Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małyyy kradziejekkk

Zdarzyło wam się coś ukraść kiedykolwiek ???????????????????????????????

Polecane posty

Gość małyyy kradziejekkk

Ja powoli zaczynam brać się za hipermarkety :( Wczoraj byłam w biedronce i zakosiłam takie żelki do jedzenia , dziś w carrefurze byłam i zakosiłam zupkę chińską. Tak sobie zaczęłam wyliczać i wychodzi mi że jak się postaram to ze 100 zł zaoszczędzę w miesiącu na takich drobnych kradziejstewkach i to mi pomoże sporo bo muszę zaciskać pasa. Zdarza wam się takie coś ?

Gość ja to zawsze coś wynoszę
Ja zawsze kradnę ile się da.

Gość aha i achh
Tak, niechcacy. Mialam bułki w reklamówce i trzymałam obok kosza, bo koszyk miałam pełen, w domu sie zorientowałam ze z kosza wyłozylam a reklamówki z bulkami na kasie nie połozyłam. Ale wstyd!!!!! Ukradlam 4 kajzerki :o

nie kradne nigdy,ale jak cie zlapia to wiecej niz te 100 zaplacisz,buahha, i jeszce siedziec bedziesz za glupie zelki ,a ile wstydu, szkoda ze zdjec ludzi nie robia i nie wywieszaja w witrynie ,ale by tam ladan lalunia wisiala a,cale osiedle by ja znalo:-POPRAW SIE KLEPTOMANKO;

Ogolnie robilam to dla adrenalinki :) Dezodoranty,farby do wlosow,do opalania,daktyle,z 15 czekolad,ciuchy na targu (sprzedawalam kolezance).W jednym sklepie sie wkurzali bo nigdy nie mogli mnie zlapac.Nawet ochroniarz mnie przetrzepal ale na szczescie wtedy nic nie mialam. Najdrozsza rzecz to chyba byla bluzka za ok 50 zl :D Wlasciwie nie wiem na co mi to bylo. Ogolnie to jestem mega uczciwa i nie ukradlabym zlamanego grosza,ale wtedy to bylo cos w rodzaju rozrywki.Chcialam przykozaczyc przed kolezanka jaka to ja cwana :|

Gość taaa jak mialam 16 lat
ukradlam lakier do paznokci i blyszczyk do ust

Gość raz ukradłam
tampony (małe pudełko) :O nie brałam koszyka bo nic nie chciałam kupować... zagadałam się z koleżanką i zapomniałam o tych tamponach i schowałam je do kieszeni :O dopiero na zewnątrz gdy włożyłam ręce do kieszeni, zorientowałam się, że mam tam niezapłacone tampony...:O i jeszcze kolczyki z supermarketu bo wrzuciłam je luzem do wózka zakupowego. robiłam zakupy ze szwagierką i ona wykładała wszystko na taśmę. po prostu nie zauważyła ich i zorientowałyśmy się dopiero jak wkładałyśmy zakupy do samochodu...

Gość ku chwale ojczyzny
miałam tak samo z tymi bułkami, więc skubnęłam im pięć kajzerek. ale jakoś szczególnie nie płakałam z tego powodu, bo w tym samym sklepie babka naliczyła mi kiedyś 47 bułek zamiast 4, miałam tyle zakupów, że nie zwróciłam uwagi, że płacę za dużo i trochę gratisowej kasy tam zostawiłam :P a świadomie to jedynie spinkę za 10 groszy jak miałam 7 lat :P

Gość złodziejka rasowa
kradne co mi wpadnie w lapy wszystko jak zapraszają mnie znajomi to wyjadam ich psom i kotom karme z miski :)

Gość złodziejka nad złodziejki
skradłam serce takiemu jednemu:D i tak 25 lat chłop się w potrzasku miota:D:D:D

Gość katia1982--------
ja kradne systematycznie słoiczki dla niemowląt, soczki, deserki...)

Gość stawowa zabaaaa
Dobre z tym chłopem :D inne świadome kradzieze - bardzo nieładnie, chcielibyście, zeby Was ktoś okradł?

Gość złodziejka rasowa
ostatnio ukradła z seks szopu sztucznego penisa :O bo byłam w potrzebie

Gość Monique2222
przez pomyłkę mi się zdarzyło

Gość była kleptomanka
ja kiedyś ukradłam pare rzeczy, tak dla rozrywki, jakieś stringi z bazaru, szminki cienie, kiedyś wyjadałam migdały w supermarkecie i ukradłam ze sklepu jabłko, bo koleżanka mnie namówiła

Gość Monique2222
a i raz zauważylam na progu sklepu 200 zł i je wzięłam bo szkoda by było nie wziąć jak leżały na progu ;) ale to nie kradzież w koncu ;)

Gość oczywiście że nie kradzież
to tylko przywłaszczenie sobie cudzych pieniędzy :P

Gość złodZjej nr 1 na swiecje
ja juz wszystko co sie ta to z samochodu pod sklepam stoij to portfel z samochodu z hipermarkatu to komurki i ani raz mnie nie chycili z sklepu agd to cipias wszystko mówie opłaca sie juz chyba wszystko to mi wyszło za 5000tys zł