Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to jest normalne?

Czy to jest Waszym zdaniem normalne??

Polecane posty

Gość czy to jest normalne?

14 miesięcy temu urodziłam dziecko. Od tego czasu mąż ani razu nie nazwał mnie inaczej, niż MAMA. Kiedyś mówił do mnie " kochanie", albo po imieniu. A teraz "mama ci to zaraz przyniesie"," mama gdzie jest talerzyk od Tomka"? Koleżanka powiedziała mi, że taka jest kolej rzeczy, że teraz mąz kocha mnie nie jak kobietę, ale jako matkę swojego dziecka. Już się z tym pogodziłam i przywykłam, ale chcę Was zapytać o zdanie.

to jakies brednie... gdzie sie te kolezanki chowaly?? dla mnie chyba byl by to komplement, bo cieszyla bym sie ze moj maz zauwaza we mnie Mame... ale skoro tobie to przeszkadza, to moze powinnas chociaz w zartach mu powiedziec ze Mamusia jestes dla Tomka a dla niego chcesz byc tym kim bylas przedtem :)

Już się z tym pogodziłam i przywykłam Jezeli tak, to po co pytasz innych o zdanie? W koncu to Twoj maz nazywa Cie mama a nie obcy ludzie:)

Mama, gdzie jest Twój mąż, bo chciałam zaprosić go na kolację ze śniadaniem? Przypilnujesz w tym czasie dziecka? :p Jesteś: Mama - dla własnego dziecka Córka - dla swojej matki Żona (imię, zdrobinienie) - dla męża i kochanka koleżanka dla koleżanki. A jesli koleżance się coś miesza - niech spróbuje być w kuchni damą, kucharką w salonie a w sypialni... mamą :p

ło matkooo, ja jestem dopiero w 8 miesiacu, a ten ciagle do mnie "mamo" "mamusiu" - to slodkie:)

Dziura nie strasz mnie, bo sobie to zwizualizowalam. Albo jeszcze bedzie chcial cyca pociagnac:P:P

Ostatnio akcja i tak juz byla galanta bo moj najwiekszy problem w 1 trym. to sa piersi. Bola niemilosiernie sa nabrzmiale i generalnie jakby ktos ich dotknal to bym z lokcia oddala. No ale lekarka mi masaz tych piersi zarzadzila i zeby robil to facet, to tez bierze MOj ten zel do masazu i robi. I nagle poczulam niesamowity bol, az mi sie gwiazdy pokazaly i ciemno w oczach i na Niego nawrzeszczalam. A ten z tekstem "Jezus przepraszam Cie wybacz zapomnialem sie, ale chcialem sprawdzic czy masz juz jakies mleko" i sobie chlopczyk scisnal:)

Dla dwóch ci nie wystarczy? Podzielą się wez przestan, ble...to mleko jest obrzydliwe w smaku podobno dla doroslej osoby, bo tam jakas siara jest jeszcze

jeśli odbywa to się w sposób "mama ci coś przyniesie" to odbywa się prawidłowo małe dziecko otrzymuje komunikat, że przyniesie mu coś jego mama ale jeśli mąż ci mówi- mama ( matka) chodź na seks mama podaj mi coś itd to go upierdliwie poprawiaj poprawiaj poprawiaj aż nie zakoduje , że masz imię lub chcesz być nazywana kochaniem

napisz heloł mama dostosujesz się do klimatu:P

Gość wrózka Anna Aniela
ZAPRASZAM NA DOKŁADNE WRÓŻBY W FORMIE PYTAŃ ODPŁATNE 5ZŁ. W FORMIE OGÓLNEJ CO CIĘ CZEKA W PRZYSZŁOŚCI ODPŁATNIE 7ZŁ-OBSZERNIE anna_anielaa65@wp.pl