Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce przytyc 10kg

jak przytyc 10kg

Polecane posty

Witam. Mam 21lat,mam 168 i waze 45kg,bardzo bym chciala wrocic do swojej wagi gdzie wazylam 53,54,55kg...Wtedy bardzo mi sie podobala moja fagura,teraz uwazam ze jestem za chuda;( Wspomne jeszcze,ze jem bardzo duzo smazonych zeczy,jak frytki gyrosy itd... Prosze pomozcie...

Gość co nieco pamietam
no wlasnie, tez tak mam :( a wyniki dobre wszystkie ....

Gość ...Jaaaaaaa
tez mam 21 lat. mam162cm wzrostu i waze okolo40 kg:( tez schudlam przez newry i nie moge dojsc do dawnej wagi. w ostatnim tygodniu zdecydowalam sie pi 2 razy dziennie mleko w proszku to podobno pomaga przytyc

Gość jatezjatez
chce przytyc chociaz 5 kilo. mam siedzaca prace,wszedzie jezdze autem i nigdy sie nie odchudzałam a nie moge przytyc.

Gość Lizaczka dużych lodow
ja ci dam te 10 kg he he :D

Też bardzo chcę przytyć jakieś 7 kg... ważę teraz 52 kg a 2 lata temu ważyłam 60 i czułam się świetnie! nie wiem jak to zrobiłam bo waga szybko spadła ponieważ mam mega szybką przemianę materi no i chyba geny takie... Wtedy pamiętam piłam dużo piwa i to może dlatego przytyłam, Teraz alkoholu piję mało ale właśnie od dzisiaj biorę się za siebie i oprócz objadania się będę piła jeszxcze 3 razy dziennie mleko w proszku pełne. Podobno pomaga!