Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekk 25

Ideał czy kobieta ktora kocham?

Polecane posty

Nie domysla sie z pewnoscia, bo mu ufa. Gdyby miala cien podejrzen, pewnie od razu ze strachu wywalil wszystko, co ma zwiazek z Magda, badz uciekl do niej. Tchorzosław :)

Gość Lolissimo
A ja napiszę tak. Autorze czy Ty kochasz swoją dziewczynę ? Może nie jesteś jeszcze gotowy na stały związek ? Tak jak ktoś wcześniej napisał istnieje prawdopodobieństwo, że związek z Twoją obecną dziewczyną się kiedyś rozpadnie i zwiążesz się z kimś kto da Ci szczęście. Kochani bądźmy kulturalni nie obrzucajmy się wyzwiskami. Spójrzmy na to z perspektywy obcej osoby bo tak to nagle wychodzi, że wszyscy jesteśmy Święci i tkwimy w bajkowych związkach. Jeśli jesteś z gatunku płytkich mężczyzn , którzy lgną do ładnych opakowań to niestety tu Ci nie poradzę. Najlepiej byłoby okazać męskość i zerwać z obiema. Daj sobie wtedy czas, wyjedź gdzieś, zajmij się pracą, może to da Ci odpowiedź czego w życiu pragniesz. Dojrzejesz, zmężniejesz, ustalisz priorytety. Jeśli natomiast nie jesteś takim typem - to oznacza, że coś jest jednak z Twoim związkiem nie tak. Czy boisz się zostać teraz sam ? Czy czujesz , że to taki przechodzony związek, zaklepany, nic się w nim nie dzieje, zachowania i reakcje dziewczyny są przewidywalne, brak Ci bodźców i adrenalin y? Czy wiesz, że jesteś odpowiedzialny za uczucia które w ludziach lubisz ? Wszystko co złe wyrządzimy do nas wraca. Skąd wiesz, że Magdalena , którą porzucisz, nie zemści się ponieważ nie może Cię mieć, uknuje intrygę aby twoja dziewczyna się dowiedziała i już masz telenowele bez włączania telewizji. Znam takie modliszki. Co chciałbyś zmienić w Twoim związku ? Może warto przejrzeć fachowe książki ? Jeśli Twoja dziewczyna np. się zaniedbała to może jest powód ? Może ma problemy o których nie mówi? Kupowanie jej sexy ciuchów Kochani to zły pomysł. Może ją to zaboleć, że niby ubiera się jak stara ciotka. Lepiej podejść sposobem. Spójrz na jej nogi, może kiedy założy ładną spódniczkę i buty na obcasie - zmąci umysły kierowców stojących na rondzie ? Lepiej powiedzieć jej pozytywny komplement, który ją zmotywuje i ucieszy wewnętrznie niż skrytykować co pogorszy sytuację. Co sądzą o Niej Twoi koledzy, rodzina ? Czy ktoś Ci powiedział : chłopie Ty to masz szczęście mając u boku X !. Widać, że jako mężczyzna - wzrokowiec brakuje Ci tych walorów estetycznych i to jest całkiem normalne / O ile mężczyźni, nie żądają by partnerka upodobniła się do dmuchanych lal z cyberprzestrzeni / . Ale uwierz mi prawie każda kobieta rano przypomina szopa pracza o oddechu odbiegającym od bukietu stokrotek, ma wypryski przed menstruacją, hemoroidy po ciąży, żylaki, rozstępy , cellulit. Może Magda na wspólnym wyjeździe zaskoczyłaby Cię swoim kapryszeniem lub bałaganiarstwem ? Bogate wnętrze jest kapitałem. Piękne kobiety wiedzą, jaką silną posiadają broń w swoich rękach i , że mężczyźni już leżą i się nie podniosą :). Ale pomyśl jakbyś się teraz czuł gdyby Twoja dziewczyna wyznała Ci, że obcy faceci się na nią patrzą, prawi komplementy . Czy to by Cię poruszyło ? Nie zapominajmy też o Magdzie. Może to równa dziewczyna obdarzona przez