Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowicz kupująąący

Pytanie ws. ALLEGRO !!!!!!!!!! O co tu chodzi ????????

Polecane posty

Gość allegrowicz kupująąący

Chcę sobie kupić książkę z Allegro. Tą z tego linku : http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=wielka+ksi%C4%99ga+zdrowia Dlaczego cany są tak różne ? W tej ofercie najwyższej jest napisane że rok wydania : 2010 a w innej tej najniższej cenie jest rok wydania : 2004 !! Czy to znaczy że treść książki jest trochę inna czy może książka w gorszym stanie ?

Gość katiankaaasia
Treść może ta sama tylko że może ta droższa jest nie używana a tamta tańsza używana

Gość lalazmaja2
ja pierdziele. udajesz czy naprawde nie wiesz i jestes lekko niemadra??? przecien wyadnie z 2004 i 2010 roznia sie od siebie. w tym nowszym moze byc cos dopisane, uzupełnione itp itd.

Gość alegrowicz kupująąący
No nie wiem. Wiem że w wydaniu starym książka ma 704 strony a w nowym 706. Więc chyba nie jest nic dopisane

Gość lalazmaja2
o matko nie chodzi o dodawanie stron. tylko jakies zmiany w srodku. poza tym moze byc drozsza bo jest nowsza. naprawde nie kumasz??

Czyli może ma ładnijeszą okładkę , tak ?

Gość lalazmaja2
teraz mam nadzieje ze podszyw i az taaakim idiota ne jestes:)

Mam też pytanie o koszty przesyłki. Tam jest napisane że koszty przesyłki wynoszą czasem 10 zł a czasem 15 a innym razem 20. Czy te koszty przesyłki to ja musze pokjryć czy dostawca ? :classic_cool:

lalazmaja : tamto to nie był podszyw z tą okładką. Napisałaś że nowsze wydanie no to może okładka ładniejsza i strony. Te starsze książki często mają strony takie szare a te nowe takie białe. No nie wiem. Powiedz mi. A tamto z kosztami przesyłki to podszyw !!!!!!!!!

Tamten z kosztami przesyłki to podszywacz. Głupia menda kurewska no ! Przecież oczywiste jest że koszty przesyłki pokrywa listonosz :classic_cool: