem jak nic nie pomoze zrob to jeszcze raz, a jak to nie pomoze, to juz ci nic nie pomoze i wez sie sama do pracy a nie tylko wymagaj od innych czy marka ciuchow, fakt posiadania samochodu swiadczy o ludziach? Ja pierdziele.......

Gość A ona nie ma wacka
hehe patrzcie ją księżniczka ma dość autobusów :P to na piechotę lataj, albo rowerem

Gość wstydliwa_18
koleżanki coś wspominiały o sponosorze, ale ja nie mam zamiaru bo jestem dziewica i nie bede szukała sponsora, pozatym niedługo matura, a ja książek n iemam bo nie ma kto mi ich kupic !! musze sama po nie jeździć z koleżankami, ale im rodzice kupują bo mają samochody :(

moi rodzice tez nie mieli samochodu i co z tego? Nigdy ich nie obwinialam o to ile mieli lub nie mieli kasy. Koszmar. Teraz to juz tylko kasa sie liczy....

Gość to ja anonimowo
a jakby twoi rodzice mieli malucha to bys sie nie wstydzila? bys powiedziala ze maluch to wiocha i wstyd z nim sie pokazac

Gość wstydliwa_18
no ale mogliby klupić jakiegoś na przykład opela astre one nie są takie drogie tylko 4 tysiące wkońcu oni pracują i maja pinieądze !!

Gość wstydliwa_18
ja im pomagam ile moge zmywam naczynia, sprzatam kurze w mieszkaniu, i wogule ucz sie i nigdy nie zawaliłam klasy zdaje z roku na rok powinni być ze mnie dumni, miałam 18stke i nic nie dostałam, a koleżanka dostała samochód i kurs na prawko !!

Gość A ona nie ma wacka
Jak mówisz że mają pieniądze i mogą kupić, to czego marudzisz na forum??, tutaj nikt auta tobie nie kupi ani nie przekona rodziców. Pogadaj z nimi może kupią.

Gość łups
jezu, ale jesteś głupia jak but, szkoda mi Ciebie, biedni rodzice pewnie żałują, że takiego bachora spłodzili

Gość wstydliwa_18
no , ale oni nie uznają takiego czegoś jak samochód i napewno mi nie dadza skoro nie mieli sami całe życie to teraz mi mają dać ? weźcie mi powiedzcie co ja mam im powiedzieć że chce autko i prawko żeby mi dali ? ale jak zagadać do nich bo oni są staroświeccy pewnie sie nie zgodzą !! :(

A moj ojciec nie chcial a mama nigdy nie nauczyla sie jezdzic i nie nauczy - to po prostu nie jest dla wszystkich. moze maja inne priorytety? I nie zazdrosc innym. Bedziesz sfrustrowana. Ciesz sie z tego co masz. Moze rodzice kolezanki "kupuja" milosc. Daj spokuj Nigdy nie porownuj sie do innych Badz soba

musisz miec ten samochod teraz? Ja kupilam swoj dopiero po 30-stce...i nigdy sie nie wstydzilam wczesniej, ze nie mam...bez przesady. Ucz sie dobrze, skoncz szkole, pojdz do pracy lub na studia i uloz sobie zycie tak jak chcesz. Twoi rodzice maja prawo robic tak jak oni chca. nie chca samochodu to ich sprawa i zaden powod do wstydu.

Ile masz dziecko lat w ogole?? Sama rusz dupę i sobie zapracuj, w wakacje zamiast siedziec z dupa trzebabylo pracowac , a nie narzekac teraz i jeszcze na rodzicow tak pisać ! Moze nie stac ich na auto i nie czuja potrzeby jego posiadania !!

Gość łups
głupia gówniara, od rodziców nie można żądać czegoś bo franek z 3 c też ma... jeżeli faktycznie masz już tyle lat, że możesz robić prawko powinnaś to wiedzieć. Takie prezenty to przywileje nie są ich obowiązkiem, głupia gówniaro. Zarób sobie na auto, miałaś 2 miesiące, trzeba było zwlec dupę z plaży i zagonić się do roboty, zresztą tak samo jak w weekendy w które rzekomo siedzisz w domu i się wstydzisz wyjść. Wyjdź do pracy nierobie.

Gość wstydliwa_18
nie krzyczcie na mnie ! :o mam prawo miec marzenia, a w wakacje chciałam odpocząć a nie pracować pewnie sami jesteście obiboki i teraz tak piszecie, a wam pewnie mamusia kupiła samochód !

Tak jasne ja auto dostałam od rodziców, daja mi codziennie jeszcze na paliwo , a jak !!!! W jakim swiecie Ty zyjesz ?

Gość łups
marzenia masz prawomieć, ale nie masz prawa wymagać. Koszt auta to ok, powiedzmy jeżeli mówisz to 4 tys, plus ubezpiecznie, rodzice nigdy nie mieli więc bez zniżek, ok.1500 oc + ac pewnie gdzieś z 2500, do tego rejestracja auta. Wszelkie naprawy miesięcznie mogą sięgnąć rzędu kilku tysięcy, opony do wykupienia i średnio 800 za benzynę, bo taki gruhot za 4 tysiące zapewne dużo pali. Matematykę dziecko w szkoel ma? To niech sobie dziecko policzy jaki to jest koszt.

Gość wstydliwa_18
sie tak mondrkujecie to mi powiedzcie gdzie ja mam prace znalesc ?

Gość Joanna198
tak teraz to juz nikt nie napisze a sie mondrkowac to umiecie żal mi was !!

Gość Boze_Co_za______
Ale ty dziwna jesteś. Jedna z tych co jak nie ma auta to pretensje do rodziców ma. żarcie masz? dom masz? i jeszcze narzekasz!!! Ludzie na świecie głodują a ty się wkurzasz ze auta nie masz! Wyjdz na ulice i se zarób w tydzień tysiąc złoty! Mniej szacunku do rodziny idiotko