Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary_Człowiek

Stary człowiek i morze

Polecane posty

Więc Ike powiedz co mam zrobić by jej pomóc. Ona jest naprawdę na DNIE. To nie przesada duże litery. Ja teraz już naprawdę nie wiem. Wczoraj jeszcze wydawało mi się że woiem. Przyszedł człowiek i zburzył ten spokój. Już nie chodzi o mnie. Chodzi mi tylko o nią.

Gość Nie upoważniłem Cię autorze
ike-- nieraz cie potępiałem lecz miałas sporo racji po przeanalizowaniu tematu:classic_cool:

nie mam pojęcia musiałabym przebrnąć przez wasze wszystkie stronice a i tak podejrzewam, że nic bym nie wymyśliła na pewne rzeczy nie ma bezstronnej obiektywnej rady bo nic nie jest czarno białe przykro mi

Gość TA KOBIETA JEST NA SAMYM
DNIE ŁATWA ZDOBYCZ

Gość czas na ozdrowienie
po takiej lekturze

Gość pomimo wszystko
Fujaro ! Szukam cię wszędzie gdzie tylko pisałeś. Powtórzę i tu. Dlaczego tak postępujesz jak ostatni cynik. Dawałeś nadzieję i nagle zniknąłeś z tamtego topiku. Nigdy nie przejmowałeś się opiniami osób trzecich, dlaczego teraz nagle zrobiłeś się taki zawzięty. Ta, co zniszczyła niby się podźwignęła, ale zobacz co ona wyprawia. Pisze jakieś bzdury, udziela idiotycznych porad innym kobietom a nie ma pojęcia że się ośmiesza. Ona zawsze prowadziła gierki z tobą a ty z nią. Ale ona i ten jej topik miał sens gdy pisałeś do niej. Czy ty naprawdę jesteś jej przyjacielem ?

Gość do wynajęcia
upsss. Ale mi się trafiło w archiwum.Czy ci ludzie jeszcze funkcjonują. Przyznam że kiedyś to sie trafiały tematy. Teraz to sama szmira. Poczytuję czasem wpisy IKE, czisas i innych, ale to już nie to co kiedyś. Tamte wypowiedzi to finezja. Delikatesy. Wiem że wpisy są adekwatne do treści topików. Więc i wymagań nie mam. Ale pomarzyć dobra rzecz.

Gość mnjmkmnknbnhjikl
ups sexi ;)

Gość zołzencja
vanitas vanitum et omnia vanitas

Gość rgrththrwerty
ombre, palabras economicas ich gut :D

Gość fila anchelo
triste qesta stoira

Gość vademecum,cum,cum
homo homini lupus est