naturę pięknym ciałem o które dba i troszczy się i faktycznie jest nieziemską pięknością. Może kocha Cię i teraz złamałeś jej serce ? Czy Ty dbasz o swój związek ? Czy jest bo jest a Tobie wygodnie bo masz np. regularny aczkolwiek już bez fajerwerków sex, masz z kim wyjść itp. Boję się Drogi Autorze, że takich Magd może być w Twojej przyszłości jeszcze kilka jeśli nie określisz sobie czego szukasz w kobiecie, jakie główne cechy musi ona mieć żebyś na wady spuścił zasłonę milczenia. Nie patrz na wygląd, każda kobieta jak i mężczyzna początku przyobleka lukrowe piórka tylko czasem kiedy lukier opadnie z hukiem ukazuje się prawdziwe oblicze. Ludzie boją się tego kim są, boją swoich słabości więc przybierają maski. Tylko nieliczni są w stanie stawić czoła życiu i przeciwnościom jakie ono ze sobą niesie. Reszta się boi - odrzucenia, ośmieszenia, samotności. Dziś bycie singlem nie jest trendy więc dobieramy się byle jak, na przeczekanie a nóż kogoś nowego się pozna a tak nie można bo drugi człowiek to żywa istota a nie broszka. Bierzesz go z całym bagażem wad , zalet, fobii, doświadczeń i tylko od obojga partnerów zależy co dadzą z siebie najlepszego, z czego zrezygnują, nad czym popracują aby ten tandem pchać . Nikt Ci tu nie da gotowej recepty : rzuć Magdę, rzuć dziewczynę itp. bo nikt z nas za Ciebie nie przeżyje życia. Może to pierwsza lekcja ? Jeśli się do niej nie przyłożysz to będą kolejne, tak nas uszlachetnia los poprzez ciosy. Naprawdę musisz pomyśleć i to poważnie. Albo to jest tylko chwilowe zmęczenie materiału i Twoja dziewczyna Ci się opatrzyła i się zauroczyłeś albo naprawdę to siedziało w Tobie tylko tego nie wiedziałeś i teraz los sam dał Ci rozwiązanie. Równie dobrze możesz być szczęśliwy z Magdą skoro w początkowej fazie znajomości tak silnie Tobą wstrząsnęła. A jakie były początki z obecną dziewczyną ? To ważne. Ja zawsze patrzę z podziwem na pary, które poznały się w latach szkolnych, sa dla siebie pierwszymi partnerami, dziś głowy ich przyprószyła siwizna a wciąż trzymają się za ręce spacerując po parku. Dlaczego nie wszystkim jest to dane ? Jedni idą się modlić inni wybierają się do wróżek. Zastanów się czy chcesz żeby ktoś kierował Twoim życiem. I nigdy nie bój się rozmowy. Może Twoja dziewczyna też czuje się wypalona i chciałaby zerwać ale się boi ? A może dostaniecie drugą szansę ? Tych " a może " jest dużo. I nie zapominaj o Magdzie. Jej też należy się szacunek. Trochę nabroiłeś ale myślę, że dasz radę. Ze swojego doświadczenia - z tym, że nie o miłość tu chodzi - powiem Ci, że czasem jeśli bardzo czegoś pragniemy to może się to spełnić. Ale niekoniecznie finał nas zadowoli. W poprzedniej pracy byłam przez kilka lat, zawsze sumienna, dyspozycyjna , bałam się poprosić o urlop, harowałam za psie pieniądze kosztem własnego życia. Chciałam odejść ale bałam się - gdzie znajdę pracę itp. Aż w końcu zostałam zwolniona bo trzeba było gdzieś ulokować tzw. pociotka. Czy myślisz , że to mi dało skrzydeł ? Trafiłam potem do drugiego wyzyskiwacza , ciesząc się, że ktokolwiek chciał mnie zatrudnić. Nic się nie nauczyłam z poprzedniej lekcji. Dopiero teraz dojrzałam, tupnęłam nogą i sama znalazłam pracę. Życzę powodzenia.

