Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana tokiem życia

Mój chłopak ciągle mówi o ślubie!!! mamy dopiero 20 lat!!! co robić??

Polecane posty

mówi o tym czasem w żartach a czasem mówi że nie żartuje wcale, w dodatku wsrod jego znajomych z 3 osoby juz wziely slub...a ja nie chce :( :( nie chce brać slubu do 30 albo dłużej ...chociaż wiem że to głupie ... rodzina też juz robi mi przytyki, znaczy babcie, bo rodzice mówią że edukacja, ale ojciec chce sie mnie pozbyc z domu, a jedna babcia chce poznać prawnuka ;/ :/ jezuuu :((((

Gość onaaaooo
nie bądź głupia :) w takim tempie to do 30 bedziesz panną ale z odzysku :) mi tez babcia mówi ciągle o ślubie mimo ze mam cywilny ;) nie dogodzi :o

a nie było jeszcze siup. nawet nie wiem ile ma jąder i jak długiego?

mówić a brać ślub to dwie różne rzezy ;) aby wziąć ślub trzeba mieć gdzie mieszkać i za co się utrzymać a nie robić to bo taka "moda"

daj spokój. Przeciez decyzje o slubie podejmujecie razem, sila cie nikt nie zaciągnie, a rodzicami i babkami sie nie przejmuj.. Chłopakowi wytłumacz, że na razie chcesz się kształcić, pewnie zrozumie

dokladnie:) jesli poczujesz ze jestes gotowa to wezmiesz slub... to że twoj facet chce to nie znaczy ze masz go brać.. Ale stwierdzenie ze prze 30 nie chcesz brać śłubu jest bardzo głupie :) to tak jak ustalic " do 25 roku zycia nie strace dziewictwa" a w wieku 21 spotykasz faceta swego zycia i samo z siebie wychodzi pociag fizyczny i chęć uprawniania seksu :)

powinnaś przede wszystkim pogadać poważnie ze swoim facetem jeśli znowu zacznie temat ślubu podejdź do tematu praktycznie czyli .....ślub no ok ale co dalej z czego macie żyć ?...gdzie mieszkać ?...co z Twoim wykształceniem ?...że na wszytko przyjdzie czas ...powiedz mu że kochasz że chcesz z nim być ale na taki poważny krok nie jesteś gotowa ...najpierw nauka ...znalezienie pracy a później ślub a Twój chłopak co robi w życiu ? a rodziną się nie przejmuj niech sobie gadają

Masakra wczoraj plakaly dziewczyny na forum ze chce slubu a on jeszcze nie! Dzis chlopak chce slubu ona nie chce. Nam baba jednak nie dogodzisz:P