Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda i wredna

powiedzcie mi, Drogie Panie

Polecane posty

Gość ruda i wredna

dlaczego, jak wychodzicie za mąż (pomijając fakt, że już na drugi dzień chwalicie się zdjeciami na nk), nagle zmieniacie konto na " Natalia i Ryszard Kowalscy ( Iksińska) " ?? może się czepiam, ale mnie to po prostu rozpierdala ... Może jakbyście do klasy razem z mężem cały czas chodziły... albo - po jaka cholerę dajecie hasło swojemu mężowi ?? Piszę przed chwila do kolezanki, dostaje odpowiedz " Kasi nie ma, z tej strony Zenon, przekaże że pisałaś ..." Przecież ja zostawiam wiadomość Kasi Kasińskiej a nie Zenkowi !! dziekuje za uwage, czekam na odpowiedzi

Może dlatego, że Kasia Iksińska po zawarciu związku małżeńskiego, jest Kasią Marecką, a nie Iksińską. A na naszej klasie uzupełnia dane, które uległy zmianie. Nic w tym nadzwyczajnego. Zdjęciami też chcę się pochwalić i tutaj również nie widzę jakiejś wielkiej niedorzeczności. Nie przesadzaj :)

Gość ruda i wredna
chodzi mi, o to że nagle pani Katarzyna Iksińska ma WSPÓLNE konto z panem Ryszardem Kowalskim. Pozatym, dziewczyny, czy wasz facet musi o wszystkim wiedzieć i czytać wasze wiadomości ?? może jeszcze pomaga wam golić wąsa i wyciska pryszcze na plecach ?? troche tajemnicy...

Gość Kasia Kasinska
bo sie cieszymy naszym szczesciem:) przemawia przez Ciebie gorycz i frustracja

Gość ruda i wredna
no ok, niech się chwali, ale niech nie wkleja ich dzień po weselu. I do cholery, niech nie łaczy konta z mężem ... przecież to, że jest mężatką nie zabrania jej mieć swoich znajomych, świata i tajemnic

Gość ruda i wredna
tak, mam 55 lat i jestem stara panna dziewica... jestem mężatką. I mój mąż nie zna mojego hasła ani do poczty, ani do nk, ani nawet PINu do komórki ...

Gość odwal sie babo
nie masz innych problemow tylko gadac co ja mam robic i z kim miec konto?:o widac ze dawno nikt cie dobrze nie wyruchal samotna zazdrosnico:D

dla mnie to też jakaś paranoja, jak wskazuje nazwa portalu to jest NK a nie nasza rodzina :O a konta moim zdaniem mają wspólne bo chcą całemu światu pokazać jak sobie ufają :D idiotyczny pomysł

Gość A CO TO CIE OBCHODZI
jak ktos tak lubi jej maz jej konto jej pin i jej brocha odwal sie od cudzego zycia i decyzji pojebana jestes kompletnie

Gość ruda i wredna
pytałam co jest powodem,nie prosiłam o mój portret psychologiczny. Powtarzam nie jestem zazdrosna. Mnie to po prostu śmieszy !!!!! Pozdrawiam wszystkie mężatki z osobnym kontem na nk ;D

Gość Prażynka_87
wspólne nk wspólne konto w banku....wszystko wspólne. Zero prywatności. Z jednej osoby zrobiły się 2 heh też mnie to śmieszy

Gość nie masz innych problemow
tylko szukac powodu decyzji innych?:o to musisz byc bardzo samotna:o

Gość ruda i wredna
nieeee, to te panie ze wspolnym kontem sa samotne, tak sobie wyobrazam, ze one nie maja zadnych kolezanek z czasow szkolnych i zadnego swojego swiata, swoich tajemnic, pasji czy zainteresowań. Po prostu sa 'przyklejone' do męża i odtąd jego cały świat jest też i jej światem :/ jak rodzeństwo syjamskie