Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinn

czy facet nie potrafi sypiac tylko z jedną kobietą??

Polecane posty

kazdy facet mysli fiutem niestety i taka jest prawda. faceci roznia sie miedzy sobą tylko tym ze niektorzy potrafia nad tym zapanowac a pozostali no niestety..

Gość moje serce bije....
ja bym nigdy nie zdradził kobiety ale mnie kobiety nigdy nie wybiorą na partnera taka jest prawda bycie miłym i kulturalnym dla kobiet nic nie daje

Gość taka jedna szczęściara
ale pierdolicie a baby to lepsze ? to czym myślą ? bo niektóre tylko cipami same się proszą żeby je przelecieć jedno drugiemu równe po za tym nic nie dzieje się bez przyczyny jak w domu jest chujowo to facet ucieka proste !!!!!!!!!!

Gość Wenus byc z człowiekiem
ktoremu nie ufasz to chore :(

Dokladnie :) mojego zawsze gryz wyrzuty sumienia co by nie zrobił do poł roku mi sie do tego przyznaje .. mam nadzieje ze z tym tez by mi sie przyznal.. (dobrze ze ma sumienie) Wolalabym nie mieć nic wspolnego wtedy z takim facetem, brzydząc się go zwyczajnie :/ Bo dla mnie jest to bardzo upokarzające i strasznie obrzydliwe:)

jesli cos facetowi nie pasuje to mowi partnerce nara i koniec. po co sie oklamywac i tak upokarzac druga osobe. uwazam ze lepiej powiedziec szczerze i sie rozejsc niz w ten sposob ponizać "ukochana" osobe:O

ale faceci nie rzuca laski bo chcą się przespać z inną.. bo tu mają miłość wspieranie się szczescie itd.. a tam tylko seks.. nie zrezygnują z uczucia dla seksu ani odwrotnie, niestety

ale faceci nie rzuca laski bo chcą się przespać z inną.. bo tu mają miłość wspieranie się szczescie itd.. a tam tylko seks.. nie zrezygnują z uczucia dla seksu ani odwrotnie, niestety

no jasne bo przeciez kobieta wypierze nakarmi.. boze mam nadzieje ze nigdy mnie to nie spotka:O i Wam dziewczyny tez tego zycze:)