Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

martulkaa 82

centrum materna ???

Polecane posty

pare dni temu przeczytalam na tym forum ze wycofano centrum... czy ktos wie moze dlaczego, ja biore te witaminy i zastanawiam sie czy aby sa bezpieczne... mieszkam za garnica i nakupywalam ich praktycznie na cala ciaze i teraz nie wiem co dalej brac czy nie brac??? bylabym wdzieczna za sprawdzone odpowiedzi i za pomoc... tutaj nikt sie nie orientuje co jest grane a dla mnie to wazne

jak czytałas na forum to pewnie doczytałas co sie stało. informacja od producenta - błędne etykietowanie pudełek.

Gość ja pisałąm dlaczego
właśnie w tamtym temacie. Wycofano dlatego, ze wejdzie teraz nowe wzbogacone o kwasy omega. W zasadzie starego wcale nie wycofano tylko wysprzedano i nie produkują już nowych partii bo nowe centrum będzie z tymi kwasami. Już się pojawia w aptekach. Poszukaj.

Gość ja pisałąm dlaczego
ta jasne a skąd masz takie inf? bo ja dzwoniłam do producenta i zostałam poinformowana, że jest tak jak napisałam wyżej.

no wycofano stare serie, wycofano. mam w reku decyzję o wycofaniu jako takim. producent grzecznie prosi żeby to co jest na półce zdjąć i odesłac do hurtowni. a nowe serie mają wejśc istotnie. w połowie października.

Gość ja pisałąm dlaczego
ta jasne mnie w aptece poinformowano, ze nie mają już starych ale pisma od producenta nie dostali tylko po prostu nie było ich w hurtowni, a pojawią się nowe. No więc zadzwoniłam do producenta i tam mnie poinformowano, ze ich wcale nie wycofują tylko wysprzedają a produkcja wstrzymana.

OK, Tobie powiedział tak, a ja mam przed sobą pismo w którym wyraxnie jest napisane co innego. jak uda mi sie zmusic skaner do działania to wrzucę Ci linka do pisemka :)

Gość w temacie
Wycofanie Centrum Materna, jak już wspomniano, było związane z błędnym etykietowaniem opakowań. Nie miało żadnego związku z zawartością oraz stanami towaru w hurtowniach. Opakowania Centrum Materna oraz Materna DHA (z kwasami Omega 3) powinny być dostępne w aptekach w połowie grudnia. Wyjaśniając kwestię składu Materny - jedyny preparat nie zawierający witaminy A tylko Betakaroten, wzbogacony o kwasy Omega 3 jest już dostępny od czerwca 2009 r. Sama ten preparat polecam gdyż "wyhodowałam" :-) na nim dwie wspaniałe córy (16 i 10 lat).