Gość masia. Napisano Wrzesień 7, 2010 czy wada wzroku -1 to dużo ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 nie duzo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość velenooo Napisano Wrzesień 7, 2010 malutko ja mam - 4,5 ;] jesli minelas juz wiek dojrzewania, to nie ma sie co martwic, wada stanie w meijscu, alebo ruszy sie bardzo niewiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość masia. Napisano Wrzesień 12, 2010 no właśnie chodzi o to że mam 14 lat ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fajnie 0 Napisano Wrzesień 12, 2010 W wieku 14 lat miałam ok -3. Teraz mam -5,25 i -5. Wcale nie musi ci się pogorszyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Oliba Napisano Sierpień 27, 2019 Zdecydowanie nie musi. jak już zastopuje wada wzroku to może warto jednak się zdecydować na korekcję. W Optegrze robią dokładnie pod okiem najlepszych specjalistów. ja bym się zdecydowała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mirrka 0 Napisano Luty 20, 2021 No Optegra to dobra klinika. ja leczyłam swój wzrok w Lublinie w Optegrze i moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie - moje oczy sa zdrowe i dobrze wyleczone! a opieka była rewelacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kinna 0 Napisano Marzec 20, 2021 tak tak, w Lublinie jest dobra ta Optegra. i mi bardzo pomogli - w końcu widze dokładnie i dobrze! bardzo sie ciesze ze do nich trafiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
seddix 0 Napisano Kwiecień 17, 2021 Zdecydowanie, w Lublinie to jest najlepsza klinika i szczerze się cieszę ze wlasnie do nich trafiłam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zennia 0 Napisano Czerwiec 16, 2021 no w Lublinie jest to dobra klinika, na prawdę zadowolona jestem z tego jak wyleczyli mi wzrok! a Lentivu jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach