Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaniutka^...

Są tu niziutkie dziewczyny??

Polecane posty

Gość Kochaniutka^...
ale właśnie chce być szczupła mimo iż jestem niska.. zresztą sam mój chłopak twierdzi ,że chce żebym zachowała swoją wagę.. Taka sobie jedna dziewucha- no szpilki to jednak przeważnie mam 35 i jest problem często bo albo nie ma wcale 5 albo szybko schodzą a swoją drogą po co robią tyle szpilek w dużych rozmiarach typu 39-40-41 skoro wysokie dziewczyny aż tak ich nie potrzebują i te rozmiary jednak zawsze zostają a małe 35-36 nikną w mgnieniu oka;)

Gość Kochaniutka^...
oprócz dowodu sprawdzili tez, czy mam włosy na łonie, gdyz nie mogli uwierzyć, że mam więcej, niż 18 lat :)

No cóż, ja jeszcze kilka miesięcy wstecz pokazywałam dowód w klubie, a mam dużo więcej lat od Ciebie:] Pewnie będą pytać tak do 30stki:]

Gość grls
mam 164? to kwalifikuje sie jako niska? czy wzrost średni? heh

Kochaniutka^... bez jaj 43 kg na 157 cm wzrostu?? przeciez to jest niedowaga ty masz piersi pupe okragle biodra ?? w jakim ty rozmiarze chodzisz XXS ?? kupujesz na dziecinnym?? ja mam kolezanke 160 cm i 41 kg i wybacz ale to jest masakra masz 20 lat mloda jescze jestes ja nie wiem moze ty masz problem z tym ze dojrzalas i ksztalty ci sie zmienily ze chcesz schudnac??

Gość grls
a 165 kwalifikuje sie do niskaczy wzrost średni?

Gość Wielka Stopa :P
165 to średni. Ale spoko, jakby co, to możesz mi oddać tak z 5 cm :)

Gość Kochaniutka^...
Wielka stopa : no rzeczywiście Ty warzysz tylko 40 kg a nóżki pewnie też masz bardzo szczuplutkie ja aż takich (niestety nie mam) .. i ze spodniami większego problemu nie mam 34 rozmiar xs jest idealny czasem nawet 36 a pytanie z innej beczki dla porównania bo jak zauważyłam niskie dziewczyny mają dośc masywne nogi .. ja mam takie hmm średnie? 49 w obwodzie w najgrubszym miejscu a jak wasze nóżki ??:)

Gość grls
ja 165 nr buta 38 ;p waga 46 niedowaga ale kosci nie wystaja wiec ok ;d;d;d

u mnie 43 cm :) ale ja drobnica jestem, posądzali mnie już o anoreksję, a jestem dzieckiem McDonalda :P

Gość kurdupel
ja tez mam 157 cm i 48kg. Nie wygdalam chudo, mam troche cialka tam i tu. nie mialam nigdy kompleksow z powodu mojego wzrostu i zawsze mialam powodzenie u mezczyzn, i to wlasnie tych wysokich i bardzo wysokich.Nie mam tez problemow z kupnem ubran, czasami z butami jest problem, bo szczegolnie te na zime, nawet jesli sa w dobrym rozmiarze (numer buta 35.5, 36), to i tak czesto wygladaja przyciezkawo. troche mi przeszkadza jedynie to, ze nie moge sobie kupowac wszystkiego co bym chciala, jezeli chodzi o dodatki czy torebki, bo musze uwazac zeby taka torebka nie wygladala na wieksza ode mnie, a duzo fajnych jest w lasnie w tych wiekszych rozmiarach. Jedyny powazny minus jednak, to fakt, ze musze uwazac zeby nie przytyc, zeby nie stracic proporcji, bo przy takim malym wzroscie nie trudno o to.

Gość escapeatlast
taka sobie jedna dziewucha - ale z Ciebie zlosliwy przykurcz

Gość Kochaniutka^...
większym problemem jest u mnie krótka pochwa - chłopak m 11 cm a i tak widocznie wystaje mu pen podczas stosunku, a gdy próbuje pchnąć głebiej, to bo syrasznie naciska mnie na szyjke macicy

Gość grls
kochaniutka-masz problem hahahahahha;d tego nie da sie zmienic no cóż

Gość Kochaniutka^...
nie nie mam problemu :D chciałam po prostu pogadać :P podszywy won :P

Też mam masywne nogi, od zawsze. Ale to był problem i bardzo duże kompleksy jak byłam młodsza i miałam płaski tyłek i prawie w ogóle biustu, z czasem pupa i biust się zaokrągliły i wszystko wygląda w miarę proporcjonalnie, więc już nie narzekam tak na nogi, są jakie są.

Gość Kochaniutka^...
często to zależy od rozmarów.. ja ubieram się w sklepach młodzieżowych w których często są małe rozmiary ubrań ;) jednak przeważnie mój rozmiar to 34 ;) sprawdzałam 32 bo czasem są ale tyłek mi nie wejdzie :D

Gość vxcvxcvxc
mali ludzie sa dziwni. tak czmychają , prześlizgują się miedzy innymi śmiesznie to wygląda. znikaja w tłumie.

o, mamy peirwszego trolla :)

Gość Kochaniutka^...
I to jakiego :D

Gość evemila
mam 160cm ważę 45kg, od zawsze nie lubiłam swojego wzrostu i nieproporcjonalnej sylwetki :o oraz tego że pomimo tak małej wagi nigdy nie byłam szczupła, wiecznie mam problem z boczkami, sflaczałym brzuszkiem i szerokie biodra do tego mam, o :o A w łydce 21cm masakra. Jak wieje silniejszy wiatr to mnie zwiewa :D

Gość grls
Małe jest piękne

Gość _Sara_
grls 38 butek to duza stopke Masz ja mam 36;)

Gość grls
_Sara_ to raczej ty masz małe stópki jak 36 choć ja 37-38 bo to tez zalezy jakie buty

Ja też jestem niska - 156 cm, ale nie mam z tego powodu kompleksów :) Jak tylko ktoś mi spróbuje coś powiedzieć na temat wzrostu, to zawsze odpowiadam, że dobre rzeczy produkują w małych opakowaniach i w pojedynczych ilościach :) Wszystkich zatyka, a co! :)