Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciekk 25

Ideał czy kobieta ktora kocham?

Polecane posty

Gość rtdd
Gratuluje dobrego wyboru:)

Gość Greta Garbooo
autorze, miałam taką syt. Tez madzia była. Ja sie odwiedzialam ze była madzia, a madzia , ze ja jestem. W konsekwencji byl brak zaufania, i zwiazek sie psul a on myslal caly czas jakby to było z nią.

z jakimi panienkami? co miales na mysli??? Twoja panna moze i by Ci wybaczyla, ale juz zawsze mialaby do Ciebie zal i gdy nadarzylaby sie pierwsza okazja bycia z kims lepszym, bardziej "idealnym" niz Ty, zapewne by z niej skorzystala:) a w zyciu roznie bywa, jak sam napisales:) Nadal wszystko sprowadza sie do puenty, ze jestes tchorzem. Dalej myslisz tylko o sobie : "zostane z pierwsza, bo druga pewnie mnie rzuci". Ty egoisto, jestes okropny, samolubny, dwulicowy. Oby zycie dalo Ci w kosc:):):)

Gość Greta Garbooo
Ja uwazam ze autor i tak nie bedzie z ta dziewcyzną co jest. Dojrzeje i spotka dziewczynę co odwazy sie zerwac dla niej.

a ja mam nadzieje, ze jego dziewczyna obecna przejrzy na oczy i kopnie go w d.... :) po czym nasz ulubiony autor poleci ze skulonym ogonkiem do pani Madzi, ta troche sie nim pobawi, lecz po neidlugim czasi e stwierdzi, ze jednak jest za przecietny dla niej i zostawi go dla super-przystojniaka :))) ale scenariusz, idealny. moze tak byc:):)

Tak jestem za tym scenariuszem...ale niech autor wyciagnie jakies konsekwencje , a nie stwierdzi ze widocznie zadna z nich nie była go warta:) ;) A dziewczyna z którą teraz jesteś mam nadzieje ze rozglada się za lepszym modelem;)

Gość PrAwde MóW
A co ten twoj ideal ma takie czego nie ma twoja dziewczyna? Chodzi mi tu o charakter i wyglad.

napisal przeciez, jego dziewczyna, ktora "kocha" jest po prostu przecietniakiem z wygladu :) zas charakter ma fajny. Magda , ta druga, ma za to wspaniala urode, ale maciej mysli ze i tak go zostawi. Reasumujac - zadufany w sobie samiec polecial na wyglad jakiejs laluni, spotykal sie z nia, calowal itd. (kto tam wie, co jeszcze bylo;) ) bedac jednoczesnie ze swoja pierwsza dziewczyna, bo ja przeciez KOCHA. Przez duze K:) Po napisaniu postu na kafeterii (i rozwianych nadziejach, ze wszyscy beda go zalowac, jaki to on biedny, bo ma taki dylemat) , postanowil rzekomo zrezygnowac z pieknosci i - ku dobru swej ukochanej - zostac z peirwsza, oczywiscie o niczym jej nei mowiac, zdradzajac ja jedynie nadal w myslach z ta magducha piekna. "Juz taki ze mnie zimny dran, i dobrze mi z tym bez dwoch zdan" ;) PS Jugudko, gdzie ejstes??? czemu w tym poscie nie jedziesz facetow, jacy to hipokryci?

Gość maciekk25
dzieki za streszczenie mojej sytuacji....Ale to nei ejst jakies wyrachowanie z mojej strony..spotkalem magde gdy moj zwiazek byl na zakrecie...zaczelismy sie umawiac...a w tym czasie zaczal nam sie tez poprawiac zwiazek z moja dziewczyna... Z Magda dzis sie spotkalem ale nie zakonczylem tego nie potrafie...ale prawie juz jej nei odpisuje na smsy stalem sie dla niej chlodny....a z moja dziewczyna dzis wyjezdzamy an pare dni...ale tylko osoba w tej sytuacji moze to zrozumiec...moja dziewczyna nie jest jakas brzydka ale nie ma tego czegos co magda, nie ma jej stylu itp....Ale zamykam ta znajmosc bo wiem ze dlugi zwiazek jest wazniejszy niz chwilowe zauroczenie do kogos kogo nie znam tak jak moja kobiete...Ale na mysl ze magda bedzie z innym facetem lub ze ja kiedys gdzies spotkam az mnie skreca....No gdybym mogl ja wykreslic z mojego zycia tez bylbym najbardziej szczesliwy....

Gość magdzia magdzia
kiedys ja byłam taką magdą. Facet naturalnie nie poinformował mnie o posiadaniu dziewczyny.Skończyło sie na tym że wszystko wyszło, dla mnie okazał się zwykłym dupkiem a ona mu wybaczyła, szkoda że facet okazał się zwykłym tchórzem bez zasad, takim samym jak Ty.

Gość $$$$
Ile ty masz lat chłopcze? bo zachowujesz sie jak dzieciak - jeśli kogoś kochasz to kochasz bezwarunkowo i tyle, a jeśli jesteś kimś tylko zauroczony to szulasz dalej i ty właśnie teraz to robisz, jesteś wyjątkowym dupkiem-powinny obę cię zostawić, bo jetseś po prostu gówniarzem.

behindbrowneyes - popieram w 100%!!! Nie zasługujesz na swoją dziewczynę. Koniec kropka. Ona POWINNA o tym wiedzieć. Żeby móc kopnąć cię w tyłek. Pocieszam się, że to tylko kwestia czasu kiedy się obie dowiedzą i obie cię kopną. Chcesz mieć ciastko i ugryżć ciastko. Jesteś tchórzem i egoistą. Niegdy w życiu nie chciałabym mieć takiego dupka za faceta jak ty. Masz rację, że różne styacje się przydarzają w życiu. To fakt. I właśnie zachowanie człowieka w obliczu takich sytuacji decyduje czy jest tchórzem, egoistą czy dupkiem. Poznałeś Madzię, zauroczyłeś się, chciałeś spotykać. Ok. Super. Dalsze działanie: zrywam z dziewczyną, żeby być szczerym. I tyle. Albo zauryczyłem się ale mówię NIE bo mam laskę, którą kocham. A ty????? Ciągniesz na dwa frony, bo BOISZ SIĘ (tchórz), ze z Magdą ci nie wyjdzie i nie opłaca się ryzykować (TCHÓRZ po dwakroć, albo po tysiąckroć!!!) twojego aktualnego związku i nie obchodzi cię, że oszukujesz swóją dziewczyną (EGOISTA), bo myślisz o SWOIM dupsku. EGOISTA!! Pewnie bęzdziesz to ciągnął, upewniając się, że jednak może z MAdziunią coś wyjdzie, a jak się upewnisz to dopiero WTEDY zerwiesz ze swoją. TCHÓRZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Brzydzę się tobą.

Gość grrrrrrrrrrr
magdzia magdzia a skąd jestes, bo smiesznie byłoby gdyby się okazało ze jestes magdą przez ktora rozbil sie moj zwiazek. Mi tez walsnie facet powiedzial. ALe dlugo po czasie.

Gość madzia madzia
Nieważne skąd jestem, ja zachowałam się głupio bo jak dowiedziałam się że ma dziewczynę to chciałam zrezygnować potem w tym amoku chciałam walczyc, teraz wiem że to głupota, chciałam ją nawet przeprosić, ale za co za to że on nie był szczery w stosunku do mnie.Przynajmniej miałam lekcje z tej sytuacji a na tego faceta w życiu już nie chciałabym spojrzeć, jak dla mnie stanowczo okazał sie egoistycznym człowiekiem

Gość grrrrrrrrrrr
a dawno to było? ile masz lat?

Gość Amicorum
Jesli się kogoś kocha to nie szuka się przygód gdzieś indziej,

Ale debil, ja pierdole. Nie moge z takich typow. Kurwa. Nie chcialabym byc na miejscu Twojej obecnej dziewczyny. Jakby Twoja dziewczyna spotykala sie na boku z jakims kolesiem, przytulala, całowała i nie wiedziala co zrobic??!! Kurwa sciemniaczu Ty i oszukancu.

Osądzanie innych w sytuacji, w jakiej się nie było, zwykle okazuje się pochopne :) Ja bym zaryzykowała z nową. Dotychczasowa i tak już w zasadzie została zdradzona, wykorzystana i oszukana. Ta sprawa się będzie ciągnąć, oberwą wszyscy. Łatwiej znieść zerwanie niż świadomość, że partner miał zerwać, ale zrobiło mu się szkoda.

Gość madzia madzia
nieważne dla mnie to dawno zakończona historia powodzenia;) I nie tylko zdradzana dziewczyna jest pokrzywdzona i oszukiwana....

haha no pewnie, wygodniej oszukiwac, zdradzac, niz powiedziec cala prawde!!!ludzie , gdzie wasz honor. siedze na akfeterii i zalamuje rece, jacy ludzie potrafia byc podli i dwulicowi, z czego maciek (autor postu, zaloze sie , ze inaczej ma na imie , ale trzesie d*pa , zeby jego dziewczyna czasem sie nie zorientowala) stoi na 1 miejscu!!!! Ty cwaniaku jeden chamski, "NA MYSL O TYM,ZE INNY FACET BEDZIE DOTYKAL MAGDY... " - Ty jestes p****lonym k****wiarzem ty szmacia**u pierd********ny!!!!!!!!!!!! Lepiej sie przyzwyczaj do k****wa mysli, ze inny facet bedzie ruchal i twoja laske, i magde. I bardzo Ci tak dobrze ty zaklamancu . Dziewczyny, ten zasrany maciek moze byc chlopakiem kazdej z nas, haaaa. Jak czytam takei posty to dochodze do wniosku, ze kamieniowanie za cudzolostwo nie bylo zlym pomyslem. ZAS*ANY KU*AS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość doivi
behindbrowneyes nieźle Cię poniosło, aż tak z Tobą źle, że emocjonujesz się czyimś życiem??? Wylecz najpierw kompleksy, a potem dopiero krytykuj innych. To poprzez takie nastawienie kiebiet do mężczyzn, oni fascynują się ,,Madziami". A tak na marginesie to jestem mężatką, wierną swojemu mężowi, nigdy tak nie robiłam jak autor, szanuję siebie i swojego męża i innych ludzi, nawet jak czasami zbłądzą. A ,,jechanie" po facetach dla zasady jest dziecinne i śmieszne. Dorośnij wreszcie! Jesteśmy tylko ludźmi i nikt nie wie co go może jeszcze w życiu spotkać.

