Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astoria1985

1700zł netto

Polecane posty

Gość astoria1985

Czy Waszym zdaniem 1700zł netto dla 25cioletniej kobiety to zarobki niskie czy wysokie?

Gość 123456789 ona ona
a gdzie to bedzie tyle zarabiac?

Gość astoria1985
W biurze. Praca umysłowa.

Gość astoria1985
Nikt się nie wypowie?

Gość Jak dla mnie wysokie
Chciałabym tyle zarabiać

Gość lalazmaja2
mało.

Gość lalazmaja2
do nas do pracy przyjeli pmoc biurowa, studenta 2 rok studiów bez doswiadczenia i dali mu 3300 brutto.

Gość niedługo po ślubie
Niewiele - nie wystarczy na samodzielne utrzymanie mieszkania, chociażby kawalerki, w dużym mieście i samochodu.

Gość mały odkrywca
ja zarabiam 1500 brutto czyli 1107 netto. Pracuję w banku od 3 lat , mam 31 lat. Bank spółdzielczy , obsługa klienta w oklicach UWAGA : Warszawy ! Nie narzekaM BO MOJE KOLEŻANKI ROBIĄ NA PÓŁ ETATU JAKO SPRZĄTACZKI :d

Chociaz jak teraz pomyslalam np. o kupnie mieszkania?? :( Bo na autko mozna wziac kredyt i male raty placic a na mieszkanie, to chybaby ni dali po drugie z czego raty placic?

Gość astoria1985
Mój mąż zarabia więcej, więc spokojnie nam starczaa. Ale niestety w naszym Państwie to chyba trzeba uznać że 1700zł netto to sporo jak na kobietę... Niestety...

Gość lalazmaja2
mały odkrywca. kurcze tak mało? ja tez pracuje w banku.

Gość astoria1985
Wyższe, firma prywatna.

Gość taa niedobra pupa
Jak to poza Warszawą to całkiem sporo.

Gość astoria1985
Poza Warszawą. W Katowicach. Ale mieszkam w małej miejscowości a do katowic dojeżdżam

A stawka na początek czy już tam pracujesz jakiś czas? Z firmami prywatnymi to trudno okreslić czy to mało czy dużo, bo oni różnie płacą. Jedni najniższą krajową z hasłem "jak się nie podoba, to wypad, na twoje miejsce jest 10 innych osób", ale są tez tacy, co inwestują w pracownika.

Gość niedługo po ślubie
A po jakich studiach jesteś? Czy później będziesz miała w perspektywie możliwość awansowania?

Podaj nazwę firmy jak to nie tajemnica :) Albo branżę chociaż :) Ja też z Katowic ;)

Gość taa niedobra pupa
Mój facet pare lat temu w Poznaniu pracował jako specjalista ds. zasobów internetowych, robił strony, itp. Zarabiał 1000 zł na rękę, umowe miał na minimum - 800, 200 dostawał do ręki żeby było 1000.

Gość astoria1985
Firma fajna, już 2 szkolenia za darmo przeszłam, a pracuję pół roku. Co najważniejsze szanuja pracownika. Jeśli dojdzie mi obowiązków (bo narazie mam tylko 2 firmy) to sądzę, że dostałabym więcej.

Gość Jak to robicie ze Wam starcza?
Bo ja zarabialam 3600 netto, ale odeszlam z tej pracy (nadgodziny, mobbing, wyzysk). Mam wprawdzie 30, nie 25 lat, mieszkanie na utrzymaniu... teraz bede zarabiac 2000, uwazam, ze to absolutne minimum, a i tak kombinuje, zeby miec co najmniej 2400. Niestety za mniejsza sume nie utrzymam sie! Mieszkanie samo 1000zl - do tego jedzenie, ubior, choc jeden wyjazd miesiecznie - trzeba miec co najmniej 200zl na bilety i jakies drobiazgi, do tego trzeba cos odlozyc... Pomagam mamie...

Gość astoria1985
Tak, mnie samej byłoby ciężko. Zwłaszcza, że na paliwo tracę około 300zł miesięcznie. Ale na szczęście mąż nieźle zarabia, więc dajemy radę.

Gość astoria1985
KADRY

Gość niedługo po ślubie
Śląsk to prężny gospodarczo region i myślę, że posiadając wyższe wykształcenie i doświadczenie, można zarabiać więcej. Jakie studia skończyłaś?

Gość astoria1985
Moje studia niestety nie są przyszłościowe. Jestem po filologii polskiej. Teraz studiuje podyplomowe prawo pracy.

Wydaje mi się, ze póki co to dobry zarobek. Zapewne jak będziesz miała więcej klientów to i wynagrodzenie będzie wyższe. I weź też pod uwagę, że niby masz wyższe wykształcenie, ale nie kierunkowe.

Gość astoria1985
Niby tak, ale na to akurat u mnie w pracy nie zwracają uwagi. Gdybym była bo Zarządzaniu zasobami ludzkimi dostałabym tyle samo.