Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bfishjfbs

nadmierna potliwość - POMOCYYYYYY!

Polecane posty

Gość bfishjfbs

Ja już sobie nie radzę z tą potliwością. Zaczęło się to gdzieś z dwa lata temu, gdy miałam 16 lat, teraz mam 18. Używałam dezodorantów, antyperspirantów, Etiaxil, Antridal i nic nie pomogło. No Etiaxil trochę pomogło, a Antridal jakby tylko na początku. Odrazu napiszę, że problemy z tarczycą nie mam. Gdy tylko przyjdę czy to ze szkoły do domu, czy na odwrót, czy gdziekolwiek, jestem pod pachami strasznie spocona i na plecach też nieco. A ostatnio, gdy przyszłam do szkoły, nie byłam spocona, a potem siedząc w klasie strasznie się spociłam, a nie byłam ciepło ubrana i w klasie była odpowiednia temperatura. Co się ze mną dzieje? Co możecie mi polecić? Bo ja już nie daję rady z tym. To dla mnie strasznie krępujące. Z góry dziękuję.

Gość bfishjfbs
nikt nie odpisze?

Gość bfishjfbs
Nikt nie ma takiego problemu?

hej ,tez sie tak meczylam dopoki nie odrylam specyfiku o wdziecznej nazwie 'DriClor' czy jakos tak. stosuje sie jak etiaxil, tez piecze na poczatku ale przynajmniej dziala. mnie z nadpotliwosci wrecz wyleczyl ,teraz stosuje na noc raz na jakies miesiace, na codzien zwykly antyperspirant, i mam spokoj (WRESZCIE!!!)

Gość akndj
Jestes młoda, wiec nie proponuje zadnych zabiegow, typu wstrzykiwanie czegoś w pachy. Jedyne co mozesz zrobić, to zaopatrzyc sie w czarne bluzki- na nich nie widać tak bardzo potu; ewentualnie białe, ale szybko robią się żółte pod pachami. Takie życie