Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablabubububebebbe

dziewczyny, kupujecie ubranai w second hand'ach ?

Polecane posty

Gość mentaI cut
ja tam w second handach nie widzę nic sensownego, zagraniczne szmaty sprzed paru lat. czasami jakiś beznadziejny ciuch wywalony przez bogaczy albo jakiś ładny, ale rozciągnięty jednym słowem syf :classic_cool:

oj nie zgadzam się. do ciucholandu po prostu trzeba mieć cierpliwość, no i przede wszystkim jakiś pomysł na siebie, można znaleźć prawdziwe perełki :) wiadomo, majtek sobie tam nie kupię, ale jak chcę tanią bieliznę to najtańsza chińszczyzna z wólki kosowskiej też jest okej.

Gość jaki masz rozmiar
nie ma sie co oklamywac kochane w takich sklepach sa wszystkie cuda swiata :mole, pluskwy, swierzb.. jesli juz decydujecie sie takie cos kupowac ,pierzcie to z dodatkiem plynow dezinfekujacych conajmniej na 60 stopni

Gość gość
ostatnio mam tylko ciuchy ze szmateksów szkoda mi wydać 100 zł na bluzkę z sieciówki która po 2 praniach wygląda jak szmata. Nie chodzi o to że mnie nie stać ale wolę wydać 10 zł za bluzkę ze szmateksu niż 100 zł za bluzkę z sieciówki. Nie widzę po prostu sensu w wywalaniu niepotrzebnie kasy. Oczywiście kupuje też w sieciówkach ale sto razy się zastanowię zanim wydam tam kasę no i musi mi się bardzo podobać dana rzecz, no i najlepiej jak jest w promocji:p. Moja mama nie zwraca na to uwagi i kupuje bluzeczki po 129 zł w orasyu a mi aż serce pęka jak to widzę.....

Gość a ja kocham wieś
nie kupuję. nie umiem i nie mam cierpliwości.

Gość gość
Dziś kończy mi się aukcja ciuszków z lumpexu,płaszcz kupiony za 20 zł osiągnął już cenę 290 zł a dużo jest obserwujących.Kupuję w tanich sklepach jesli coś mi się podoba to zostawiam sobie,resztę sprzedaję.

Gość gość
ja czasami kupuje w second handach. odkrylam ostatnio taki, ktory zaopatruje firma www.wilowscy.pl/ dzieki temu maja duzo markowych i zagranicznych ciuchow.

Gość gość
nie ma sie czego brzydzic, ubrania sie pierze, a kupowac mozna takie, ktore sa od projektantow lub z bardzo drogich marek. jest masa bogatych l;udzi, ktorzy oddaja takie rzeczy prawie nie noszone. ja sporo takich perelek znalazlam w www.clothes4you.eu/ i lacze je z normalnymi ubraniami ze sklepow.