Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta beeeerenc

Pomóżcie !!!!! Co o tym sądzicie ??

Polecane posty

Gość marta beeeerenc

Cześć. Jestem sama,chłopak mnie zostawił jakiś czas temu.Ostatnio odezwał się do mnie mój były(z którym byłam 2 miesiące,ale do niczego między nami nie doszło),no i zaczął mi walić komplementy,że ma na mnie ochotę,itd. i że chciałby ze mną zrobić TO,czego się nie udało,gdy byliśmy parą(oboje mieliśmy po 18 lat,no i nie kochałam go).Co myślicie o takim seksie bez zobowiązań?Z byłym facetem?Jemu nie układa się z jego dziewczyną(między innymi dlatego go zostawiłam,bo to kobieciarz,no ale jeśli chodzi o wygląd,czy charakter,to zawsze mnie pociągał na maxa). Czy to jest coś złego,że wolna dziewczyna,która nie chce już żadnej miłości,bo kocha innego,będzie się spotykać z byłym tylko w jednym celu?Raz,a może kilka razy?

Czy to jest coś złego,że wolna dziewczyna,która nie chce już żadnej miłości,bo kocha innego,będzie się spotykać z byłym tylko w jednym celu?Raz,a może kilka razy?" to ze oszukujesz nas to nic wielkiego:D ale żeby samej sobie łgać w żywe oczy to chyba juz coś nie teges :D

"no i zaczął mi walić komplementy,że ma na mnie ochotę,itd. i że chciałby ze mną zrobić TO,czego się nie udało,gdy byliśmy parą" - poczulas sie doceniona po takich komplementach? a tak swoja droga sprytny ten twoj byly, ma wyczucie chwili niczym Jagiello pod Grunwaldem

Gość marta beeeerenc
Zawsze mi prawił takie komplementy,już jak byliśmy parą chciał ze mną to zrobić,ale ja nie chciałam.Zostawiam go,bo to kobieciarz i nie chciałabym z nim tworzyć związku,mimo że zawsze mnie do niego ciągnęło(nawet jak byłam z innym). A teraz jestem wolna,więc takie spotkania bez zobowiązań.Bo o miłości nie ma już mowy,w ogóle nie kręcą mnie inni chłopacy :( nie chcę nikogo innego poznawać.

Gość marta beeeerenc
Regres,nie rozumiem,o co chodzi?Z czym głodne kawałki?

Gość marta beeeerenc
Ale z czym niby?Bo nie rozumiem :) Kocham go i innego już nie będę.W ogóle odrzuca mnie na myśl o innych chłopakach,nie umiałabym być z nimi tak blisko.W sensie,że wiecie o co chodzi .. A ten mój były od zawsze mnie pociągał(fizycznie).Te same temperamenty(tak sądzę),więc ... czemu nie mogłabym się z nim spotkać raz,czy drugi?Zaszaleć :(

Gość astoria1985
Moim zdaniem urośniesz w jego ozach tylko jeśli g olejesz. Bo kiedy dostanie co chce to się więcej nie odezwie. Znam to z doświadczenia niestety i bardzo żałuję, że wtedy się przespałam z tym tanim pleyboyem. Reasumując - ja na Twoim miejscu bym go w d** opnęła, bo wartosciowa osoba nie da sobą poniewierać.

"Jemu nie układa się z jego dziewczyną(między innymi dlatego go zostawiłam,bo to kobieciarz,no ale jeśli chodzi o wygląd,czy charakter,to zawsze mnie pociągał na maxa" zostawilas go bo kobieciarz, ale charakter ci sie podoba??? cos motasz moja panno....

Gość jkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjkjk
Nie od dziś wiadomo, że polscy lekarze mają coraz wyższe wymagania finansowe. Na własnej skórze właśnie przekonuje się o tym szefostwo lubelskiego NFZ, które chce uzupełnić braki kadrowe. Jak podaje TokFm.pl, NFZ chce zatrudnić od zaraz osiem osób lekarzy i farmaceutów. Ze znalezieniem tych pierwszych ma jednak nie lada problem. Dlaczego? Oferuje za małe pieniądze. Jak czytamy, Fundusz zwykle proponuje lekarzom 5-5,5 tys. zł więcej nie ma i dać nie może. To jednak dla zgłaszających się medyków kwota nie do przyjęcia chcieliby dostać na wejście co najmniej 10 tys. zł. Lekarze dzwonią i pytają wprost, czy mogą liczyć na takie pieniądze. Gdy okazuje się, że nie, kontakt się urywa. Źródło: TokFm.pl

