Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lhjhjg

jak postapic z tym prezentem?

Polecane posty

Gość lhjhjg

Mam 20 lat i mam chlopaka ktory nie dlugo ma urodziny a kilka dni potem jest dzien chlopaka. Ja nie pracuje wiec wiadomo ze z kasa krucho. Co myslicie o tym zebym kupila mu prezent na urodziny a na dzien chlopaka juz nie? zloze mu tylko zyczenia najwyzej...ale z drugiej strony to glupio mi troche tak:( nawet jesli mialabym kase to i tak brak pomyslow co mozna kupic.... A nie wypada mi chyba powiedziec przy tym jak bede mu dawac prezent na urodziny ze to juz ma na dzien chlopaka tez odrazu. Co o tym myslicie? jestesmy ze soba 2 latka

Gość lhjhjg
a to fajnie bo nie musisz myslec co masz kupic:) ja juz mam pomysl co kupie na urodziny ale na ten dzien chlopaka juz chyba nic;/ nie mam kasy a poza tym tak kupowac z tygodnia na tydzien prezenty?;/

Gość Kup jakis drobiazg na D. Ch.
a na ur upiecz ciasto

Gość jola11
Skoro jesteście razem 2 lata to jakie rozwiązanie miałaś rok temu?

Gość lhjhjg
rok temu kupilam jakis drobiazg ale szczerze mowiac mama dorzucila kase. Nie chce juz od niej brac:(

Gość lhjhjg
haha:D dobre, nie wpadlabym chyba na cos takiego:P z czego by to mozna zrobic?:P

ta butelka to całkiem ciekawy pomysł ;p możesz też kupić mu np pendrive ( coś takiego: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=1022 ) i wgrać tam różne rzeczy, np jakieś wasze zdjęcia, czy film który chciałabyś z nim obejrzeć itp :) w ten sposób nie będzie to tylko "zwykły prezent", a coś użytecznego, i od siebie :P