Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskaaaa18

DO JAKIEJ PRACY MOGĘ IŚĆ PO GIMNAZJUM??

Polecane posty

Gość kaskaaaa18

Bardzo Was proszę nie śmiejcie się ze mnie ale szkoła to naprawdę nie moja bajka!! nienawidzę jej nienawidzę nauczycieli!! wiem wiem powiecie że jestem nieukiem ale mam 18 lat i mogę decydować już sama za siebie! nie chcę siedzieć bezczynnie w domu chcę pracować!! jak myślicie gdzie mnie przyjmą?? np w solarium albo jako kelnerka da rade?? jakie jeszcze macie propozycje!! prosze o odp

Gość na pewno coś znajdziesz
wiele osob ma wyksztalcenie tylko podstawowe i normalnie pracuje. Zgłoś się do Urzędu Pracy - może akurat coś Ci znajdą. W markecie na kasie itp. przyjmują często młode osoby.

Gość MałaMi_123
A może sproboj chociaz zrobic zaocznie szkole srednią? Albo kursy zawodowe zakonczone egzaminem czeladniczym, nauki tam nie ma duz a zdobędziesz konkretny fach. Z wykształceniem podstwowym tez mozesz znalezc prace ale mysle ze bedzie ciezko. Gdy szukałam pracy na wakacje po maturze, większość pracodawców w takich bardziej cywilizowanych miejscach jak sklepy itp wymagało wyksztalcenia sredniego. Nie wiem po co to bylo potrzebne bo praca w sklepie odziezowym nie wymaga zadnej wiedzy ale ja np do podpisania umowy musiałam kserowac wiadectwo dojrzałosci, taką samą sytuacje miałam w sklepie zoologicznym

Do jakiejś chałupniczej albo naprzykład możesz jeśli jesteś wysoka i masz prezentacjęto możęsz zacząć karjere w Modzie niezłe zarobki około 5000 na początek a w dużym mieście takim jak Trójmiasto czy naprzykład stolica to i nawet z 10000 zł pln można wykręcić na modelingu. Modele i modelki ogólnie nie nażekają na zarobki, ja bym ci proponował w modeling uderzyć to jest opłacalne po roku albo dwuch kupisz sobie mieszkanie a po pięciu latach nawet dom i będziesz miała spoko. Pozdrawiam Milosz z Maszewa

Gość gość
kaskaa18.zgadzam sie ,szkoła to strata czasu,uczą nas bzdur,

Gość Monarcha
KLUB UNDERGROUND ZATRUDNI TANCERKI !

Gość gość
Prostytucja:)

Gość gość
do zadnej hehe (taki zart)