Kocham go i innego już nie będę." no ale przecież wszyscy już wiemy że tylko chcesz z nim sexu i nic więcej , taki układ chcesz z nim zrobić a potem to może iśc już do innej po tym seksie :) wiemy wiemy autorko ... tylko później nie zakładaj topiku że fececi to świnie ... w którym zaznaczysz że skoro z tobą spał to ty myślałaś ze on już jest twój ... dziecko drogie takie układy mogą sobie tworzyć ludzie dorośli znający swoje potrzeby , doświadczeni życiowo ludzie którzy nie traktują związków sentymentalno uczuciowo ... daje ci słowo że prześpisz sie z nim 1 czy 2 pózniej zobaczysz go z inną lalunią i nie będzie końca płaczu w twoim przypadku ...

Gość marta beeeerenc
Regres-zapewniam Cię,że nie będę płakać ani nic :) Podchodzę do tego jak do zabawy.Do zaspokojenia potrzeb,o.Nie zakocham się w nim,bo to mój były.Zostawiłam go dlatego,że nic do niego nie czułam i wkurzało mnie to,że ślinił się na inne.Pod względem dogadywania było ok.Podobał mi się ten charakter pod tym względem.Wygląd również,ale to nie jest powód,żeby zaraz go pokochać,czy coś.Ale to,że był i jest kobieciarzem,to mnie po prostu odpychało.Byłam z nim 4 lata temu,to kupa czasu.Nie tęskniłam,ani nic.A w tym momencie nie będzie żadnego uczucia.Nie zakocham się w nim i wiem,że ma dziewczynę i że z nią będzie,mimo że podobno się wypaliło i jest z nią z przyzwyczajenia.

no marta, skoro az tak cie swedzi to nie masz sie nad czym zastanawiac. zawsze byly moze cie poczestowac jakimis dobrociami przyniesionymi od poprzedniczek :P pustaki pustaki, pustaki... a potem beczy ze ja ktos zerzna w ciemnej ulicy!! zenaden :O

Reasumując - ja na Twoim miejscu bym go w d** opnęła, bo wartosciowa osoba nie da sobą poniewierać." ale autorka mysli o nim, podoba jej sie były zawsze miała słabosc do niego zawsze za nim teskniła nawet jak nie byli razem pociąga ją ten koleś i JEST W NIM ZAKOCHANA .... ale ona z nim da radę nie być tylko raz na jakiś czas da mu tyłka niezobowiązująco tak zaszaleje z nim na chwile :) później wróci do swych zajęć,jakby nigdy nic ..... dobry materiał na powieść Science Fiction :P

Gość astoria1985
Naiwna jesteś i tyle. Jak masz ochote się z im przespać to i tak to zrobisz, więc po co nas pytasz o zdanie?

Zostawiłam go dlatego,że nic do niego nie czułam i wkurzało mnie to,że ślinił się na inne" i nadal cie to bedzie wkurzało bo on nadal bedzie sie ślinił na byłe z tą różnicą że z innymi będzie sie umawiał na randki a ciebie będzie pukał :) myslisz że dasz radę ?

"Podchodzę do tego jak do zabawy.Do zaspokojenia potrzeb,o.Nie zakocham się w nim,bo to mój były." hahahah dobre twoj byly w ktorym sie nie zakochasz bo to twoj byly... powiedzial ci "komplement" w stylu "chodz sie pukniemy" a ty na to przystaniesz bo wydaje ci sie ze myslisz jedynie tym co masz u zbiegu ud... no blagam dziewczyno ty sama nie widzisz jaki to jest belkot???

Gość marta beeeerenc
Dam radę,bo nic do niego nie czuję.I nie będę czuć.Nie,nie tęskniłam za ni,jak to wcześniej napisałeś.Byłam 4 lata z kimś innym,już nie jestem,jestem wolna i mogę robić,co tylko chcę.Innego faceta nie chcę,bo nie będę potrafiła pokochać,dotknąć,po prostu mnie odpycha.A ten mimo wszystko to dobry kolega,bo w końcu mój były.Byłam z nim,bo podobał mi się fizycznie,dogadywaliśmy się,no ale bez miłości nie było mowy o ciągnięciu tego dalej,no i jeszcze to,że leci na inne,kobieciarz.4 lata byłam wierna jak pies.Zawsze miałam zasady,że bez miłości nie ma seksu,a teraz pfff miłość nie istnieje,więc co mam zrobić?A poużywam sobie.

