Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea31

czy to znaczy ze facet nie jest mna zainteresowany?

Polecane posty

Gość Orchidea31

Witam. Jestem po rozwodzie jakis czas temu poznalam goscia ktory jest w trakcie rozwodu spodobalismy sie sobie od pierwszego spojrzenia i zaczelismy sie spotykac. Lecz po jakims czasie gdy mu powiedzialam ze oczekuje czegos wiecej tzn normalnego zycia wyjazdow razem a nie tylko spotykania sie na kawie kolacji czy sexie powiedzial ze oczekuje na razie za duzo gdyz on nie ejst gotowy na rozpoczecie takiego zycia owszem chce sie spotykac ze mna ale nic wiecej jak to rozumiec czy tak ze traktuje mnie jak zabawke na chwile czy jest niezdecydowany.

Gość kobietka po 30
ja bym zrozumiała,ze chcę sie spotkac raz na jakis czas a głownym powodem jest sex

Gość Orchidea31
no ja to wlasnie tez tak rozumuje , ale on twierdzi ze nie tylko o to mu chodzi, ze traktuje mnie powaznie , szanuje mnie ale potrzebuje czasu ja mam 31 lat on 38 i wedlug moich rozroznien on zachowuje sie niedorosle albo ja jestem zacofana.

Gość kobietka po 30
to,ze facet ma 38 lat nie znaczy ze jest w pełni dojrzały,są tacy co zawsze bedą"dzieciakami".nie jestem w Twoim związku,ale z tego co piszesz to wynika że ma problemy z tym,ze ty chcesz normalnego zycia a on tylko wieczorków z kolacyjka i sexem pewnie.

Gość Orchidea31
wlasnie kiedys mu powiedzialam ze jak na swoj wiek jest malo dojrzaly to sie obrazil. Powiedzialam kiedys dosadnie ze mnie jego propozyje nie interesuja ze jak zmieni zdanie to ma sie wtedy dopiero odezwac ale on ciagle wydzwania pisze jakby nie zdajac sobie sprawy ze mnie tym krzywdzi i nie moze zrozumiec tego ze mnie sie nalezy t o czego pragne i to ze nie chce byc dla niego tylko i wylacznie rozrywka. Juz nie wiem co mam robic czy wyjscie bedzie nie odpisywanie i nie odbieranie telefonow.

Gość kobietka po 30
nie znam calej sytuacji,ale mi jeżeli by nie odpwiadało to zycie to szczerze bym powiedziała co i jak.Ty pewnie chcesz z nim zamieszkać a fecet wyraznie chce zyc tylko swoim zyciem. Jezeli Ci nie odpowiada kolacja i sex raz na jakis czas to zerwij. W zadnym wypadku nie naciskaj na niego,nic na siłe,z doswiadczenia wiem,ze facetowi bardziej zalezy jak masz "luzny"stosunek do niego.To tak w przenosni,miej swoje zycie,kolezanki,znajomych.Udowodnij mu ,ze nie jest"pepkiem swiata "dla Ciebie.Miej swoja wartość,faceta nie prosi się o uczucie i miłość,on to sam powinien ofiarowac,a nie z przymusu.

Gość Orchidea31
Rozumiem doskonale co piszesz i jestem podobnego zdania . Juz jakis czas temu probowalam zerwac znajomosc , ale on wydzwania do mnie raz na jakis czas i probuje mi wejsc na ambicje .Gdy mu odpowiadam ,ze nie spotkam sie z nim to on pyta czy nie tesknie za wspolnie spedzonymi chwilami ja mu mowie ,zeby wiecej nie pisal i nie dzwonil ale on co jakis czas to robi. Juz czasem brak mi sil bo nie wiem co mam robic.

pisze jakby nie zdajac sobie sprawy ze mnie tym krzywdzi i nie moze zrozumiec tego ze mnie sie nalezy t o czego pragne kobieto jeśli czujesz się krzywdzona i uważasz, że ci się należy to zmień faceta nie każdy ma obowiązek być gotowym na poważny związek na zawołanie nie pasujecie do siebie? to się rozejdźcie ostatecznie na szczęście rozwód was ominie:P

wiesz nie chcę tutaj bronić tego faceta patrzę na sprawę całkiem obiektywnie oczywiście może być tak że facet chce tylko seksu i miło spędzonego czasu raz na jakiś czas ale może być i tak że facet na prawdę nie jest gotowy na nowy związek tak trudno to zrozumieć ? czasem ludzie po rozwodach latami przychodzą do siebie a są i tacy którzy już nigdy nie wiążą się bo są tak zranieni Orchidea31...nie chcę Cię oceniać ale mam wrażenie jakbyś miała bardzo duże parcie na to żeby złapać faceta na stałe a najlepiej jakby przyklepać to ślubem ...może się mylę ale z boku właśnie tak to wygląda zagrałaś teraz nie w porządku wobec niego i posunęłaś się do szantażu nawet ...albo będziesz ze mną na zawsze ale wypad może wystarczyło dać sobie czas tym bardziej że facet jest dopiero w trakcie rozwodu ile czasu się znacie ?

