Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvfwefewfewh

co dla was jest najwiekszym nieszczesciem?na dzien dzisiejszy

Polecane posty

Gość serek wiejski000
To że nie mogę schudnąć od roku probuje i kazda proba konczy się fiaskiem To ze tesknie za moim bylym z ktorym rozstalam sie 7 mscy temu To ze potrzebuje faceta a nikogo wokol nie ma Moj charakter to moje nieszczescie i nie moge sie zmienić

Gość na dzisiaj
Mój małżonek,znów nawalony jak autobus :(

Gość moim najg nieszczesciem
jest: nie załamcie sie: - od 5 msc tesknie za bylym i za chuj nie moge sie pogodzic z jego strata,to jest straszne ja sobie nie radze jednak - mam depresje - nie ukonczylam studiow - nie mam pracy -nie mam nic jestem alkoholiczka i nikt mnie za to nie lubi -mam problemy psych -dzis duzo zjadłam -kompletnie nie mam planow na zycie -zagubilam sie w chuj ze soba sama mam blaze na piecie -wciaz pale 1 za 2 - siedze na dupie przy kafe -zaczelam jesc slodkie od wczoraj chociaz nienawidzilam slodyczy od malego boje sie zyc boje sie byc...dobranoc.

Gość moim najg nieszczesciem
serek wiejski a wiec teskonota mi jeszcze potrwa z 2 msc? o kurwa:o ja nie chce tak :O:O:O

Gość a ja 30
mojg a ile masz lat i co studiowałaś?

Gość zośka zryty dekiel
hej laski nie ma sie co dolowac ,chodzmy na bilarda ,ktora jest z krakowa

Gość zdolowana na maksa
mam problemy z kredytem i nie wiem jak to sie skonczy, dzis dopiero bede to wyjasniac w banku. przez to poklocilam sie z mezem tak powaznie ze zastanawiam sie czy ten slub to nie byl blad

To że: mam ch....ą pracę, myśli samobójcze, psycholog powiedział, że mi nie pomoże i wysłał mnie do psychiatry, mąż wyjechał na miesiąc na delegację, nie mam na nic siły :( najczęściej myślę o tym żeby po prostu z tym wszystkim skończyć...

Dołączę jeszcze do tego, że muszę się niedługo obronić, a pracy nie piszę, bo chodzę do pracy... :( Ja też się chętnie umówię z jakąś laską na drinka albo piwko. WROCŁAW

Gość maa/aaaaa
mam wielka opone na brzuchu ktora nie chudnie ze mna a cwiczyc nie moge bo mialam rozlegla operacje na jamie brzusznej.:( mam hipochondrie utrudniajaca zycie:O dobiegam 40-ki😭 biznes sie wali😠 :O:O:O

boli, że straciłam pracę, mam 2 kierunki studiów już 7 lat przepracowanych a teraz lipa, reszta jest w miarę ok, pozdrawiam

Gość serek wiejski000
Ale mam na wszystko wyje bane i jest ok Mimo nieszczęść i powodów do smutków znajduje więcej powodów do szczęścia i to wam radzę i życzę pozdrawiam :)r

Gość olgaaaaaaaaaaaaaa
1. problemy na studiach bo cięzko mi idą jak narazie (poprawki ,warunki itd) 2.problemy z facetem , wiem ,że jest niewłaściwy dla mnie ,ale nie potrafię narazie tego zakonczyć 3. problem z samoakceptacja ,wiekszą pewnością siebie (a moglabym byc pewna siebie bo jestem ładna i niegłupia ) i co za tym idzie mała ilosć znajomych..

Gość olgaaaaaaaaaaaaaa
a problem najbardziej bieżący to egzamin we wt :O