Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wysokaa

dlaczego tak malo jest wysokich dziewczyn? wrecz baaardzo malo..

Polecane posty

Gość nie wysokaa

sama mam 163cm czyli do wysokich nie naleze a jednak w klasie bylam prawie najwyzsza, byly moze ze 2 dziewczyny wyzsze ode mnie, jak jestem gdzies w sklepie czy gdzies to wiekszosc kobiet jest ode mnie nizsza :O czemu jest tak malo wysokich kobiet?

Gość nie wysokaa
jestem dziewica

Gość Monique2222
bo najwięcej jest sredniego wzrostu. zresztą to logiczne :P a niskich i wysokich mniej . poza tym kobiety przeważnie są niższe bo wysoki wzrost jest sciśle powiązany z testosteronem . dlatego więcej facetów jest wysokich

hmm...może dlatego że nie jecie płatków śniadaniowych...bo ja jestem jak na faceta przeciętnie wysoki...a mam 17 lat i 182 cm wzrostu...

Gość a taka jedna 24444yy
ja mam 172

a w sumie dziewictwo nie ma nic wspólnego z wzrostem...chyba że anonsujesz się jako chętna do seksu...to może bym był kandydatem :-D

Przyznam że zadziwił mnie ten topik i jakoś nie mogę się z nim zgodzić. Sama mam 172, więc do niskich nie należę. Mało tego, koleżanki, siostra - wszystkie mają bardzo zbliżony wzrost i nie schodzą poniżej 168. Nie wspomnę że na warszawskich ulicach teraz widuję same wysokie kobiety (odliczając obcasy z logicznego punktu widzenia) i stwierdzam że dziś kobiety są o wiele wyższe niż kiedyś. Natomiast mężczyźni....186 to rzadziej spotykane okazy.

Gość karmeneczek89
to pomysl sobie co czuje taka co ma 180 cm i przechodzi kolo takich niskich kobietek

Gość nie wysokaa
robię na stojąco loda mojemu nauczycielowi od wf -u :O

Gość nie wysokaa
kolega z klasy fiutem wybił mi przedniego zęba

Ja mam 174 cm i prawie zawsze bylam najwyzsza w klasie dopiero w liceum w ostatniej klasie byla jedna wyzsza miala 178:) Prawda wiekszosc kobiet jest kolo 160 165. Ale i tak mysle ze kobietki sa teraz wyzsze niz dawniej

to ja nie wiem gdzie wy te wysoie dziewczyny spotykacie bo ja gdzie kolwiek jestem to jestem jedna z najwyzszych :O

jessienna - to dziwne, bo moje obserwacje są wręcz odwrotne;) Sama jestem niska, 160 z hakiem. Moje koleżanki nie są wyższe niż 170cm a zazwyczaj mojego wzrostu. Siostry też niskie;) A co do facetów - zawsze mam sporo wyższych od siebie, no chyba, że na innych po prostu nie zwracam uwagi;)

Gość laura88
Chyba nie mieszkasz w mieście? Ja mam 163 i jak idę ulicą to czuję się niziutka!

Gość fkjjkes
kobieta wysoka nie moze robic loda na stojaka , a niska moze zrobić

heheh to zalezy gdzie patrzysz.. na 140 bab na moim roku 50% bylo sredniego wzrostku kolo 168 potem mniej wiec tyle niskich co na prawde wysokich. ja mam 174 to sredni czy wysoki wzrost? szkoda ze tak malo jest na prawde wysokich facetow przy ktorych mozna nosic szpilki 10 cm....

Gość fkjjkes
wysoka musi klekac do miecza .

Gość zazdroszcze oj zazdroszcze
a ja mam 1,72 i 35 lat.