Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuśśka

Siedzę i płaczę

Polecane posty

Gość Anuśśka

Wy też macie w ciąży takie wachania nastrojów? Wmawiacie sobie rzeczy których nie ma a potem rozpaczacie godzinami? Czy tylko ja tak mam? Najczęściej wszystko dotyczy mojego chłopaka że mnie zdradza itp.

Pewnie.Miewam takie dni ze rycze i sama niewiem czemu -:) Niestety najgorsze ze w takie dni nie ma kto mi wybic tego z głowy. Ostatnio sie popłakałam bo zadnej kurtki dopiąc nie moglam a juz musialam wyjsc z domu a zimno masakra na polu, zdarza mi sie wtedy "pogadac" do brzucha- mowie mu o o tym jak okropnie sie czuje i zawsze to troche pomaga.

Gość kajaaa38
opanuj sie i pomyśl odziecku.

Gość Anuśśka
mój chłopak dorabia w wesołym miasteczku jako operator karuzeli i często zapoznaje dziewczyny w różowych obcisłych sukienkach. ja za to muszę dorabiać wieczorami trzepaniem dywanów

Gość Anuśśka
do podszywacza wyżej... dobrze się bawisz??;/

Gość amberrrrr
po co siedzisz i płaczesz? teraz sobie trochę postój i popłacz :D🖐️

Gość nie tylko ty masz przejebane
ludzie w koło ciebie też :D

Gość nieuk21
prawdę mówiąc to każdy ma swoje problemy, a twoje gówno wszystkich obchodzą. a w którym wesołym miasteczku twój facet pracuje?

Ja to potrafiłam rozpaczać;) zwłaszcza na poczatku ciąży, wyłam 2 godz z byle powodu a potem śmiałam się z tego;) Chłop straszył że będę rodzić w psychiatryku jak tak dalej pójdzie;) Ale jakoś mi te wachania mineły, nie przejmuj sie autorko, popłacz sobie, nic dziecku nie będzie;:)

Gość wrrrrrrrrrrr....
To nie siedź. Wyjdź z domu albo zajmij sie czyms. Wahania nastrojów sa normalne, ale trzeba sobie radzić. Po porodzie też tak będzie i niestety nie będzie czasu na użalanie sie nad sobą.

Eh te hormony ciążowe :D Ja co jakiś czas płakałam, że mąż mnie nie kocha tak jak ja jego i nie cieszy się na dzidzię ( co jest bzdurą). Ostatnio miałam jechać na urodziny siostry i płakałam, że w nic się już nie mieszczę, albo o to, że brzuchem strąciłam patelnię z jedzeniem :) W ciąży to normalne zachowania :)

Ja np siedziałam i nagle zaczynałam płakać i mówiłam do męża że pewnie mnie nie kocha itp:) teraz się z tego śmieje ale wtedy nie było mi do śmiechu. Miałam różne odpały w ciąży ale na szczęście po porodzie wszystko przeszło.