Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zdenerwowaanyy

TP SA

Polecane posty

Gość Zdenerwowaanyy

7 lipca zawarłem umowę z TP S.A.,na świadczenie usługi Internet 1024+TV+telefonia internetowa, w ramach promocji "spełniamy marzenia".Umowa zawarta została na 24 miesiące.(W umowie widnieje zapis,że jest to w ramach promocji) Wszystko było ok,póki nie przyszedł rachunek,opiewający na ponad 500 zł(naliczone bez ulg przewidzianych w promocji).Złożona została reklamacja,przyjęto ją i póki co czekam wraz z rodziną na odpowiedź... Dodatkowo mogę powiedzieć,że już jakiś czas temu (przed zawarciem umowy),przeniosłem połączenia wykonywane przez telefon stacjonarny do operratora "Dialog".Informowałem o tym,przed zawarciem umowy o TV+internet+telefonia internetowa. Oczywiście Pani z infolinii uznała ,że reklamacja jest jak najbardziej zasadna i u nich widnieje,że mamy tą usługe w ramach promocji,przeprosiła ,była bardzo uprzejma. Jak sądzicie, jaka przyjdzie odpowiedź odnośnie reklamacji,odmowna czy może pozytywna dla mnie ? Ktoś może miał podobny przypadek ? Jak długo maksymalnie będę czekał na ów odpowiedź ? Może czynić już jakieś dodatkowe kroki ? Jeśli tak ,to jakie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować