Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateooo-samotny teraz.

Gdy nie jesteście w związku to uprawiacie seks ?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Mateo ja mam to samoo! tez nie
mateo a jak wygladasz? moze bysmy sie dogadali;)))

onanizowałem się nawet na Dworcu Centralnym pod załatwiająca swoje potrzeby intymne kloszardkę

Gość kasiulkaaa-aaa
hmmm Dokładnie też tak mam jak rok temu roztałam się z mężem to przez ten cały rok nikogo nie miałam do łóżka bo sie bałam itp.Potem poznałam faceta z ktorym byłam około 4 mies ale niestety to nie było to :( Fakt sypiałam z nim ale teraz znów nic.I nawet jakoś o tym nie myśle by umawiac się na jakieś numerki

Gość NimfaBed
Hmm, zastanawia mnie jaką radość daje "podszywom' to co piszą. Przecież i tak każdy po wypowiedziach wie, że pisze to jakiś gimnazjalista, który nie ma kompletnie nic do roboty, jak ja wam drogie dzieciaczki współczuję. A teraz siusiu, paciorek i spać.

Gość NimfaBed
uważam się za wolna i wyzwoloną kobietę z agresywnym i bezkompromisowym podejściem do życia i nie przeszkadza mi w tym wypadająca pochwa a nad nią skarpeta :o

Wyglądam raczej przeciętnie. Taki sympatyczny chłopak , typ romantyka. Raczej skromny. Zadbany na pewno i kulturalny. Jedyna wada jest taka że na początku mogę być trochę onieśmielony bo z reguły na początku znajomości nie jestem rozgadany ale z czasem się otwieram i można ze mną na kazdy temat. W samym wyglądzie to dobre u mnie jest to że mam niezłą sylwetkę , bynajmniej nie jestem zapuszczony brzuchem bo uprawiam trochę sportu. Ze wzrostem jest trochę kłopot bo mam 175 cm , wiem że dziewczyny które mają powyżej 170 cm raczej się za mną nie oglądają ale takie po 160-165 to lubią sobie na mie zawiesić oko czasem.

Gość NimfaBed
ja sie pójde troche pomasturbować pod fote michała z "ich dwoje" zaraz wracam

mateo podaj meila:)

tak w skrócie mówiąc to wyglądam jak pół doopy zza krzaka

mój meil mateos@wp.pl

kasiulkaaaaa-aaa : Nie potrzebujesz seksu ????????? O matko :D Kobiety często właśnie z wiekiem się rozkręcają w łóżku. Jesteś może wypalona psychicznie ? Czujesz coś takiego ? Rozczarowana życiem ? A może przeistaczasz się w domatorkę ? Albo masz masę obowiązków i brak czasu na przyjemności ? Ciekawy przypadek ;)

Gość tzwana tzelina
Ja jestem aktualnie sama i nie sądzę żeby to się zmieniło :O :( Ponieważ do piękności mi daleko... Ba daleko mi do normalności :O Mimo to seks i tak uprawiam, i mam na to bardzo łatwy sposób. Wystarczy trzasnąć takiego delikwenta jakimś obuchem w łeb, lub dosypać coś nasennego i zabawa gwarantowana :P

to był podszyw z tym meilem podam ci nr gg 2679804 i mail matisamuraj@onet.eu

ten mateis to podszyw !!!!!! Do mnie możesz napisać na ravelov@o2.pl. Taki zastepczy mój e-mail ;) Ale Ty też coś o sobie napisz bo ja się wyspowiadałem a o Tobie nic nie wiem. Nawet nie wiem skąd jesteś

mateooo ila masz lat ?

hrabianka : Do mnie to piszesz z tym czekaniem ? Czemu to Cię śmieszy ?

Gość tzwana tzelina
czasem przekupie jakiegoś bezdomnego butelką taniego wina, tyle przyjemności za tak niewiele :O

Pisałem ile mam lat ;) 25 , nie czytasz wszystkiego chyba. E-mail : ravelov@o2.pl. Uważaj na podszywy z mateos i mateosamuraj chyba i nr gg. To nie było moje

mam 14 lat ale niedługo skończę 15 a długość mojego pytona wynosi całe 8,5 cm

to w koncu na jaki????? mateo we zaczernij nicka!

ravelov@o2.pl. GG nie podawałem. E-maile typu mateos i mateosamuraj to podszywy dzieciarni która wróciła właśnie ze szkoły ;)

Gość kasiulkaaa-aaa
mateooo masz racje sama sie dziwie choć miałam okazje ale nie bo się boję.Nie powiem bo brakuje mi tego ale nie potrafie z byle poznanym odrazu facetem iść do łóżka no może i jestem staroświecka ale cóż jakoś sobie rade daje .Przynajmniej jeszcze nikt mnie nie oskarrzył że się kurwie :):):) Tylko jak zazwyczaj słysze to że mam dobre serduszko i nie zapomne słów mojego przyjaciela że takiej kobiety nie można skrzywdzić tylko trzeba jej i świata i nieba uchylić a to jest MIŁE A w pamięci zostanie :):)WOle by mieli takie zdanie ;)

Gość ana. anaaaaa
Masz take poglady bo wzrastałes w takiej kulturze a nie innej. Ja mam 21 lat, rosłam w tej samej ale raczej jestem buntowniką. Mam swoje zasady zgodne z sumieniem. Seks tylko z wolnym i odpowiadajacym moim wymaganiom. Takich facetów jest baaardzo mało wiec i tak miałam okazję kochać sie tylko z jednym facetem w układzie. I na jasnych zasadach - tylko seks dla przyjemnosci przygody zaspokojenia potrzeb. byłam w 2letnim zwiazku opartym na szczerosci i milosci. żaden toksyk ani patologia. jestem uczuciowa czuła zdolna do poswiecen. wiec Twoja teoria o wyzwolonych koietach jako wynaturzeniu bije na leb..