przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Nie jestem ślązunem a podlasiakiem pustostany z kafe:O nie pracuję n budowie i mam prawko a jak ktos nie wie, gdzie slask a podlasie to radze cofnac sie do podstawowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lekko zszokowana Napisano Wrzesień 9, 2010 co to jest slask? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vcgy89123 Napisano Wrzesień 9, 2010 ze swoimi bykami ortograficznymi cofnij się do zerówki buhahahaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ssoO0s Napisano Wrzesień 9, 2010 pfi a kogo ty w ogóle obchodzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak powszechnie wiadomo Napisano Wrzesień 9, 2010 czesto jezdzisz na slask z budowy cie wyrzucili masz prawko?! taa no nie nawrociles mnie! cud prawdziwy cud! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 jestem z podlasia baranie a wasz brudny śląsk mam w 4 literach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drobny mak 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 przystojniak, wal się, ośmieszasz się cioto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 cioty to cię zrobiły mak...a raczej nie dorobiły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafaaaa Napisano Wrzesień 9, 2010 A co Ty masz do Śląska???????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drobny mak 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 po twoim zdjęciu to ja mogę powiedziec to o tobie swzmaciarzu zapchlony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 pokaż ty swój ryj lepiej.Ale nie, wolisz wiesniaro za kurami biegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 ooo przyszedł mój ulubiony kafeteryjny pasztet z wytrzeszczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przystojniak jakich mało_81 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 jak tam twój zez? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rzata małgo 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 nie mam zeza pedale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drobny mak 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 wole kure niz twoje wary obciągary jestes typowym wieśniakiem, bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość comeonwithme Napisano Wrzesień 9, 2010 pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? pierdzął? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heh..e Napisano Wrzesień 9, 2010 "jestem z podlasia baranie a wasz brudny śląsk mam w 4 literach" Jeśli w takiej formie to w pięciu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość primabalerinna Napisano Wrzesień 9, 2010 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wary dalej puchna? Napisano Wrzesień 9, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gafaaaa Napisano Wrzesień 9, 2010 A co podlasie jest takie czyste????? to poszukaj porządnie a i na Podlasiu syf sie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pierdzął pierdzął Napisano Wrzesień 9, 2010 pierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdząłpierdzął pierdzął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach