Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaNaMaksa

Śmiechu warte! Gnojki..

Polecane posty

Gość WkurzonaNaMaksa

Słuchajcie ile zarabiacie średnio? Mówię o ludziach do 25 roku życia, studentach. Właśnie jestem w trakcie szukania pracy, wysyłam CV na każde sensowne ogłoszenie i co otrzymuję??? Dzisiaj odpowiedzieli ze żłobka, stanowisko - opiekunka: praca na pół etatu (w ogłoszeniu mowa o pełnym) z możliwością przejścia na cały, gdzie za cały płacą 1300zl BRUTTO, czyli za pół etatu na rękę dostałabym jakieś 450zł, za cały 900... to ma być jakiś żart??? Przed chwilą pojechałam na rozmowę do restauracji; stanowisko kierowca - dostawca, koleś mi strzelił kwotą 6zł / h + 2zł od kursu, gdzie kursy są po calym mieście, nie po najbliższych dzielnicach, a miasto sporeeeee. Powiedziałam że 6zł za godzinę to ja dostawałam 6 lat temu jak skończylam liceum więc dziękuję. No co to ma być, kurwa mać. Gdzie tej pracy szukać, ja jestem w dołku finansowym obecnie, ale za psie pieniądze mam robić?!

Gość tam praca
odloty.pl

Gość WkurzonaNaMaksa
Nie dziękuję:/

Gość WkurzonaNaMaksa
A dodam ze kierowca z własnym samochodem, to ja na paliwo bym nie zarobiła w tej gówno wartej robocie. A prace straciłam tydzień temu z dnia na dzień mnie zwolnili skurwysyny.

Gość mnie tez wcorvia
pewnie jesteś tuz po studiach, zgadza sie? niestety pierwsza praca to nie bedzie od razu 2000do kieszonki, najpierw trzeba sie wykazac, pozniej mozna zaczac przebierac. sam papier ze studia skonczylas nie daje ci prawa do wiekszych pieniedzy - bedziesz miec tyle na ile sobie zapracujesz i ile wywalczysz

Gość WkurzonaNaMaksa
Nie kochana nie jestem świeżo po studiach, studia przerwałam rok temu, teraz zaczynam kolejne inny kierunek, a pracuję odkąd skończyłam 17 lat, mam 24 lata, pracowałam już chyba wszędzie, ostatnio zajmowałam się grafiką komp. , mam doświadczenie zarabiałam "normalnie", przynajmniej te 1700zl było, + czasem coś wskoczyło. Przez ponad rok byłam asystentką zarządu w sporej firmie, miałam ludzi pod sobą, wiem że dużo umiem, i sporo się nauczyłam przez te lata, i nie jestem jakąś gówniarą, która chce "dorobić" na wakacjach. Teraz chcę złapać cokolwiek, żeby się jakoś odbić, ale za to co proponowali, to ja się nawet nie utrzymam.

Gość alfons333
dam ci 200 zł za godzine

Gość WkurzonaNaMaksa
tak? ja ci dam w pysk alfonsie, swoją dupą zarabiaj mądralo.

Gość toztowojciech
5-6 tys za miesiąc na 3. roku studiów, na morzu.. :]

Gość WkurzonaNaMaksa
Ha na morzu, no. Chyba nie muszę nic pisać.

Gość toztowojciech
Wstąp do marynarki. :D U nas jest dużo nawigatorek.

Gość byłam w podobnej sytuacji
jakieś dwa tyg temu mnie wywaliła suka z dnia na dzień, byłam już załamana łaziłam na rozmowy bez skutku....w końcu prace dostałam, zaczynam od przyszłego tygodnia także nie poddawaj się... a co najciekawsze dostałam dziś drugą propozycję pracy...

Gość alfons333
robie loda mojemu staremu a starą ładuje w kakało :O

Gość WkurzonaNaMaksa
Na Marynarkę już za późno, co innego wybrałam:) Bylam w podobnej sytuacji - ja wiem że coś się znajdzie napewno, tylko cholera mnie wkurza to co ludzie proponują, przecież to jest ... śmieszne:/ Tymbardziej że kasa sie już kończy, musiałam dzisiaj zapłacić 500zł za czesne i co dalej, zanim coś znajde i zarobię to stanę się biedakiem po prostu:/

Gość teklauyttghgj
a co wy se myślicie,słuchacie TV a tam kłamią.Prawie większość ludzi ma minimalna pensje ochroniarze,sprzedawcy hipermarketach,fakturzystki, a nawet biurowi.Co ciekawe po studiach.Najlepiej zarabiają lekarze,prawnicy,urzędowi,ludzie w bankach oraz Ci co pracują ciężko fizycznie np. spawacze ale tylko w dobrych firmach.

Gość teklauyttghgjj
i marynarze