Gość magdzia x 3
Bylam taka madzia chyba z trzy razy i za każdym razme dowiedzialam sie o posiadaniu przez faceta dziewczyne przez przypadek.Co mam takiego w sobie że sciagam idotów nie wiem. ale autorze zastanów się nawet nie interesuję Cię teraz co czuje ta druga dziewczyna.Wszyscy ubolewacie nad jego dziewczyną, a co z ta druga oszukiwaną?Z ta z której ten facet chce wyssać to co mu potrzebne. A dziewczyna zostaje sama nawet bez odpowiedzi dlaczego tak sie mna zabawił.

Gość pewnie mnie szukasz
Loolosimo Pieknie napisane :) Duuuzo w tym prawdy;) masz jakąś radę dla osób które zawsze są tylko chwilowa rozrywką dla takich facetów jak nasz maciuś?

Gość fatamorgana na bani
autor jest pieprzonym egoistą - kombinuje tylko aby sobie zrobić jak najlepiej... dupek, gnojek i wszystko w temacie...

Gość Lolissimo
Błądzić jest rzeczą ludzką - a rada moja jest taka, żeby zachował się jak mężczyzna bez względu na to czy spotka Go sromotna porażka w postaci samotności. Jeżeli chce się wyszumieć to niech szuka dziewczyn sobie podobnych, które nie chcą się wiązać, nie chcą nic w zamian tylko dobrą zabawę. Niech nie zakłada się z kolegami, że zbajeruje jakąś cnotliwą licealistkę i z jej niewinności zrobi pośmiewisko obiecując złote góry w zamian za to , że mu się odda. Kobiety są uczuciowe i to jest w nas najpiękniejsze. Potrafimy wykrzesać z siebie wiele rodzajów miłości. To przykre, że czasem jesteśmy obiektem zabawy, zakładów, przechwalanek ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Tak naprawdę to pokazuje, że mężczyzna nie ma nic do zaoferowania swoją osobą. Myślę, że uroda może Magdzie ciążyć. Może w autorze postu odnalazła obiekt swoich westchnień ? On nie jest nachalny, jest delikatny, wyważony a ona mylnie bierze to za męską delikatność, cieszy się, że wreszcie dla kogoś nie jest tylko piękną lalką nie wiedząc , że on zachowuje się tak bo kieruje nim strach. Okłamuje trzy osoby - Magdę, swoją partnerkę i siebie, łudząc się, że to szczęście i że nikt się nie dowie. Tak jak już pisałam wcześniej trzeba zrobić brutalne porównanie obu Pań biorąc na warsztat rzucające się cechy charakteru. Czego brakuje mu w swojej dziewczynie a co ma Magda, czy zawsze mu tego brakowało / może Go coś w niej drażni / ale nie umiał tego nazwać ? Wiadomo,że partnerkę zna dłużej, przeżyli wiele chwil, tych dobrych i tych złych. Magdy nie poznał tak na " poważnie ", nie wie jak może się zachować w jakiejś sytuacji np. śmierci członka rodziny, choroby, kalectwa, długów . Mit o idealnych połówkach jabłka to tylko literacka utopia. Nikt z nas nie jest ideałem bo ideały są nudne. Wszyscy będziemy kiedyś łysiejący, garbaci, będziemy brzydko zalatywać i zgrzytać "trzecimi zębami ". A jak Magda będzie miała wypadek, straci na swej atrakcyjności czy będziesz wtedy przy niej ? Czy będziesz ją karmił, podcierał, zmieniał pampersy gdy np. chemioterapia zniszczy jej piękne włosy ? Życie to nie bajka a miłość to nie łąka pełna kwiatów ale ciężka praca 24h na dobę. Pomyśl co robi Twoja Dziewczyna, że wywołuje to ciepło w Twoim sercu ? Czy czujesz się zaniedbany, odsunięty na boczny tor ? Wiadomo, że gdy dopada nas szara rzeczywistość to patrząc na zdjęcie Beckhama zdajemy sobie sprawę , że ten nasz chrapiący i popierdujący obok Heniek nie ma takiej klaty, takich pośladków, tego kociego chodu i zer na koncie ale jest .....nasz :). To on niezdarnie bąkał po nosem ,czerwieniąc się jak wiśnia gdy wręczał nam pierwszy bukiet kwiatów. To on tłumaczy dzieciom cierpliwie matematykę, znosi nasze jaskiniowe pokrzykiwanie gdy przed świętami ociąga się z trzepaniem dywanów i to on kupi paczkę podpasek w supermarkecie bo się o nas troszczy chociaż my się dąsamy bo wolałybyśmy kwiatka. Te codzienne sprawy, małe i wielkie, zmagania z losem , ciche dni i dla odmiany awantury na model włoski są testem dla naszego związku. Maćku randki to wspaniała rzecz ale to dopiero początek góry lodowej. Dopiero kiedy razem się zamieszka widać zgrzyty i wychodzące na jaw różnice. Wiele związków nie przetrzymuje tej próby. Patrząc na ludzi, którzy pobierali się w pośpiechu bo wybuchła wojna albo poznali się w latach PRLu i dorabiali się od łyżki stwierdzam , że nasze pokolenie chyba jednak trochę za dużo w pupie ma i od tego się przewraca. Fura, skóra i komóra, wylansiona blondi, której zdjęcie można wkleić na Naszą Klasę / ten portal powinien być ustawowo zakazany :) / żeby nie być obciachowym bo co koledzy powiedzą. Te wartości których nie ma. Być dziewicą źle, nie być jeszcze gorzej. Dlatego mam nadzieję, że Maciek podejmie właściwą decyzję i zbierze się na odwagę, żeby osobom zaangażowanym w ten trójkąt w razie czego wyłożyć kawę na ławę. Kobieta to nie zabawka. Nie można oczekiwać, że zawsze będzie piękna, gładka i pachnąca. Tak samo mężczyzn a nie jest wołem roboczym i maszynką do robienia pieniędzy. Kochani mnóstwa miłości i samych szcześliwych dni Wam orz Maćkowi życzę. Pozdrawiam.

