sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Witam kobietki! Mam pytanie: ginekolog wystawił mi dziś "zlecenie wykonania badań" - próby wątrobowe, lipidogram oraz APTT. Są na nim wszystkie moje dane, nr zlecenia oraz pieczątki i podpis lekarza. I teraz pytanie - czy zlecenie to to samo co skierowanie? A jeśli tak, to czy te badania będą darmowe? Help! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 podnoszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cytryneczka1987 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 A to prywatna przychodnia czy na nfz?? Myslę że jesli publiczna i nikt cię nie informował o dodatkowych kosztach to sa to badania darmowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 Nie no, prywatna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 7, 2010 może ktoś jeszcze się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Jeżeli dostałaś zlecenie z prywatnego gabinetu to za badania będziesz musiała zapłacić. Jeśli z NFZ to są za darmo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojabojaboja 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Dokładnie, badania będą płatne, ale to wcale nie kosztuje tak dużo. Ja robiłam morfologię krwi + krzepliwość + próby wątrobowe i zapłaciłam dwadzieścia parę złotych, chyba 22. Nastawiałam się na ok 40:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sugar_kane 0 Napisano Wrzesień 8, 2010 Dziękuję za odpowiedź, ale już "zamknęłam" ten sam, zdublowany temat :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach