Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez cel z droggii

Co ze mna jest.Taki bezsens czuje zycia.

Polecane posty

Gość bez cel z droggii

Niecche mi sie nic,Nie mam ochoty doslownie na nic.Ani na porzadku w domu ani na wychodzenie z domu.Ciagle czuje wewnetrzny niepokoj.Jetsem jakas rozbita, myslami daleko.Czekam na cos a niweim na co.

Gość bez cel z droggii
wieczorami upijam sie na umor i rozdaje moje najcenniejsze karty pokemonow przypadkowo spotkanym cyganom 🖐️

Gość bez cel z droggii
Mam dziecko, ktore sama wychowuje.Powinnam szukac pracy ale nie potrafie sie do tego zebrac. Poznalam ostatnio kogos.I ta znajomosc rozbila mnie strasznie.Mamy sie 1 raz spotkac w ten weekend.Ale czuje ze o nie podchodzi jakos powaznie do naszej znajomosci.

Gość bez cel z droggii
Niewiem co mi jest.

takie same myśli mam, jak budzę się rano. lecz jak pomyślę o przyszłości, to uspokajam się i mówię sobie, że wszystko się ułoży :)

Gość kocham łobuzów
ma tak samo od kilku miesiecy Niby dobrze a wcale tego nie czuje Mam prace mam co jesc mam super rodzinke i znajomych Jednak ostatnio nie potrafie sie z tego cieszyc jak kiedyś Moze dlatego że od 9 miesiecy zyje jakbym nie zyła.. ciagle powroty i rozstania z chłopakiem Tydzien temu definitywnie ostattecznie Płacze szwedam sie bez celu nie wiem co robić Mam 23 lata a wrazenie jakbym była staruszka czekajaca juz tylko na smierc Mam takie zjebane poczucie ze nioc mnie juz dobrego nie czeka Nienawidze tego Tego świata chyba...