Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilamamam

Czemu chusty donoszenia niemowląt są takie drogie?

Polecane posty

Gość kolumna dorycka
a poza tym zyjemy w takim kraju ze jednego dnia stac cie na wszystko a innego nie masz nic...skad wiesz co cie spotka za kilka lat? oczywiscie, zycze ci jak najlepiej ale pomysl moze zachorujesz, moze ktos ci bliski zachoruje, nie daj boze dziecko..i co? spłuczesz sie do ostatniego grosza zeby pomoc ale co potem? pomyslalas ze takie gadanie jak twoje jest bezsensu????

kolumno dorycka - na szczęście poszukiwac nie muszę, mam cudownego narzeczonego, z którym jestem od 16 roku życia :-D I napewno nigdy nie "kopnie mnie w tyłek", jestem o to spokojna. A o nasze finanse się nie martw, zajmij sie swoimi. Mniej jadu kobieto!

Gość kolumna dorycka
jadu?? dziewczyno,zbastuj...napisalam ze zycze ci jak najlepiej ale jak widac twoje pieniedze chyba zaslepiły cie juz totalnie:O nie masz pojecia o prawdziwym zyciu, czas zweryfikuje twoje poglady juz nie długo:O

Gość mama chustowa
Jrobowam i nosidelko, i chuste. i zdecydowanie wole chuste. Moja dosatlam w prezencie. Lae znajomym, korey spodziewaja sie dzieci tez proponuje taki prezent. Ci , kotrzy sie decyduja sa bardzo zadowoleni.

Gość hej dziewczynyyyyyyyyyyyy
ja mam do sprzedania nową chustę (zdublowany prezent) za 70 zł. taka jak tutaj http://www.2o2.pl/p,pl,5103,nosidelko-chusta-n17-zafiro-womar.html kolor 1. Jak któraś zainteresowana to piszcie na nn.nowak@wp.pl mogę wystawić na allegro.

Tępa jak but? Nie rozśmieszaj mnie. Jakie ty masz wykształcenie, żeby tak do mnie mówić? Napewno słowo "koorvo" świadczy o twojej wysokiej inteligencji :-D Kolumno nie mam ochoty się z tobą kłócić, współczuję ci, że gorzej powodzi się wam finansowo, a gratuluję szczęśliwej rodziny. I uwierz, nie jestem zaślepiona pieniędzmi :-O

Gość sugar kane nie rozumiem
Twojego oburzenia, że ktoś nie chce wydać 200zł na chustę... Od razu założyłaś, że autorkę nie stać na utrzymanie dziecka i jest nieodpowiedzialna a przecież chusta to dodatek zbędny i skąd wiesz, że autorka nie kupuje najlepszego jedzenia, pieluch itd dla dziecka tylko szkoda jej wydać 200zl na kawałek materiału? Może chciała wypróbować czy dziecku będzie w tym wygodnie a jeśli nie to co? ma 200zł wyrzucić w błoto? Zastanów się najpierw zanim coś napiszesz.

Gość stereottttyyyyp
co sugar??narzeczony od 16stego roku zycia-a zenic sie nie chce:):) wiadomo dlaczego he he ojj wredoto-jeszcze poczekasz na swoj pierscionek zareczynowy,zapewniam cie.facet widac,nie jest glupcem:)

Gość przeciez te chusty sa brzydkie
i beznadziejne :-0 Głupia moda ze stanów :-0 Minia85 ty chyba nosidełka nie widziałas , bo to co jest na zdjeciach to własnie chusty , mówi sie potocznie nosidełka Nosidełka inaczej wylądają , a tak poza tym to te chusty są beznadziejne i brzyyydkie :-0

stereotyp - jak zaczęliśmy być ze sobą, miałam 16 lat. Teraz mam 22 i od maja jesteśmy zaręczeni, planujemy ślub :-)

Ja też byłam sceptyczna co do chust ale czytając opinie innych się skusiłam i to był strzał w 10!!:) Jest rewelacyjna przy kolkach, kiedy dziecko nie może zasnąc, na szybkie wyjścia itp. Też miałam ochote na elastyczną, ale one tylko służa własnie do ok 6 m-ca więc kupiłam tkana skośno - krzyżową i jest super!:) Jeżeli mogę doradzic to poszukaj używanych! mama_jjjagody te nisidło wygląda jak worek na dziecko i z tego co widzę nie jest ani bezpieczne ani zdrowe.

Gość gość
Dziewczyny jakie chusty macie? Ja mam zamiar kupić sobie Natibaby, tkaną, skośno-krzyżową- używaną, bo podobno łatwiej się nią "obwiązać". Mam tylko obiekcje czy w ogóle dam sobie z tym radę... Jakie były Wasze początki?

Gość beatta002
Według mnie to jest podstawowa kwestia dla każdej mamy. Na początku sceptycznie do tego podchodziłam ale jak znajoma mi poleciła ciekawy sklep internetowy Gomama i pokazała jak te chusty mogą pomóc w codziennym życiu to się zdecydowałam na zakup www.gomama.pl/chusty.html i to była genialna decyzja, świetnej jakości chusty, żaden duży wydatek a naprawdę ułatwił mi codzienne życie z moją pociechą !

Gość gość
Czy ja wiem babymama.pl - tych słabych osobiście nawet bałabym się wziąć, bo to nie może się uszkodzić - stanowi o bezpieczeństwie dziecka!!! rabat (wystarczy wpisać: dlamamy).

Gość denista
moim zdaniem nie są drogie. 180 zł to nie majątek, a ma się gwarancję że wykonano je z dobrego materialu który się nie zeszmaci po praniu. tu chodzi o bezpieczeństwo i wygodę dziecka, ale też i mamy. kupujemy wygodne staniki które tyle kosztują... ja mam średnio cenową firme Luna Dream i widzę ze to jest produkt dobry jakościowo i nosze już 7 msc. nie wiem jak jest z tańszymi, bo nie nosilam, tylko porównywałam materiał wykonania i dlatego nie żałowałam na to pieniędzy. bo to tylko jedna sukienka mniej.

Gość gość
Chusty nie są może tanie ale to jeden z bardziej przydatnych rzeczy przy niemowlaku. Zresztą chuste mozna kupic uzywana i sprzedac za podobna cene. A uzywane nawet latwiej sie wiąże