Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbr

bez stanika

Polecane posty

Gość cbr

hej. czy ktos tak jak ja lubi chodzic bez stanika. lubie isc na zakupy i podniecac sie tym ze kazdy patrzy na muj biust....na sterczace sutki. dziewczyny opowiedzcie o tego typu sytuacjach...

Czasami to lubię, zależy to głównie od mojego nastroju. A co do tego czy mnie podnieca to, że ktoś to zauważa to już zależy od tego kto zauważa :D ;)

Gość cbr
czasem nie zakładam też majtasów, bo podnieca mnie, gdy ktoś wtedy patrzy na moją sterczącą łechechechechtaczkę

Gość cbr
nie podszywaj sie pode mnie....cbr

Gość cbr
lubie tez otwierac listonoszowi albo dostawcy pizzy dzwi majac na sobie koszulke albo bluzke bez stanika....smieje sie z ich zaklopotania kiedy dostrzega moje sutki

Gość cbr
A dorodne ci one są jako te wentyle od wspaniałej myśli technicznej z Laskowic, do Jelcza :classic_cool:

Gość cbr
lubie zamiast czapki na głowę zakładać brudne majtasy starego, wtedy każdy sie na mnie patrzy, podnieca ich taki widok co nie?

Gość cbr
masturbuję się patrząc na zdjęcie mojego wuja Staszka

hmm ja tam lubię patrzeć na sterczące fiuutki i na zwisające też :p

Perwi ty masz dobrze codziennie widzisz ja nawet codziennie nie mogę :P

Niestety kochanie, wszystkie baterie z naszych latarek przełożyłam do moich wibratorów :D

Kolacja :D Nareszcie :D już zgłodniałam :p Swoją drogą ciekawe ile ja przeżyję na tym białku i ogórkach :p (Włączam ssanie :p )

Ja tam wolem popatszeć sobie na plarzy jak panowie paradujom sobie w obcisłych gatkach i wyobrażam co bym z niekturymi pytongami zrobił :-) Niestety teras został mi jusz tylko basen. Niestety mam daleko do najblirzszego miasta gdzie jest basen kryty.

Gość kasiakut
Mój mąż praktycznie od dnia ślubu przyzwyczaił mnie bym nie nosiła stanika.Przy nim pozbyłam się wstydu i często opalam się topless i wiele razy na imprezach chwalił się jakie mam super piersi opalone i jędrne.Podczas takich spotkań z przyjaciółmi lub rodziną często kończy się że sama pokazuję nagie piersi.

Gość entropia i ślimaki
Ja nie lubię chodzić bez stanika bo mam fiola na punkcie staników :D to jak znowu wydam kupę kasy na kolejne cudo to przecież nie po to, żeby leżał w szufladzie :D