Gość maciekk25
Dzieki za slowa nie uznania.......jak to sie mowi zrozumie dopiero ten co przezyje......Byc moze bede ciagnal znajmosc z magda nie wiem narazie postanowilem to zawiesic..koncze moja wypowiedz na tym forum a wam zycze nei zaznania takiego uczucia, bowiem potwoem nie jestem tylko zagubionym facetem...

haha ale mnie ludzie smieszycie, ciekawe co by bylo gdyby to Twoj maz sie okazal takim draniem :) zreszta chyba Twoje wnioskowanie nie nalezy do najbardziej blyskotliwych, skoro nie zauwazylas, ze jego dziewczyna jest WSPANIALA. (z charakteru oczywiscie) Nie sugeruj zatem, ze to jej wina, TAKICH WLASNIE DZIEWCZYN, ze sa Madzie :) Ona byla w porzadku, a i tak sobie znalazl. Pewnie masz cos za uszami kobieto. A Ty, no wlasnie, spadaj z kafe do swojej dziewczyny/kochanki, jestes i tak pzregranym czlowiekiem, bez honoru :) i w dodatku tchorzem. Zal mi takich ciot jak Ty:)

Gość Astoria1985
Pamiętaj, że z ładnej miski się nie najesz!

Gość Realistka24
"Nie patrz na urodę, ona przemija. Nie patrz na bogactwo, ono znika. Szukaj kogoś takiego,kto doprowadzi Cię do śmiechu. Ponieważ często wystarczy zwykły śmiech, aby rozjaśnić ciemny dzień. Szukaj kogoś, kto zmusi Twoje serce do śmiechu..." ale i tak wątpię, aby szanowny maciekk 25 zrozumiał owe słowa.. żal mi Twojej dziewczyny.. i Magdy też.. łudzę się, że są jeszcze najzwyczajniej w świecie fajni Panowie, którzy po prostu są DOBRZY... bo przecież wiadomo nikt nie jest idealny..

Realistka - na pewno sa :) to tak,jakby ktos napisal, ze wszystkie kobiety maja kogos na boku. Nie mozna generalizowac. Nie ma tylko ZLYCH ludzi, pokroju macka25, sa jeszcze ludzie z zasadami i honorem. Sa tez prawdziwe uczucia, nie takie na pokaz i dla zaspokojenia swych potrzeb , bigamiczne i mozliwe do zastapienia (znowuz pokroju macka25). Jego post naprawde zadzaialal mi na nerwy, troche mnie ponioslo, ale to dlatego, ze maciek25 jest najlepszym dowodem na to, ze do konca nigdy niewiadomo czego mozemy spodziewac sie po naszym ukochanym/ukochanej, ktory to moze okazac sie zwyczajnym dwulicowym zdrajca. Zaloze sie, ze jego dziewczyna ma go za ideal. To takie przykre, ze to jej sie przytrafilo... 'Magdy' tez mi szkoda - niech biedaczka jest, jaka jest - ale tez o niczym nie wie. Maciek25 robi z niej szmate i niszczycielke zwiazkow, czego ona nawet nie jest swiadoma. Byc moze, gdyby dowiedziala sie prawdy, nadal by w to brnela, byc moze nie... Nie wiem. Wiem jedno - winny jest tutaj jeden. To uosobienie dwulicowosci w czystej postaci. Wszyscy internauci pozdrawiaja Ciebie, pelni uznania dla Twojego aktorstwa i stwardzialego sumienia.

Gość chlopaczku, gdybys
kochal swoja dziewczyne nie mialbys takich dylematow

Gość karolinullla
powiem tak nie spotkałeś nigdy miłości i jej nie znasz nie marnuj życia dziewczynie bo zasługuje na kogoś lepszego bądź szczery dla ludzi bo kiedyś Ty się możesz sparzyć!!!

Gość fatamorgana na bani
biorąc pod uwagę że ideałów nie ma, odpowiedź na Twoje pytanie nasuwa się sama :)

Gość wejhhdidiffgg
Macku a jak sie teraz sytuacja przdstawia? Czy twoja dziewczyna domysla sie czegos?