Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdesperowana Domowa Żona

co to jest slowianski typ urody?

Polecane posty

Gość Kafe Prześmiewca
Słowianie mają szersze i bardziej okrągłe głowy. Niemieccy antropologowie z początku XX i III Rzeszy uważali, że to dowód na zmieszanie aryjskich Słowian z ludami azjatyckimi przeszłości :classic_cool:

wlosy jasny po sredni blond, jasna cera, szeroko rozstawione kosci policzkowe, kaciki oczy lekko uniesione, delikatne rysy twarzy :)

Gość Kafe Prześmiewca
Zdjęcia które przedstawiłaś przedstawia typ raczej śródziemnomorski... na pewno nie słowiański. Urodę typowo słowiańską ma Agata Buzek - nie licząc oczywiście tej anorektycznej sylwetki.

Gość dfgtr4e3w
słomiane włosy, jasna cera, niebieskie oczy typ urody wiosna/lato

Gość średnio urodziwa jesteś
i to masz wspólnego ze słowiańską urodą, ale tak poza tym to racja - ze słowianki nie masz nic.

Gość ja mam słowiański typ urody
jasne blond włosy, miekkie, lekko falujące a nie sztywne druty. Oczy niebieskie a nie stalowosine. Jasna, różowawa cera, a nie bladobiaława. Białe drobne zęby, a nie końskie. Wysmukła budowa ciała, wzrost średniowysoki, ale nie dryblaska. Charakter spokojny, niesmiały i marzycielski, ale kiedy trzeba to odważny, wytrwały i optymistyczny. Nie jestem przebojową brunetką a jednak brunetki mnie naśladują bo lubią mój typ urody, farbują włosy na mój kolor, jak szatynka Merlin Monroe, czy inne niby to blondynki od urodzenia.

Gość sztynki to nie brunetki
coś ci się pomyrdało 😴

"jasne blond włosy , miekkie, lekko falujące a nie sztywne druty. Oczy niebieskie a nie stalowosine. Jasna, różowawa cera, a nie bladobiaława. Białe drobne zęby, a nie końskie. Wysmukła budowa ciała, wzrost średniowysoki, ale nie dryblaska. Charakter spokojny, niesmiały i marzycielski, ale kiedy trzeba to odważny, wytrwały i optymistyczny. Nie jestem przebojową brunetką a jednak brunetki mnie naśladują bo lubią mój typ urody, farbują włosy na mój kolor, jak szatynka Merlin Monroe, czy inne niby to blondynki od urodzenia. " no zapomnialas jeszcze dodac,ze jestes niezmiernie skromna tak jak wszystkie slowianki:P

Gość Kafe Prześmiewca
ja mam słowiański typ urody -> Słowianie nie mają "Białych drobnych zębów" tylko właśnie jak to ładnie ujęłaś - końskie. Ludy słowiańskie w przeciwieństwie do np nordyków, wyróżniają się zębami dużymi o żółtym odcieniu... kolor zębów zależy od ich mineralizacji, a ta jest dziedziczna.

Gość a ja mam kitajski typ urody
chociaż jestem biała, i co? :classic_cool:

Gość a ja mam kitajski typ urody
no właśnie, nic :O więc o co chodzi z tym typem urody? albo jest się ładną osobą, albo nie, a rysy twarzy nie są aż tak ważne jak to, w jaki sposób je się prezentuje. wielbiciel, akurat curusiowa właśnie nie ma typowo słowiańskiej urody.

Gość mielcarz juz predzej
ale wlasnie te cztery linki to typowe przedstawicielki slowianskiej urody.

Gość widzielista kedys Kurnikowa
ona ma typowo slowianski typ urody! Slowianski nie koniecznie oznacza polski :D

"no właśnie, nic więc o co chodzi z tym typem urody? albo jest się ładną osobą, albo nie, a rysy twarzy nie są aż tak ważne jak to, w jaki sposób je się prezentuje. wielbiciel, akurat curusiowa właśnie nie ma typowo słowiańskiej urody." chodzi o to,ze sie autorka pyta jak wyglada slowianski typ urody.Moze z ciekawosci np.poprostu zadaje nam pytanie.Jakby zapytala o latynoski typ urody to ludzie pisaliby o takowym.Matko jedyna.Nikt tutaj nie kwestionuje innych typow urody.Normalnie paranoja.

Gość wielbiciel a ty chyba ze zrozu
mieniem tresci czytanej masz powazny problem :O:O:O tymoszenko nie jest polką :D🖐️

Gość wielbiciel a ty chyba ze zrozu
nacpana nikt nie kwestionuje, ale odpowiedz juz padla,