Gość maciekk25
Wszystko sie wyjasnilo moj ideal wcale nie byl taki idealny...przyznalem sie ze mam dziewczyne a ona i tak chce wyjasnienia dzwoni, pisze itd...to ja juz nei rozumiem wyjasnilem jej ze sytuacja nie aktualna a tu dalej ona to ciagnie...glupota...moja dziewczyna nadl nic neiw ie i sie nie dowie bo po co...to byl chwilowy wybryk ktorego juz zaluje.Taskze do wszystkich mezczyzn nie am idealow czuje ze na dluzsza mete magda by mnie wkurzala, nie umie pojac prostych slow ze nie chce sie z nia spotykac i ze mam kogos?Swietny weekend spedzilem z moja dziewczyna nei zamienilbym jej na zadna inna

Gość Greta Garbooo
Wszystko pieknie ładnie. Ale co by było gdyby Magdzia okazala się ideałem większym. Az sie zbulwersowałam, jak mozesz pisac ze jej to nie dotyczy. Powiedz jej, niech ona zdecyduje.

Gość maciekk25
ale co ja mam jej mowic?jestem pewny ze chce byc z moja dziewczyna...a ona powinna to zrozumiec.

Gość Greta Garbooo
Powiedz swojej dziewczynie, nie magdzie.

Gość rady laski 25 latki
ales jestes glupi ... moj maz kiedys powiedzial cos mądrego ( chyba jedyne jego mądre stwierdzenie zyciowe :) ) na poczatku wszystkie zwiazki sa super ..wszystkie kobiety sa idealne ..dopiero po kilku miesiacach wychodzi szydlo z worka i wkrada sie rutyna ... po kilku miesiacach minie tobie zauroczenie tą osobą i zaczniesz dostrzegac wady , ktorych teraz nie dostrzegasz... wikeszosc kobiet na poczatku zwiazku sie bardzo stara makijaz , fryzura i te wszystkie pierdoly a potem zacznie łazic w rozciagnietych dresach w domu ... tak jak ja :) tez kiedys tak myslalam ..ale ten koles mily , wrazliwy , zabiera mnie do ...wstawic gdzie ..:) ale to tylko takie gierki pamietajcie ... kobiety sa takie same