"Nie tęskniłam,ani nic" "mimo że zawsze mnie do niego ciągnęło(nawet jak byłam z innym)." zdecyduj sie w koncu :) albo nie tęskniłaś wcale? albo zawsze cie do niego ciągnęło ? Nie zakocham się w nim i wiem,że ma dziewczynę i że z nią będzie,mimo że podobno się wypaliło i jest z nią z przyzwyczajenia" widze że jakoś nadprogramowo dziwnym trafem wiesz o nim tak wiele :) no ale tak , wiemy .... on cie nie obchodzi :) chcesz sie tylko z nim pukac :)

nie było mowy o ciągnięciu tego dalej" teraz będzie ciągnięte co innego :P oczywiscie układowo :P

Gość marta beeeerenc
Regres,czy Tobie wszystko trzeba dokładnie tłumaczyć jak małemu dziecku?Tęsknota za osobą,a pociąg fizyczny,to dwie różne rzeczy,wiesz? I wiem,że nie układa mu się z dziewczyną,bo niedawno ją zostawił,ale wrócili do siebie i nic się nie układa.Rozmawiałam z nim,bo jak już pisałam-to dobry kumpel.Ale nie materiał na stałego faceta.Tyle.

Dopóki same siebie nie zaczniecie szanować, nikt nie będzie Was szanował:) Szanujcie się! Do mnie żaden facet nawet nie odważyłby się rzucić takiej propozycji.. Gdyby to zrobił szybko sprowadziłabym go na ziemie...

Rozczula mnie jak dzieciak twierdzi, że da radę popukać się z byłym (bo ją kręci, ale NIC do niego nie czuje) i nie będzie się wkurzać, że chłopak umawia się z innymi. Chyba, że jest facetem. Bo dla nas seks to jak odlanie się po kilku browarach. Zwłaszcza w wieku dwudziestu kilku lat. A dla kobiet z seksem muszą wiązać się emocje. Na początek pomyśl, że przespałaś sie z nim, on wstaje i mówi "no, fajnie było, teraz lecę do Moniki/Agaty itp. bo zabieram ją na kolację do knajpy. Jutro chyba nie wpadnę bo jedziemy do kina i na taki wypad nad jezioro, ale pojutrze mogę przyjść i cię zapiąć. Buziaki". Poczulaś się jak tania dziwka czy zabrakło wyobraźni?

"Tęsknota za osobą,a pociąg fizyczny,to dwie różne rzeczy,wiesz?" Fascynująca interpretacja! :D Jakbym powiedział do mojej partnerki "wiesz kochanie, stęskniłem się za Tobą, ale nie przytulaj się do mnie, bo fizycznie mnie nie pociągasz" to sam bym wytrzaskał się po pysku :D

Tęsknota za osobą,a pociąg fizyczny,to dwie różne rzeczy,wiesz?" bynajmniej bardzo bym sie zdziwił jakbyś tęskniła za facetem który nie pociaga cie fizycznie i ci sie nie podoba :) aczkolwiek u ciebie to już wszystko jest mozliwe ... bo niedawno ją zostawił,ale wrócili do siebie i nic się nie układa." oczywiście robisz za materac u nich w związku ;) że to wszystko wiesz ... to dobry kumpel.Ale nie materiał na stałego faceta.Tyle." zaraz bedzie że to tak z przyjaźni mu tego tyłka kopsa ;) no bo skoro sie zna z tym kumplem tyle czasu to w sumie można ,nic sie nie dzieje :) Czy zeszmacanie się to w dzisiejszych czasach już reguła?" Priorytetowa jak widac na podstawie opowiesci naszej bohaterki czasami można :P

Gość kinderkaaaaaa
dziewczyno po co Ci to?? ja wnioskuję,że chcesz to zrobić tylko dlatego,że nie jesteś z tym swoim :( i Ty chcesz do innego lecieć?po co?Co Ci to da??chcesz zrobić na złość temu swojemu??to CI nic nie da.Nie szmać się przez tego,który Cię zostawił. pozdrawiam