aniooolek69 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 czy ktoras z mam przechodzila zabieg wylyzeczkowania macicy? czy zaszlyscie pozniej w ciaze i urodzilyscie zdrowe dziecko? poronilam i przechodzilam zabieg. teraz strasznie sie boje ze gdy zajde w ciaze sytuacja moze sie powtorzyc...:( ze byc moze przez zbieg bede miala problemy z zajsciem w ciaze lub jej donoszeniem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chce mi sie logowac 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 hej nie martw sie, ja po zabiegu mialam tylko 1 okres a teraz koncze 17 tydz ciazy. zaszlam sama nie wiem kiedy bo wlasnie liczyliam dni plodne ale jak sie okazalo juz bylam w ciazy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie chce mi sie logowac 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 a mialas zabieg bo sie sama nie oczyscilas czy obumarcie bylo? jak cie dobrze wyczyscili powinno byc dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniooolek69 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 mialam zabieg w 10tc, nie bylo zarodka, puste jajo plodowe.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniooolek69 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 Dodam jeszcze ze z zalecenia lekarza zrobilam test ciazowy, ktory moglby wykryc niepozostalosci ktore rowniez wytwarzaja hormony. wyszedl negatywny czyli jest ok. przechodze teraz druga miesiaczke i planujemy dalsze starania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość shfkshkhsfkfn Napisano Wrzesień 9, 2010 Kuzynka moja miala, potem miala jeszcze dwoje dzieci zdrowe jak ryby ;) A jakie ladne dzieciaczki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniooolek69 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 a wiecie moze..? skoro mialam puste jajo plodowe to czy moze to sie powtorzyc jeszcze raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
edzia... 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 ja tez jestem po wylyzeczkowaniu macici mialm zabieg w kwietniu i teraz jestem w 6 tygodniu ciazy strasznie sie boje ale jestem dobrej mysli pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniooolek69 0 Napisano Wrzesień 9, 2010 no to powodzenia:) trzymam za ciebie kciuki! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach