Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem ojcem chrzestnym

Moja 20letnia siostra ma 5letniego syna! Zazdroszcze jej!

Polecane posty

Ja mam 22 lata, mialem dwie dziewczyny ale obie mnie zostawily i stwierdzily ze jestem doniczego bo nie chca miec faceta po zawodowce. A moja siostra ma kilkuletniego synka, jest szczesliwa mama czego jej bardzo zazdroszcze ale staram sie jej pomoc jak tylko moge. Bardzo uwielbiam dzieci i watpie bym kiedys znalazl kobiete ktora by chciala je ze mna miec.

Gość TakiJedenFacettt
Dlaczego myślisz że nigdy nie poznasz takiej osoby? Wykształcenie to nie wszystko, w dzisiejszych czasach osoba która ma konkretny zawód jest w stanie zarobić więcej od magistra. A jak jesteś dobrym człowiekiem to czym się martwić? ;)

Bo juz dwie kobiety mnie olaly, zostawily samego po pewnym czasie, mowiac ze nie bede do nich pasowal. Obydwie sa studentkami, ja zostalem po zawodowce i jak sam napisales nie narzekam na zarobki, z czasem napewno sie one zwieksza. Moja siostra tez zostala tylko po zawodowce i mimo ze w mlodym wieku zaszla w ciaze, zostala sama(z pomoca rodziny z dzieckiem) to tez jakos sobie calkiem dobrze radzi. Ja dla wielu kobiet jestem niestety tepakiem:(

Owszem, zaszla bardzo wczesnie w ciaze, popelnila blad ale z drugiej strony zazdroszcze jej tego ze ma dziecko. Taki dzieciaczek w domu to bardzo fajna sprawa, dziewczyny z ktorymi bylem nawet nie chcialy slyszec o dzieciach, uciekaly od tego tematu:(

myślę że masz infantylne podejście do tematu posiadania dziecka "taki dzieciaczek w domu to bardzo fajna sprawa"-jasne,bo można go przytulić,bo jest taki mały,grubiutki i słitaśny,a obowiązki...chuj z nimi,ważne że zabawka jest

Wiem ze to obowiazki bo sam mieszkam z dzieckiem, ale te obowiazku nie sa wyczerpujace, to naprawde bardzo fajna sprawa przewijac dziecko czy pojsc z nim na spacer oraz patrzec na maluszka na to jak spi i go przytulic lub zabrac na lody.

Gość a ja miałam tak
mam 23 lata od 3 bym chciała mieć już dziecko no ale mój facet mający 25 nie chciał po nim słyszec tez byl po zawodowce, ale mi to nie przeszkadzało, rozstalismy sie mimo zareczyn bo on nie chcial miec dzieci przez najblizsze 7/8 lat. a teraz zaluje ze majac 17 czy 18 lat nie zaszlam w ciaze.

Gość poczekaj jeszcze chwile
aż znajdziesz kobieta, narazie pobaw się lalką siostry:D

Gość TakiJedenFacettt
Fajnie że tak myślisz, bo to oznacza że jesteś dojrzałym facetem. Ale nie możesz też dziewczynie którą znasz np miesiąc mówić o dziecku, bo to nie taki etap znajomości, podejrzewam że masz z max 25 lat także spokojnie szukaj dziewczyny do związku, do bawienia się, a na dziecko przyjdzie czas. I z całym szacunkiem dla twojej siostry, owszem posiadanie dziecka to piękna sprawa, ale nie w wieku 15 lat i w momencie kiedy zostaje się samotną mamą, pewnie twoja siostra też ułoży sobie życie, ale start raczej kiepski do pozazdroszczenia, ale z drugiej strony mimo 20 lat pewnie jest dojrzała osobą.

Napisalem ze mam 22 lata. Moja siostra juz sobie ulozyla i tak zycie jak narazie, po skonczeniu zawodowki od razu znalazla prace w swoim zawodzie i nie narzeka.

Gość a jaka zawodówke skonczyła
dzieci są fajne:)

Tak, bardzo fajne, słodkie i przylepne. Ja skończyłem zawodówke cukierniczą, moja siostra ukończyła zawodówke fryzjerską. Oboje lubimy swoje zawody, z resztą nas rodzice nie naciskali na dalszą edukacje bo żadne z nas nie było zdolne.

Gość a jaka zawodówke skonczyła
masz tylko 1 chrzesniaka:)? czy wiecej???

Gość escapeatlast
tez bym spierdalala, gdyby chloptas majacy 20 lat chcial dziecko, a jego siostra urodzila majac lat 15

Tylko jednego. I co z tego ze w wieku 20 lat ktos chce rozmawiac o dzieciach, to chyba naturalne ze jak sie z kims wiaze przyszlosc to sie o takich sprawach rozmawia. A co do mojej siostry to tak bardzo by ci to przeszkadzalo, owszem moja siostra popelnila blad ze tak mlodo zaszla w ciaze, ale prawde mowiac to nie byla tragedia.

Gość escapeatlast
Tobie nie przeszkadza, mi by przeszkadzalo, Ty nie rozumiesz tych dziewczyn, za to ja je rozumiem, a nie rozumiem Ciebie. Skoro byly ambitne, o czym mialyby z Toba rozmaiwac? O pieluchcach i sernikach? O tym,ze Twoim celem jak i calej rodziny jest skonczyc byle zawodowke i sie dzieci dorabiac jak najszybciej? Mialy sie nie realizowac, zeby mlokosowi dziecko urodzic?

Ale ja nie wymagalem od nich by mi od razu dzieci rodzily, tylko chcialem by rozmawialy ze mna o naszej przyszlosci. Nie rozumiesz tego?

Gość marionnnn
to rzadkie ze w młodym wieku ludzie mysla o przyszłosci. Wiec u niektórych kobiet taka postawa to plus.

Gość escapeatlast
A czy do Ciebie dotrze, ze jak mlodej dziewczynie mowisz o dzieciach to tylko tepa idiotka by ochoczo zaswiergotala?

Gość gość
Czego jej zazdroscisz ? Tego że się p.... jak miała 14 lat?! Facet ona urodziła mając 15 lat! W tym wieku to jeszcze smarkula. Powinna siedzieć w szkole i uczyć się a nie dzidziusia bawić. 15 lat i poród to na pewno nie jest normalne. Każdy głupi o tym wie.