Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen1984

które mleko modyfikowane najbardziej smakiem przypomina mleko matki?

Polecane posty

Gość madlen1984

Gość blablabala
A ja powiem ze bebilon Pepti i nutramigen w smaku w ogóle nie przypominają mleka :D a mleko matki to nie wiem jakie przypomina. Kasia ma chyba rację że żadne :P

blablabla - nutramigen to preparat mlekozastępczy więc koło mleka modyfikowanego nawet nie stało a jak spróbowałam to miałam odruch wymiotny ale moja córcia go chętnie piła hehe:)

Rowniez wydaje mi sie, ze zadne. Byl okres kiedy moja cora pila moje mleko z butelki, jednak zadnego innego nawet tknac nie chciala. I tak az do dzisiaj-ma 19mies i nie wie jak smakuje mleko mod.

Mojej zadne nie odpowiadalo, karmic przestalam dopiero pare dni temu. Od ukonczenia roku dostaje przetworzone mleko krowie-w postaci budyniu czy kakaa.

Gość blablabala
no racja że nie z mleka ;) chyba to z kazeiny o ile dobrze pamietam. W kazdym razie feee. Bebilon zwykły mi np bardzo smakował ale w smaku bardziej intensywny i słodszy od mleka mamy. Dla mnie troche jak cremona do kawy, nan zreszta tez.

Gość madlen1984
to co mi polecacie?

Gość blablabala
ja mimo wszystko bebilon bym poleciła. U nas sie sparwdzał dopoki nie wyszło że mała ma alergię na krowie mleko. Teraz je nutramigen. Ale jej to wszystko jedno co ma w butli, taki z niej mały żarlok ;)

Gość kokojambo
Ja też polecam Bebilon ;) Moja mała pije tylko to mleko i nigdy jej nie zaszkodziło. Ale wiadomo, że każde dziecko jest inne i trzeba popróbować i dobrać odpowiednie ;)

wypróbuj kilka i sama się przekonasz które dziecku najbardziej podchodzi :) moja piła na początku alprem (specjalne dla wcześniaków) a potem nan :)

Gość mamusika po laktacji
najbardzij zblizone jest nan 1 , bo sldozony laktoza. Moja tylko to chciala pic przy odstawianiu

Gość mamusika po laktacji
a dlaczego nan i bebilon odpadaja??