Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaniutka^...

Są tu niziutkie dziewczyny??

Polecane posty

Gość Kochaniutka^...

Hej dziewczyny :) mam 20 lat jestem drobna:) mam 157 cm wzrostu:) mam chłopaka i dość spore powodzenie choć sama mam spore kompleksy.. Jak wam się żyje z takim wzrostem ?:) ile ważycie czy nie wkurza was to ,że mimo ,ze jesteście szczupłe (jesli jesteście) to i tak my małe kobietki nie możemy wyglądać drobno:P chętnie porozmawiam z małymi dziewczynami :) PS: wszyscy mający zamiar napisać ,że jesteśmy kurduplami i tym podobne darujcie sobie ;) topik jest tylko dla niskich dziewczyn :P

Gość Gambitt
jako facet mam 188 cm :)

Gość ja jestem niziutka
mimo, ze mam 175cm. :)

Gość Kochaniutka^...
Oj:D tego się nie spodziewałam :) ja za to jestem wielka duchem :D coś nas łączy

Gość taa niedobra pupa
A czemu nie możemy wyglądać drobno?

Gość Kochaniutka^...
wszystkim moim chłopakom robię loda na stojąco, stąd moje powodzenie :)

Gość Kochaniutka^...
Przepraszam nie miało być tam drobno a smukło .. taka już nasza uroda :)

Gość Kochaniutka^...
Inwicta : nie jesteś aż taka malutka ale pewnie chętnie pogadam ;)

Gość laura88
Niziutkie dziewczyny mogą wyglądać smukło, o ile są chude i mają niewielkie głowy (to kwestia proporcji)

Gość swinka
całe 159cm:)

Gość Kochaniutka^...
ja ważę 43 kg a nie czuję się smukło.. niby każdy mówi ,że jestem drobna , filigranowa ale nie smukła :o

Gość Kochaniutka^...
swinka : witam serdecznie :) zapraszam do dyskusji:) ile masz lat i jak się czujesz jako taka "drobinka":)

to że jesteście niziutkie to tylko wasz atutu tak ja uważam i powinniście go z głową wykorzystać :)

Gość kurczaaak mały
mam 156 i wyglądam smukło, a nawet jestem chuda, bo ważę 41 kg. Mam wcięcie w talii i biodra, ale mikro cycki, stopę w rozmierze 34 i nic nie mogę na siebie znaleźć w sklepie.

Gość swinka
mam 25:) ale wyglądam na ....góra 20, fajnie to się słyszy:) do tegoważe 50 kg, mam blond włosy i piegów troszeczkę:)

Gość Kochaniutka^...
Gambitt- a dziękuję bardzo ;) cieszy mnie właśnie to ,że wielu facetom podobają się drobne dziewczyny ..:) na powodzenie też póki co nie narzekam:) chociaż musze przyznać ,że w głębi duszy to chciała bym być wyższa ale cóż poradzę takie życie ;) ratują nas szpilki :D

Ja mam 162 cm i zawsze dla swoich facetów byłam małą, maluchem, dla obecnego - maleństwem i uważali, że takie nieduże kobietki są słodkie. Nie miałam nigdy kompleksów na tym punkcie i nie chciałabym być wyższa:)

Gość Kochaniutka^...
No wlaśnie też tak mam .. a najśmieszniejsze jest to ,że zawsze podobałam się wysokim chłopakom do tego takim hmm dużym nie tylko wzrostem ale i "przypakowanym" .. nie wiem skąd to się bierze może tacy chcą czuć się potrzebni takim małym z pozoru nie zaradnym dziewczyną...:) Mój obecny ma 180 i jest okej:) czuje się przy nim taka drobna.. to słodkie jak nazywa mnie malizną, kruszynką ale czasem czuje się nie poważnie.. i ten wzrost jest często nieco uciążliwy..

152 cm 47 kg i jestem w sam raz mezczyzni twierdza ze szczupla zgrabna ale zarazem bardzo kobieca i proporcjonalna kiedys jak bylam mlodsza nie umialam sie pogodzic z kobieca budowa ciala a teraz widze ze to atut mam meza ktory codziennie zachwyca sie moim wygladem bo no ciwcze 2 godziny dziennie i mam w miare jedrna i wysportowana sylwetke mam tez mase adoratorow zreszta co tak wyglad nie jest az tak wazny mam wazniejsze sprawy a glowe niz bzdet pt wzrost czy waga

Gość Kochaniutka^...
gdy jeździmy koleją, to chłopak zawsze wrzuca mnie przez okno do przedziału, dzięki czemu zajmuje szybko miejsca dla siebie i dla niego :)

Gość Wielka Stopa :P
Całe 155 cm, 40kg, rozmiar buta 34. Generalnie jestem proprocjonalna, tylko tzytzki mam w rozm. 60D :P i od 3 lat wyglądam na szesnastolatkę :P

Gość Prażynka_87
Ja mam 152 i 48 kg nigdy nie miałam kompleksów z tego powodu. :)

Gość Kochaniutka^...
taka sobie jedna dziewucha- może ja kiedyś też dojrzeje do takiego myślenia jak Ty :)

Też jakoś zwykle trafiałam na sporo wyższych, mój obecny chłopak jest duużo większy ode mnie:] Czasem sobie myślę, że wyglądamy razem jak brat z młodszą siostrą, bo ja mimo swoich lat, mam dziewczęcą urodę i jeszcze ten wzrost, więc na za dużo lat nie wyglądam, ale mi to nie przeszkadza. Czuję się przy nim bardzo bezpiecznie. A fakt, że wyglądam na mniej lat niż mam może teraz jest czasem trochę uciążliwy, ale myślę, że jeszcze za parę lat będę z tego powodu się bardzo cieszyła:]

Gość Kochaniutka^...
Wielka Stopa :P- ja rozmiar buta 35/36 a jak sobie radzisz z szukaniem butów skoro ja mam problem chyba tylko dziecinne ;) mi też często ktoś mówi ,że wyglądam na młodszą ;) a ile masz lat?? Prażynka_87 - to swietnie ;) grunt to pozytywne myślenie ;)

Kochaniutka^... jak wazysz 43 kg to przytyj przynajmniej 5 jednczesnie cwiczac zeby modelowac sylwetke przestaniesz wygladac jak dziecko ja pamietam przy 44 kg na 152 cm wygladalam jak dziecko i pytano mnie w barze o dowod a maz marudzil ze jakby chcial dziecko w lozku to by sobie zrobil a nie bral zone

Gość Kochaniutka^...
bojabojaboja- mam podobnie dzisiaj znów pytali mnie o dowód jak kupowałam piwo :D ciekawe ile jeszcze lat to potrwa zanim przestaną ;)

Gość Wielka Stopa :P
Kochaniutka - mam 21 lat. Co do butów, to mam tak, że baletki kupuję z linii dziecięcych :P Kozaki i adidasy mogę mieć w rozm. 35, a takie dość łatwo znaleźć, a na pantofle poluję na allegro. Generalnie z butami jest masakra! Nieco lepiej za to ze spodniami. Czasem rozm. XXS jest idealny (tylko nogawki do skrócenia), a czasem nawet za duży :/