Napiszę tak - cieszę się, że w końcu przejrzałeś na oczy :) wiedziałam, że dostaniesz kopniaka - nie tak brutalnego (za co trzymałam kciuki), ale jednak. Przekonałeś się, że ładne opakowanie to nie wszystko. teraz lepiej módl się, żeby Madzia nie poszła do Twojej dziewczyny, co może się stać. Ona też pewnie czuje się oszukana - nic sie jej nie dziw. Najlepiej żebyś sam poweidział dziewczynie, że spotykałeś się jakiś czas z inną, ale nie doszło do sex, bo jak się u niej madzia wstawi to gwarantuję, że twoja porządna dziewczyna pomyśli inaczej i wtedy to już amba na całej linii. Mimo wszystko trzymam już kciuki za Ciebie i Twoją dziewczynę. Pamiętaj - kłamstwo ma krótkie nogi , a szczerość popłaca

Gość bozenka28282
Dlaczego wszyscy bronią jego dziewczyny...i tego że nie jest porządny jezeli od niej odejdzie??? Przeciez jestesmy wolnymi ludzmi , mozemy zakochiwac, zaczynac nowe znajmosci konczyc stare...skoro on zainterseował się inną to znaczy że jego związek nie jest taki o jakim marzył Autor okazał się tchórzem wybrał to co znał to coś w stylu jak tkwić w tej samej pracy mimo że mamy szanse na awans;/ ;/ ;/ Dlaczego Magda ze względu na ładną buzię została skreślona dlaczego wszyscy zaczeli uważać że ona nie zasługuje na miłość Dlaczego wreszcie fakt że jest się z kimś parę lat ma wpłynąć na podejmowanie trzeźwych decyzji?? Ja byłam w dwu letnim związku, ale poznałam mężczyznę w którym zakochałam się od pierwszego wejrzenia nawet się nie zastanawiałam co robić zakończyłam poprzedni związek i dziś jestem w nowym który trwa trzy lata i czując to co teraz czuję nie zaintresowałabym się innym!!! Autorze jak dla mnei jestes tchórzem wybierajacym ( poowrót do dziewcyny czy tam zostanie z nią) łatwiznę, pewnie że lepiej być z mniej atrakcyjną panną i czuć przewagę oraz wygode A magda i tak będzie do niego powracała chociażby w wspomnieniach

Gość Renatka22222233
bozenka28282 napisalas ze odeszlas bez żadnego zastanowienia od swojego partnera to swiadczy tylko o jednym : o tym ze nie bylas do konca fair wobec niego bo go zwyczajnie nie kochalas! Bylas z nim czekajac na lepsza okazje. Autor kocha swoja dziewczyne bo ma rozterki z nia zwiazne a Magda zauroczyla go tylko i wylacznie swoja uroda !

Gość Marcos/
Zostaw obecną dziewczynę - nie jesteś wart jej. Zasługuje na kogoś dojrzalszego. Jak za jakiś czas ta o długich włosach pozna nowego nie dziw się i pamiętaj starą prawdę, której już tu pisać nie będę

bozenka... widocznie autor ma wiecej oleju jednak w glowie niz Ty:) ma wieksze sumeinie, bo skoro Ty postanowilas zostawic chlopaka bez zadnych skrupulow, jestes naprawde neigodna zaufania. A co bedzie jak znowu spotkasz kogos bardziej atrakcyjnego niz Twoj obecny partner? Znowu go zostawisz? Ludzie, naprawde Was nie rozumiem. Zwyzywalam autora tego postu , bo piep**** takei glupoty egoistyczne , ze az glowa bolala:/ jednak widze, ze poszedl po rozum do glowy. "Poszedl na latwizne" - hahaha a czy nie latwizna byloby zostanie z Magda, ktora dalej chce z nim byc i go teraz przesladuje? Dla mnie ta cala Madzia powinna dac za wygrana i teraz zachowuje sie niegodnie ; powinna przede wszystkim pomyslec o tej biednej dziewczynie, z ktora autor byl pare lat, i nie wtracac sie dalej. No chyab , ze ma takei poczucie sprawiedliwosci, ze czuje potrzebe opoweidzenia o wsyzstkim dziewczynie autora... To inna sprawa, ale dalej chcac brnac a te chora sytuacje? Autorze, tak jak juz pisalam - Twoja dziewczyna powinna poznac prawde od Ciebie. Cos czuje, ze Madzia jednak nie da za wygrana- czemu sie nie dziw, bo sam sobie nawarzyłeś tego piwa