Gość Orchidea31
Po pierwsze to nigdzie nie jest napisane , ze szukam faceta po to by go zlapac prawda:)!!!? Po drugie to on zaczal za mna biegac i zdobyl moj numer od mojego kuzyna. Po trzecie nigdzie nie napisal , ze pragne slubu. Znamy sie ponad rok. Ja tez jestem niedawno po rozwodzie i to bardzo dlugim i rozumiem problemy innych i tez zostalam bardzo skrzywdzona we wszelaki sposob. Nie oceniaj mnie nie sprawiedliwie jesli mnie nie znasz bo nie potrzebuje zlapac faceta tylko potrzebuje normalnego zycia nigdy nikogo nie wykorzystywalam i nie mam zamiaru wszystkich traktuje z nalezytym szacunkiem i tego wymagam w stosunku do mnie. Skoro juz kilka razy mu powiedzialam , czego oczekuje od zwiazku i nasze oczekiwania sa rozbiezne , powiedzialam mu tez ze nie chce spotykac sie tylko i wylacznie na sex a on jakby nie rozumial dalej trabi t samo. I nie rozumie chyba tego co do niego mowie .

no tak czyli ty biedna go nie chcesz bo ci nie pasuje a on na siłe ładuje ci się do łóżka? kogo chcesz oszukać ? wystarczy zerwać kontakty ewentualnie- co będzie prawie niemożliwe: zaakceptować to, że on chwilowo nie chce się wiązać i żyć z nim chwilą pozostawiając losowi- co dalej z tego wyniknie:P

Gość mantralina
ja mu się nie dziwie, po nieudanym związku wiązać się z kolejnąosobą i żyć jak mąż z żoną ja też jestem po nieudanym związku i pomimo że facet mi sie straszliwie podoba nie chce z nim mieszkać i wiązać się bosz...paranoja dajcie ludziom oddychać głupie baby :-O wg mnie chce Ciebie tylko nie chce związku,to nie świadczy o jego niedojrzałości

Gość Orchidea31
Ja nie mowie ze jestem biedna naucz sie moze czytac co!!!!! A poza tym jak nie masz ochoty n a normalna rozmowe to nie wchodz w to bo moze komus przykrosc robisz .Forum jest po to zeby rozmawiac a nie po to zeby dolowac przemysl to.

Gość Orchidea31
o masz .... kolejna ktora obraza glupia to moja droga moze jestes ty

ja Ciebie nie oceniam przecież napisałam tylko że z boku może to tak wyglądać jakbyś na siłę chciała znaleźć faceta skoro on Ci nie odpowiada i macie inne spojrzenie na znajomość to sie po prostu z nim rozstań ....nie odbieraj tel ....nie odpisuj albo tak jak pisałam wcześniej dajcie sobie czas a co dalej życie pokaże

Ja nie mowie ze jestem biedna naucz sie moze czytac co!!!!! nie krzycz na mnie:P A poza tym jak nie masz ochoty n a normalna rozmowe to nie wchodz w to bo moze komus przykrosc robisz a co dla ciebie oznacza normalna rozmowa? mam ci przyklasnąć i stwierdzić, że twój facet to świnia?

Gość kobietta po 30
e baby nie kłóćcie się,nie ma o co, ona chce sie ustatkowac i miec normalne zycietj.zakupy ,sniadania ,obiady,wypady razem a facet ewidentnie tylko sex tak wg mnie

Gość Orchidea31
jak widac sa jeszcze inteligentne osoby na tym forum popieram w 100% . Forum jest chyba po to zeby sobie doradzac a nie krytykowac czy dobijac potrzebujaca osobe.

z tego co czytam to oczekiwaniem jest raczej by sobie dogadzac nie dobijaj potrzebującej:P (sama robi to doskonale)

(sama robi to doskonale) nie umniejszaj swoich zaslug mam dziś lekcję kokietowania:P

Gość Itgirl
Ludzie po rozwodach długo dochodzą do siebie. Zaakceptuj to co Ci daje. Dlaczego musisz mieć od razu wszystko?Baw się dobrze. Ciesz się, że świat nie skończył się po rozwodzie i tyle. Dalej zobaczysz, co czas pokaże. Może dużo a może nic

Gość do autorki tego topu
przeciez on jest jak piszesz w trakcie rozwodu, tonormalne ze nie chce na razie sie wiazac, chce uzywac wolnosci itd a nie brtac kolejna babe na kark. Nie podoba ci sie ten uklad- do widzenia.

ale autorce się należy! i już :P ona już sobie to wszystko obmyśliła ma być ten i ma chcieć się wiązać !

Gość Orchidea31
Ike kim ty jestes ze masz prawo byc tak plytki i pozbawiony calkiem rozumu .Ja jestem autorka tego topiku i nie zycze sobie bys ty w tykal swoj wielgachny nos w nieswoje sprawy skoro nie umiesz sie wypowiadac z klasa i oglada na poddany temat. Widocznie nie znasz zycia i dlatego nie masz umiejetnosci wypowiadania sie taktownie i na poziomie .