Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uhgohp

Z jakiego przedmiotu trzeba zdać maturę...

Polecane posty

Gość uhgohp

...żeby dostać się na psychologię? i na ile procent? informacji w internecie jest mnóstwo ale jestem ciekawa jak to wygląda w praktyce ;) Interesują mnie szczególnie uczelnie w Warszawie, Wrocławiu, Lublinie ale jestem otwarta także na inne miasta, byle ten kierunek. Piszcie jeśli coś na ten temat wiecie ;)

Gość 123456789 ona ona
tak bardzo chcesz studiowac cos, po czym bedziesz miala problem ze znalezieniem pracy? :p

Gość uhgohp
Chcę zostać terapeutą od uzależnień albo pracować z dziećmi np w domach dziecka, a na to jest teraz duże zapotrzebowanie. Albo coś w kierunku resocjalizacji. A co do tej matury historia I biologia czy historia LUB biologia? bo jestem właśnie na biol-chem-fiz z dodatkowo rozszerzonym angielskim i hiszpańskim więc żeby wkuwać dodatkowo historię na poziomie rozszerzonym... załamałabym się chyba ;) I mam jeszcze pytanie dotyczące pewnego indeksu. Dzisiaj dowiedziałam się że mam możliwość dostania indeksu na wybraną uczelnię po olimpiadzie z psychologii która ma odbyć się końcem marca. Wiecie może jak to dokładnie wygląda? Bo więcej dowiem się w poniedziałek na warsztatach z psychologii a już mnie ciekawość zżera xd

Gość lalazmaja2
ee tam ja swego czasu na spsychologie zdawałam matme i fiz. jakies 7 lat temu:) ale nie wiem jak jets teraz:)

Gość 123456789 ona ona
wejdz na strone danej uczelni i tyle, bedziesz wiedziala jakich przemdiotow wymaga. proste. :o

Gość uhgohp
Od czytania tych stron można czasem bzika dostać ;) Ale tak zrobię. Gdyby ktoś posiadał jakieś inf dotyczące tego rodzaju indeksów byłabym wdzięczna ;)

Gość Sssstudentka psychologii
Resocjalizacja to pedagogika :) Ehhh zawsze marzyla mi sie psychologia, chociaz sama nie wiem jak bedzie. Martwi mnie, ze pol polski ma to samo wyksztalcenie, ktore ja nabywam :P

Gość dsdddddddddddddddddddsssssdss
we wrocławiu polski jezyk historie + do wyboru matematyka lub wos

Gość uhgohp
Tak, wiem, pedagogika też mnie trochę interesuje :) A jeśli uda mi się zdobyć indeks to czy mogłabym dostać się np do wrocławia zdając maturę z biologii? czy oprócz indeksu musiałabym zdać wymagane przez uczelnię przedmioty?