Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojownik światła

Czystość przed małżeńska - pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Wojownik światła

Witajcie. Byłem już w trzech związkach, jednak wszystkie się rozpadały w sumie trochę z mojej winy. Problem, że chcę dochować życia bez sexu aż do zawarcia małżeństwa.(nie jestem wierzący - mówię poto aby wykluczyć prawdopobieństwo wystąpienia szufladkowania). A żadna z dotychczasowych partnerek nie mogła tego zakceptować. Czy mając takie zsady, mam jakieś szanse na dziewczynę? Czy są jakieś, które zakceptowały by związek bez rżnięcia się aż do małżeństwa?. Powoli przestaję w to wierzyć :/

są ,ale nieliczne i pytanie czy taka zauwazysz w tłumie,bo przeważnie nie rzucają się w oczy ,są bardziej nieśmiałe,surowo wychowane nieraz ,zakompleksione a faceci to chyba wolą jakąś"wyjściową"

Są takie dziewczyny. Tylko tez jest problem odwrotny, są faceci dla których to sie nieliczy i wola przed wypróbować, a jak jest słaba w łóżku to zostawić. Sa takie dziewczyny

Chyba nie sa zakompleksione, tylko zgadzam sie z przedmówczynią, czy znajdziesz ją w tłumie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie wzielabym kota w worku

taaa mózg mam wysilić myślisz ,że facet nie ma nic do zaoferowania i wieją??

nie wiem czy zrozumiem młodego ,mam za dużo lat chyba i choćbym sto razy czytała to chyba innym językiem mówimy

Wojownik a po cholerę nazywasz kochanie się ,uprawianie miłości rżnięciem?? ble nieładnie tak sobie myslę ,że też nie kupowałabym kota w worku,ale to na marginesie

ZS nie wierz w starą babę,która wraca z pracy i póki nie wypije kawy to nie trybi,weź może mi przetłumacz hmm,please...

Gość Wojownik światła
"A jaki to ważny powód pcha Cię do tak drastycznych metod zapobiegania ciąży?" Jest ich kilka. Jeden z nich to taki, że dzięki temu mogę dostrzec, że kobiecie nie zależy głównie na sexie, a nawet może bez niego wytrzymać. Moim zdaniem taka kobieta bardzo się szanuje. Jest jeszcze wiele innych powodów. Ale nie otym jest temat nie róbmy of topicu.

weź może mi przetłumacz hmm,please... ok, kluczowym slowem jest spojnosc, w tym wypadku jej brak to zwykla debilna prowokacja zgodna z prawiczkowokafeteryjnym nurtem poszukiwania dziewic

ZS DZIĘKUJĘ,wiesz to ja stąd pójdę bo chyba już zapomniałam ,że miałam pryszcze,dziwaczne poglądy ,zmienne nastroje ,bunty i poszukiwania ideałów,niech mu młodsze kobiety odpisują Autorze kobiecie nie zależy wyłącznie na seksie ale m.in na dobrym ,czułym ,pełnym pasji kochaniu się też,poszukuj do upadłego

Gość Wojownik światła
"to zwykla debilna prowokacja zgodna z prawiczkowokafeteryjnym nurtem poszukiwania dziewic" Kurde a wy ciągle swoje. Ktoś zaraz napisze coś o życiu bez sexu to zaraz z prawictwem wyjezdżacie w samych negatywach. Zadałem tylko pytanie i to nie do facetów. A jak masz coś pisac chłopie to napisz coś z sensem, bo od tych pustych powtórek to się już żygać chcę. Na nic więcej was tu nie stać?. Nic tylko prowokacja, szukanie dziewic, wyzywanie prawiczków itd? Szkoda tracić czasu na puste powtórki

Gość bo w dzisiejszych czasach
kobiety mysla tylko cipa i maja mozg zalany sperma

Szkoda tracić czasu na puste powtórki pisze koles i z uporem maniaka godnym pusi zalozy kolejny temat w dokladnie ten sam desen

się chłopak wzburzył ,fajnie bo aż mi udzieliło i od czytania ciśnienie podniosło :P

Gość Wojownik światła
"zawsze szczery poszukuj do upadłego na poczatek rozumu" No chyba masz racje bo u ciebie go nie znalazłem idę szukać gdzie indziej.

"dzięki temu mogę dostrzec, że kobiecie nie zależy głównie na sexie, a nawet może bez niego wytrzymać." W równym stopniu możesz dostrzec plecy odchodzącej wartościowej kobiety, która nie będzie mogłą zrozumieć, że jej kochany mężczyzna chce przeprowadzać doświadzalnie niezrozumiałe testy lojalności i poszukiwać nadrzędnych ponad ten obrzydliwy seks zalet. Wartość kobiety chcesz mierzyć brakiem chęci na seks albo tłumieniem w sobie naturalnej potrzeby bliskości z ukochanym? Chyba że w ramach tego testu nie będziecie się do siebie zbliżać, a masturbacja w Twoim repertuarze również nie istnieje. W przeciwnym razie taka postawa jest nadal niezrozumiała. Chcesz dziewicę, bo jesteś prawiczkiem?

Gość Wojownik światła
Masturbacja w moim repertuarze nie istnieje. Sex dla mnie nie jest obrzydliwy!ale w pewnych granicach. A tą granicą jest zawarcie małżeństwa. "Wartość kobiety chcesz mierzyć brakiem chęci na seks albo tłumieniem w sobie naturalnej potrzeby bliskości z ukochanym?" Nie neguję potrzeby bycia i odczuwania bliskości z kochaną osobą. Neguję jedynie bliskość stosunków płciowych przed zawarciem małżeństwa. Teraz odpowiem na dwa poniższe teksty. "W przeciwnym razie taka postawa jest nadal niezrozumiała." Nie zrozumiałem tu jest to co napisał ten ktoś> "Ja to widzę tak: ogólnie jest rozgłoszone że mężczyznom zawsze chodzi o seks. I kobiety wtedy są "niedostępne". A tu nagle taka trafia na Ciebie, i Ty jej mówisz że nie chcesz przed ślubem. Wiec 'normalne' myślenie tej kobiety: Czemu on jest INNY?" Do autora tego tekstu powiem tak: I TO JEST STRZAŁ W DZIESIĄTKE!. Bo jak ci zależy na sexie i chcesz go uprawiać przed ślubem, to większość kobiet mówi o facetach "w sensie negatywnym", że nam zależy tylko na jednym. A jak pojawia się ktoś kto myśli odwrotnie to krytyka, oburzanie i wyśmiewanie się. Wniosek, że ludzie sami nie wiedzą czego chcą. Dlatego ten temat z góry jest skazany na porażkę.

Gość Wojownik światła
Nie zrozumiałem tu jest to co napisał ten ktoś> Miało być nie zrozumiałe*

"Neguję jedynie bliskość stosunków płciowych przed zawarciem małżeństwa." Ponownie zapytam: dlaczego? :) Jeśli nie religia, to co? Pytanie nie jest bez znaczenia, również dla ciebie. Jeśli chcesz dziewicy, bo jesteś prawiczkiem, to powiedz to wyraźnie i będzie jasne dlaczego taka jest Twoja postawa.

Gość kokurka wodna
człowieku któraś chyba będzie musiała baaardzo cię kochać jeśli wyjdzie bez spróbowania jak wam jest razem w łóżku,nieprawda że ludzie sami nie wiedzą czego chcą ,wiedzą też doskonale czego nie chcą,nie chcą niedobrania seksualnego bo to katastrofą na dłuższą metę grozi,tyle w temacie głupiś bo młodyś albo młodyś i naiwnyś albo sobie wybierz