Gość magdzia magdzia
behindbroneyes przepraszam ale czy jestes jakas biedna zakompleksiona dziewczyna ktora kiedys facet tez tak wystawil??? Co się czepiasz na dobrą sprawę tej drugiej dziewczyny magdy? Nie ma prawa żeby ten zgniły tchórz powierdział jej prawdę? Czy ta jego dziewczyna jeest od niej lepsza tym dlatego że była z nim tyle lat?? Bo ja już tego nie rozumiem, ja tak samo jak ona nie dałabym się spławić, no inna sprawa że za jakiś czas na pewno sama stwrdzi że całe szczeście że ten egoista nie jest juz w jej życiu!! A tak w ogóel to ładne zadbane dziewczyny też chyba mają prawo na zwiazek czyż nie?

oczywiscie, ze maja prawo!!!!!! Tu nie ma zadnych podzialow, ja na pewno ich nie czynie:) musialabym byc hipokrytka. pisalam jasno, ze wykorzystal tak samo Magde, jak i swoja dziewczyne. Ale taka prawda, ze Madzia powinna odpuscic, zsotawic takiego palanta, ktory z nia tak poigrywal... A nie pchac sie dalej, skoro jasno poweidzial, ze tyle lat rpzezyl ze swoja dziewczyna i chce nadal z nia byc... No chyba(co rowniez juz podkreslalam) ze Magda chce, by jego dziewczyna dowiedziala sie prawdy. Wcale jej sie nie dziwie, sama tak bym postapila :) Dlatego tez radze autorowi, zeby powiedzial sam swej dziewczynie o tym,co sie stalo. Magdzie radzilabym kopniecie autora w d.... :) skoro jasno dal jej do zrozumienia, ze nie chce z nia byc ... I de facto - tylko sie nia pobawil :) choc mala zemsta, w postaci ujawienia prawdy pani X, moze poprawilaby jej humor. PS w zyciu troszke tez przeszlam, na pewno nie zaliczam sie do szarych, brzydkich myszek - po prostu mam w swoim zyciu pewne wartosci i nie boje sie o tym mowic:) tym bardziej pisac...

a to, ze ladne opakowanie - to nie wszystko, to prawda. To byly slowa do autora, ktory zaczal krecic z Madzia tylko i wyalcznie daltego, ze jest ladna. To on zwrocil uwage na wyglad, ale sie sparzyl. Wyglad jest wazny, ale trzeba tez patrzec na inne przymioty czlowieka, nie tylko na to, jak wyglada :)

Gość magdzia magdzia
ok może ja przesadziłam tylko wiesz co, często ja jestem taka magdzia chyba juz z cztery razy i zawsze wychodziło że mają dziewczyne, nie to że ja ich zaczepiałam, ja nawet nie wiedziałam że oni kogoś mają ;/ A potem dowiadywałam sie przypadkiem, oni zostawali z dziewczynami a ja no cóż nadal jestem sama, więc wychodzi na to że jeżeli nie mam na liczniku wspólnego czasu z facetem to zawsze muszę przegrać? Ta historia mnie zirytowała bno wszyscy byli jaka to dziewczyna biedna no tak ale to magda została z niczym nawet bez głupiego (chyba) przepraszamk a autor robi teraz z niej namolna pannice bo chce się dowiedzieć dlaczego wczoraj bylo cudownie a dziś nie chce jej znać;/

