Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziula199090

Doradźcie mi kolor włosów.

Polecane posty

Gość madziula199090

Witam. Prośba jak powyżej. Chcę zmienić kolor włosów. Mój naturalny to średni brąz. Aktualnie mam rozjaśniane na piaskowy blond, ale niestety kolor szybko się wypłukuje, co mnie bardzo wkurza. Załączam moje aktualne zdjęcia.Przepraszam za ich kiepską jakość: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7df7b50f588c430d.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a4c78515e5466a22.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bc8db8fe0326a3ae.html

Gość wg mnie pasuje Ci jakiś
czekoladowy brązik.

Gość Najładniejsze to jest
powinnaś zmienić fryzurę i pomalować na b. jasny blond

Gość madziula199090
Gość madziula199090
Do Najładniejsze to jest Włosy mam nie ułożone na tych zdjęciach. Normalnie lepiej wyglądają, ale jak jest brzydka pogoda to żyją własnym życiem.

Gość madziula199090
ktoś jeszcze?

Gość Pakula
ja ci powiem ale naprawde nie obraz sie bo bede szczera. Nie podoba mi sie twoj aktualny kolor wlosow, skoro naturalne masz jasny braz to wlasnie taki kolor sobie zrob. twoja uroda bedzie podkreslona. zmieniasz sie na cos czego nie masz w naturze i efekt jest marny i odwrotny.lepiej wygladasz gorzej, nie widac cie, znikasz w tym kolorze, wyglada jak platyna, troche jabys byla brudna, zamiast. zdecyduj sie na poglebiony swoj a bedzie ci najlepiej. ludzie musza chodzic w wlasnych kolorach odpowiednich do karnacji wtedy sa piekniejsi i pozytwnie zauwazalni:) pozdrawiam

Gość Pakula
sorki tam wyzej bez tego "lepiej" :)

Gość madziula199090
chyba właśnie taki brąz sobie zrobie

Gość masz jasną karnacje
i czekoladowy brąz może byc zbyt ciemny. powinas nieco wyrównac i przyciemnic obecny kolor. Wydaje mi się, ze powinnas zrobic sobie ciemny blond.A jeżeli byłabyc niezadowolona i chciałabys potem przyciemnic włosy, to zawsze moze potem pomalowac brązem. Jeżeli zrobisz odwrotnie będziesz miec brąz, który będzie za ciemny, to z rozjaśnieniem możesz miec problem.

Gość madziula199090
up

ja uważam, że w rudych (4 od góry) bedziesz wyglądać ślicznie. to jest zdecydowanie kolor dla Ciebie. ten, który masz jest taki jakiś mysi.