Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateooo-samotny teraz.

Gdy nie jesteście w związku to uprawiacie seks ?????????????????????????????????

Polecane posty

co do pytania ja nie sypiam z mężczyznami ...jeżeli nie jestem w związku

Gość aaaaaaaaaaaaaaffffftfuuuuuuuuu
przestancie z ta fota, jest obrzydliwaaa...skad wy wzieliscie cos takiego..bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kasiulkaaaa-aaa : No i dobrze że taka jesteś ;) W sumie kiedyś się umrze więc warto odejść ze świata dobrze wspominanym :D Głupie gadanie młodych ludzi ktoś by pomyślał ale przezorny zawsze ubezpieczony

Gość kasiulkaaa-aaa
aaautorrr witaj Ponownie :)

Gość kasiulkaaa-aaa
miło poznać kogoś takiego co ma podobne poglądy jak ja :)

kasiulkaaa : Duzo jest takich ludzi , tylko trzeba wiedzieć gdzie ich szukać. Może głupio to zabrzmi ale najprędzej będzie to kościół :D Przynajmniej tak jest w moim przypadku

Gość kasiulkaaa-aaa
Jestem Jestem ;) chwilowo musiałam coś zrobić ;)

Gość kasiulkaaa-aaa
Wyda może to się śmieszne ale z mężem nie jestem właśnie z powodu sexu nie układało się nam:( Byliśmy ze sobą jakieś 8lat w tym 4 lata po ślubie :( jednak nikt mi nie powie że życie codzienne nie przekłada się sexem w związku musi być i to i to bo bez tego wszystko się wali :(

Gość kasiulkaaa-aaa
Kiedyś byłam innego zdania że najwazniejsze jest uczucie a w sexie się ułoży a tu nic a nic było coraz gorzej ale to nas obu wina mąż nie chciał iść do sexuologa choć go prosiłam potem ja nie chciałam sexu bo nie dawałam rady więc wole być sama niż miec taki.....;)

Gość do Artefakt_Diabła
szanuj sie kobieto!

Gość ale do agencji sie nadajecie

Gość to brak zasad

lepiej byc z kimś w fajnym związku a jeszcze kochac kogoś to sex jest super. No cóż życie ............

Gość ale o fajny zwiazek
ciezko

Gość takdlugo
Ja seks uprawiałam tylko w związku.Obecnie jestem sama już 10 miesięcy i tym samym tyle żyję bez seksu. Bardzo mi tego brakuje, czasem mam przez to problemy ze skupieniem się, ale nie potrafię sobie wyobrazić, że dogaduję się z kimś tylko na seks. Boję się, że druga osoba chciałaby więcej, nie wiem w jaki sposób można zacząć taką luźną znajomość:( Nie chodzi mi tu o opory, bo nie miałabym ich

Gość Judyyytaa
nie przesadzajcie ostatnio poznalam fajnego faceta spotkalismy sie raz drugi i wyladowalismy w lozku.I co oznacza to ze jestem k....? Przeciez to normalne jestem wolna kobieta on wolnym mezczyzna spodobalismy sie sobie i tyle