magda - masz rację :) autor zachował się podle, względem obu dziewczyn. Z Magdą soptykał się - bo podobał mu się tylko i wyłącznie jej wygląd. Ona na pewno myślała, że widział w niej coś więcej niż "ładne usta" itp. Ale teraz już wie, jaki z niego cham i palant, powinna dac sobie z nim spokój! Bacząc na jej urodę i przywiązanie, z pewnością stać ją na kogoś lepszego, kto na dodatek nie okaże się zimnym draniem. Ale należy też popatrzeć na to, że do autora doszło, co zrobił - nie okłamujmy się, że dla neigo teraz liczy się tylko i wyłącznie jego dziewczyna(troszkę za późno - wiem...). Powinien sie modlić, by nie doweidziała się o wszystkim z ust Magdy (choć zasłużył na to w 100%), tylko z JEGO!!! Może da się uratować ich związek - błądzenie ejst rzeczą ludzką, najważniejsze, by zdać sobie z tego sprawę. To inny aspekt tej historii :) Co nie zaprzecza temu, że Magda też była ofiarą w tej całej sytuacji. Ale 3mam za nią kciuki!!!! PS czekam na ciąg dalszy historii. Ja obstawiam, że Magda odnajdzie jego dziewczynę i wszystko jej wyjawi!

Gość bozenka2828
I tak będzie czasem myslał że może źle zrobił to jest pewne ;)

Gość odtrącona magdalen
"A co jeśli to ja? Może mnie nie rozpoznałeś? A co jeśli to ja? Dźwigam sens, którego łakniesz? Zagłusza mnie znów miejski gwar, czytaj z ust... A co jeśli to mnie wyglądałeś?''

Gość Czarownica:)
nie czytałam wszystkich wypowiedzi ,bo nie mam czasu ale Autorowi Tematu powiem jedno :nowa to może być miłość ,a może być tylko pożądanie .Dobrze się zastanów i przemyśl ,czy to aby nie fizyczność nowej Cię tak oczarowała?

Gość maciekk25
Jestem nadal z moja dziewczyna, magda od dwóch dni milczy!!Wczoraj ją widziałem z daleka wyglądała pięknie, ale nie wyglądała na jakąs przybita czy smutna...Miałem nawet ochote napisac jej smsa czy zadzwonic ale zrezygnowalem , ale tez wiem ze od tego spotkania znow siedzi mi w glowie....Postanowilem juz nie wyznam prawdy mojej dziewczynie na nic to...dzieki

ach, cwoku, a juz myslalam ze sie zmieniles:D moze bozenka ma racje, bedziesz zalowal pewnie, co juz nadeszlo zreszta:) zaloze sie, ze na starosc bedziesz czestym gosciem burdeli:D

PS wnioskujac z calej historii - wydaje mi sie, ze nie jestes zbyt atrakcyjnym mezczyzna, mam racje? ;) zaloze sie... dlatego tez byles taki zafascynowany, ze piekna kobeita zwrocila na ciebie uwage. Moge zrobic ogolne podsumoawnie : -najlepiej, zeby magda znalazla sobie kogos bardziej podobnego do niej = mneij zakompleksionego niz Ty, samotnego(bez dizewczyny), przystojniejszego (nie mozna ukryc, iz wygladem tez trzeba sie dopasowac - pozniej wynikaja tego typu kompleksy ) szkoda dziewczyny :) ladne tez maja pod gorke -Twoja dziewczyna powinna sobei znalezc z kolei kogos bardziej odpowiedzialnego niz ty, bardziej stalego w uczuciach, dla kogo ona bedzie PRZEPIEKNA , a nie tylko PRZECIETNA . Magda jakos sie pogodzi z tym, spotykaliscie sie krotko , zas w takim krotkim czasie na peirwszy plan wysuwa sie wlasnie zauroczenie (i to rowniez wygladem), a ze ty do pieknych z pewnoscia nie nalezysz, pozbeira sie bardzo szybko ;) co zreszta sam podkresliles, ze na smutna nie wygladala :P Twojej dziewczynei wsoplczuje - pocierpi, pocierpi, ale nastepnym razem bedzie ostrozniejsza i wybierze lepiej :) ja sama rozstalam sie z chlopakiem po 5 latach, teraz od 2 lat mam super partnera.:) choc nasza sytuacja byla zgoła inna.