Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo moge

blagam o pomoc kogos w dobrym guscie

Polecane posty

Gość malo moge

mam 23 lata, studiuje wiec nie mam za duzo pieniedzy wiec prosze o rade dotyczaca ubioru czy tego typu buty sa jeszcze modne? http://goodin.pl/index.php?strona=but&id=1526 bo nie sa na platformie wiec pytam... teraz wokolo wszedzie tylko platformy... czy do takich butow beda pasowaly getry? zalozone w taki sposob http://moda.allegro.pl/getry-marilyn-hit-ocieplacze-nowosc-2010-i1206021307.html czy do takiego zestawu pasuje klasyczny plaszczyk jesienny??? podobny do tego, tylko dlugosc do kolana http://moda.allegro.pl/london-fog-plaszcz-trencz-nude-bez-camel-r-42-i1211248131.html jak dopasowac kolory?? buty sa czarne, plaszczyk brazowy (odcien cieply).. czy getry moglyby byc takie jakby dziergane?? np bladorozowe plus liliowe leginsy?? lub leginsy czarne i getry czarne... albo lepiej moze getry bawelniane a nie "dziergane"????? jest mi zawsze bardzo zimno dlatego kombinuje z tymi getrami..... a teraz pytanie poza konkursem.. czy buty typu kowbojki ale krotkie pasuje jeszcze nosic?? tereraz modne sa buty z zaokraglonymi czubami a kowbojki sa dosc spiczaste.. mam podobne do tych http://moda.allegro.pl/kowbojki-botki-skorzane-krimen-roz-38-i1212588247.html tylko moje maja to na kostce z zamszu.. do czego nosic te buty zeby ladnie wygladalo? pasuja leginsy lub bardzo waskie rurki wsadzone w but?? bo rok temu jak chowalam spodnie w but to wydawalo mi sie ze takie kajaki.. poza tym czy takie buty w kolorze czarnym pasuja do plaszczyka wyzej opisanego??

Gość no coz........
Ktos tu robi reklame paskudnych ciuchow :P

Gość do: malo moge
Piszesz, że masz mało pieniędzy. Z pewnością chcesz mieć więcej. PRACUJ W AGENCJI TOWARZYSKIEJ.

Wszystko OK, tylko odpuść sobie te ohydne getry :-O One świadczą o całkowitym braku stylu. Kowbojki też raczej nie są w dobrym guście.

Gość do: malo moge
poszukaj sobie sponsora prze neta

Gość wyjdz na ulice i zobaczysz ze
ludzie chodz roznie ubrani, a moda dla kazdego oznacza co innego. Niektorzy lubia mode z lat 80 a niektorzy z lat 70, teraz nosi sie absolutnie wszystko i laczy style. A jesli ktos Ci napisze ze te ciuchyna zdjeciach sa juz niemodne to co, wyrzucisz je mimo tego ze nie masz kasy? zastanow sie...

Gość malo moge do sugar_kane
pooglądajmy nawzajem nasze pipki

Gość malo moge
to nie reklama, szukalam w necie najbardziej podobnych przykladow do moich ubran lub tego o co mi chodzi.. to sa przykladowe zdjecia... getry wiem ze to brak stylu, bo to jest teraz bardzo modne a ja nie lubie ubierac sie tak jak wszystkie laski na ulicy, zero orginalnosci itd ale mam taki problem ze strasznie marzne... w spodniach czy leginsach juz jesienia jest mi za zimno.. kombinuje noszac pod spodem cienkie rajstopy ale tez marzne... wiec pomyslalam o getrach bo sa w miejscach gdzie mi najzimniej czyli zlaczenie buta z noga hhehe a o kowbojki pytam bo to jedyne cieplejsze buty jakie mam na jesien/zime:(

Autorko gdzie ty mieszkasz, że wszystkie laski chodza w tych getrach? A jeżeli kowbojki to twoje jedyne buty na zimę, to po co się nas pytasz o zdanie, skoro i tak będziesz w nich chodzić?

Gość malo moge
zadałam tez pytaie czy leginsy i rurki pasuja do tych butow

Ja jestem nieobiektywna, jeżeli chodzi o kwestię wsadzania spodni do butów. Nie podoba mi się to i jestem w stanie zaakceptować tylko w przypadku kaloszy :-)